×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

"Самолетни" катастрофи в леглото


"Самолетни" катастрофи в леглото
Няма да срещнеш много мъже, които ще си признаят такова нещо даже във фазата на пиянско откровение
08 Декември 2016, Четвъртък, 23:44 ч.
Източник: cosmopolitan.bg

Ето 7 често разпространени причини, поради които понякога малкият приятел (на твоя приятел) не успява да се появи на купона


Ще ти издам една моя тайна. Години наред твърдях, че съм изгубил девствеността си на 16, докато събитието с главно С всъщност стана две години по-късно. Какво сега, лъжец съм, така ли? Всъщност не е чистокръвна лъжата, честна дума! На 16 ми се случи да се озова насаме с една доста по-голяма от мен жена (на цели 23, които тогава ми се виждаха ужа-а-асно много!) и това доведе до опит за вкарване на гол, тъй да се каже. Обаче толкова ме беше хванала нервната треска преди Големия мач, че играта не стигна даже до полувремето. Не за друго, а понеже игровият инструмент неочаквано спихна.

Няма да срещнеш много мъже, които ще си признаят такова нещо даже във фазата на пиянско откровение ("Пропуск нямам, за първи път ми е! Честно!"), обаче фактите са си факти: повечето от нас си имат момент или – пу-пу, да не викаме дявола! - цяла серия на невероятно унижение, понеже... не са успели да вдигнат самолета, както е модерно да се казва напоследък. Или да го задържат във въздуха, както беше в моя случай. Ето този неочакван пристъп на наличие на... отсъствие е най-кофти нещото, което може да сполети един мъж и да го докара до нервна истерия! Уви, случва се.
Естествено, понеже си мъж, ти на психиатър няма да стъпиш през живота си, още повече с Такъв проблем, така че се ровиш из нета в търсене на обяснение. И там откриваш, че най-разпространените причини за т. нар. еректилна дисфункция, особено при по-зрелите мъже, са стресът, умората и депресията. Това го пише чисто теоретически в куп медицински сайтове, пък и аз ще се подпиша под него - чисто средностатистически и практически. Обаче цялата истина е, че и по-невръстните пилоти честичко не могат да отлепят от пистата въпреки мнението за "младите жребци". Въобще не се подхилквай, с ушите си съм чувал жени да го употребяват това понятие. Малко повечко нерви, напън, смущение... и ето че „младият жребец” става кон на празни ясли! Защото, както знаем всички, сексът се случва главно между ушите. И когато там става някаква засечка, която ни тормози, наша милост мъжете не можем да обърнем нещата и съответните си анатомични части в щастливата посока, независимо че изгаряме от желание точно за това!
И още нещо, супер важно. Според мен всяка жена, изпаднала в такава ситуация, не бива да забравя следното: вината не е ваша! Не го приемай лично, когато на гаджето ти не му се получи. Човешко си е. И когато те лъже, мрънкайки: "Съжалявам, не ми се е случвало досега", не си мисли, че се опитва да ти намекне, че щом ти си изключението, значи проблемът всъщност не е у него. Не си втълпявай и че не те харесва достатъчно, понеже имаш пъпка на челото, малко целулит и като цяло не си супермодел. Такъв филм в мъжкия мозък няма! И като мъж ти гарантирам, че най-често синдромът на мекотата цъфва поради една от следните причини:

1 ДЕБЮТАНТСКИТЕ НЕРВИ
Това го знае всяко хлапе: първия път, когато правиш секс, е супер стрес, нещо като Втората световна война на живо. Понеже си мислиш, че сексът е нещо, което автоматично трябва да ти идва отръки и си длъжен да знаеш какво точно правиш във всеки един момент, точно като с шофирането. Така че ако ти изгасне колата някъде по трасето на възбудата или удариш на камък с газта на партньорката, направо изпадаш в паника как е възможно да се случи тая работа?! За жалост първата зона, която засяга паниката, е баш ключовата. И душата ти вика "Хайде, човече!", обаче тялото е "А, тая няма да я бъде".
В общи линии, ситуацията е неспасяема. Даже ако гаджето ти се пробва няколко минути да оправи нещата, суетейки се около... абе, развалините на онова, което е трябвало да бъде гордо издигнат замък с кула, а после с дълбока въздишка се просне на възглавницата и се втренчи в тавана, положението не става по-добре. Със сигурност. Така че - ти, която четеш тези редове - ако някога изпаднеш в това положение, направи една услуга на мъжкия род! Преброй до 10, поеми си въздух, успокой се и мило обясни, че няма проблеми, разбираш и предлагаш да пробвате по-късно.

2 ПРЕКОМЕРНО СИЛЕН ЕНТУСИАЗЪМ
Глупав парадокс: понеже твърде много си го искал, мечтал са за това часове наред и си си го представял в детайли, когато дойде време наистина да ти се случи, блокираш супер идиотски. Става същото като с дългоочакваната пожарникарска кола, дето си я бях поръчал като хлапе за Нова година. Бях сигурен, че когато вече е в ръцете ми, ще започна да си играя с нея на секундата. И няма да я оставя вечно. А когато дядо Мраз (такива бяха времената) ми я връчи, не знаех откъде да започна. Та така става понякога и с жената, с която адски, ама адски на нас, мъжете, ни се е искало да се озовем в леглото. И това няма нищо общо с факта доколко е хубава. Най-конфузната ми ситуация беше с една от най-красивите жени, които съм виждал в живота си. Модел, между другото. Бях си мислил за нея месеци. Излизахме по заведения, флиртувахме и най-накрая дойде моментът, в който сексът беше неизбежен. Обаче моите страсти и фантазии как се случва, се бяха трупали толкова дълго, че вместо да се зарадвам, изпаднах в нервна криза. Разбира се, тя не беше очарована. Положи искрени усилия да оправи нещата, обаче нищо не се получи. После не ми даде шанс за поправителен.

3 СКРИТИ СТРАХОВЕ
Къде ли ги нямаме комплексите в тоя живот? В секса обаче те се вихрят с пълна сила, особено при нашия пол. Понеже ако си мъж на място, трябва да си винаги готов, да издържаш по сто часа поне, да си технически гений и т. н. И оттук се почва с терзанията: ще успея ли да го вдигна... самолета, да не взема да го приземя преждевременно, ще се представя ли на ниво, ами ако нещо се издъни и тя забременее, с колко още ме сравнява, дали съм най-добрият? И готово. Вече ги имаш всичките отговори накуп и те са отвратителни. Защото страхът и ерекцията просто не съжителстват в едно легло.

4 DELIRIUM TREMENS
Класика в жанра. И това всъщност е единственият случай, в който мъжете се хвалим наляво и надясно как така сме се били наковали, че... нищо не е могло да се получи по технически причини. Така де, само истинските мъже могат да пият до пълно излизане от строя. Това е мачо подвиг, който измива срама от факта, че не си могъл да се докажеш по другия начин.
Кофти работата е, когато тези подвизи станат верижни. И в общи линии, ти се събират твърде много алкохолни истории за разправяне, обаче ти се губи сексът. Но тръпката винаги си я има, защото с чашката и леглото никога не знаеш как ще ти се получи - имал съм случаи, в които съм толкова пиян, че надали си знам името, обаче съм в пълна бойна готовност. И обратно - някой път пиеш три бири и после... абе, това само един мъж може да го разбере.

5 ЧУВСТВО НА ВИНА
Въобще не сме чак такива скотове, каквито редовно ни изкарвате в женските списания. Ако искате да знаете, понякога на един мъж не му се получава, точно защото е изневерил. Мъжете умираме да си фантазираме как кривваме встрани, обаче когато това наистина стане, известно време се чувстваме адски виновни. И ние носим сърца! И се потискаме от откритието, че всъщност май донякъде имате право, когато ни крещите, че сме егоистични говеда.

6 НЕУДОБСТВО
Да кажем, че сме на гости на твоите родители. Кой няма да го гложди под лъжичката: "Ами ако се чува?" или "А ако сега влезе майка й да ни донесе сладки и кафе?". Пък и на гости на нашите да сме, пак е неудобно. Всеки нормален човек ще се чувства като в небрано лозе - естествено че не пасат трева и им е ясно, че правите секс, но това не означава, че трябва да им пъшкате и тракате с таблата на леглото под носа. Положението е още по-кофти, ако родителското тяло е супер отворено и "в час". Един приятел винаги разправя как бивш кандидат-тъст преди години му е пъхнал в ръката презервативи с препоръката, че са много добри. А после иди прави секс, като картинката на тъста ти е пред очите! Същата вечер... погром.

7 КОГАТО СМЕ УПОТРЕБЕНИ
Вярваш или не, това кофти усещане ни навестява и нас, мъжете. Не че не си падаме по секса във всякаква негова форма! Обаче ако имаме възможност, предпочитаме да го правим с жена, която обичаме и уважаваме и която ни отговаря със същото. Ролята на механична играчка тип хуманоид, която има единствената функция на либидо-удовлетворител за жени, би ни допаднала, само ако става дума за порно филм. В действителността тази мисъл не действа вдъхновяващо.
И сега ще ти дам един аргумент от любимите ти светски жълти хроники, който доказва, че не сме само за единия секс в тоя живот: По време на развода на Мел от Спайс гърлс мъжът й отнесе немалко пиперливи бъзици, защото си призна пред английските таблоиди, че през последните 3 месеца на брака им не е правил секс с жена си. Понеже в отношенията им липсвала любовта. А според него, когато на един мъж в горната му глава не всичко е наред, то и в долната му положението е същото. Какво повече да кажа?!

В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
3 зодии, които постигат своето чрез сарказъм 3 зодии, които постигат своето чрез сарказъм

Ето кои са те

Разпуснаха Медицинския съвет, ето обяснението на проф.Коста Костов Разпуснаха Медицинския съвет, ето обяснението на проф.Коста Костов

Ние знаехме, какво ни чака, но въпреки това, приехме. Когато времето е пупаво и професионалният дълг те зове, имаш само един полезен ход - да се отзовеш, каза ръководителят му проф.Коста Костов

Димитър Рачков още не може да прежали Мария Игнатова Димитър Рачков още не може да прежали Мария Игнатова

Водещият на “Като две капки вода”,  на два пъти намекна в ефир за бившата си любима по време на последния лайф на шоута

Бургас остана без кръв в разгара на най-тежката здравна криза през 21-ви век Бургас остана без кръв в разгара на най-тежката здравна криза през 21-ви век

Кръвните центрове са място, където се пази фанатична стерилност, гарантираха от отделението по трансфузионна хематология

 

Няма кой да спре Фики за победа в Капките Няма кой да спре Фики за победа в Капките

Почти във всеки епизод фолкпевецът печели зрителския вот

Бившият на Златка самотен на РД-то си Бившият на Златка самотен на РД-то си

Заради наложените мерки, здравенякът е сам на празника си

Луна крие годините, но не и старческата слепота Луна крие годините, но не и старческата слепота

Естествено, най-задаваният въпрос бе на колко години става, но празнуващата категорично отказа да му отговори

EVN поиска да остави без ток цял блок в жк. “Възраждане”, отказа се след намесата на Флагман.бг EVN поиска да остави без ток цял блок в жк. “Възраждане”, отказа се след намесата на Флагман.бг

От дружеството се съгласиха, че е абсурд повече от 7 часа жителите да седят на студено

Емилия за извънредното положение: Ако се наложи да дам бъбрек - ще дам Емилия за извънредното положение: Ако се наложи да дам бъбрек - ще дам

Това е пандемия, положението е сериозно, отсече чалгаджийката

Вдовицата на Шарлопов поддържа форма с щанги Вдовицата на Шарлопов поддържа форма с щанги
15% от котките в Ухан са заразени с новия коронавирус 15% от котките в Ухан са заразени с новия коронавирус

Освен нас хората, вирусът засяга и животните

Починалите от Covid-19 по света надхвърлиха 59 000 Починалите от Covid-19 по света надхвърлиха 59 000

Най-засегнатата от заразата страна остава Италия

Ирак забрани „Ройтерс”, глоби агенцията с 25 млн. динара Ирак забрани „Ройтерс”, глоби агенцията с 25 млн. динара

В четвъртък агенцията публикува репортаж, в който няколко източника твърдят, че иракското правителство признава само за стотици заразени, при условие че реалният им брой се измерва в хиляди

Ердоган заключи младите вкъщи Ердоган заключи младите вкъщи Хората под 20 години нямат право да излизат Вирусолог от САЩ: Коронавирусът е биологично явление, а не резултат от световен заговор Вирусолог от САЩ: Коронавирусът е биологично явление, а не резултат от световен заговор Той заличи всички инвестиции, които сме направили, за да защитим възрастното население. А млад човек, прекарал тежко Covid-19, вече никога няма да може да участва в маратон - казва Анча Баранова Ще забравим ли какво е да пием бира с приятели? Реклама илюстрира времето след дълго чаканата свобода Ще забравим ли какво е да пием бира с приятели? Реклама илюстрира времето след дълго чаканата свобода

В клипчето се вижда колко непозната е обстановката в бара, а чашата с бира е абсолютно откритие за група мъже

Гръцки фермери търсят сезонни работници Гръцки фермери търсят сезонни работници

Фермери молят правителството за облекчени права за чужди работници

Кралят на обувките Sergio Rossi почина, COVID-19 ли уби италианеца? Кралят на обувките Sergio Rossi почина, COVID-19 ли уби италианеца?

Ден преди да бъде хоспитализиран е бил със съмнение за коронавирус

На 89 години Бърни Екълстоун ще става баща На 89 години Бърни Екълстоун ще става баща

Най-накрая ще е момче, радва се бившият шеф на Формула 1

Турция с нова стратегия за коронавируса: Тестване на всеки кашлящ Турция с нова стратегия за коронавируса: Тестване на всеки кашлящ

Това разпореди министерството на здравеопазването на страната

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ И карантината раздели народа ни. По-простите хора по цял ден си разменят мемета, а интелигенцията си разменя миймове.
Виц на деня Виц на деня Настана време, в което човек може да спаси света, седейки у дома по пижама Виц на деня Виц на деня Глaвeн лeкaр извършвa визитaция.
- Кaк e пaциeнтът c пoдoзрeниe зa кoрoнaвируc?
- Нoрмaлнo, изoлирaн e в oтдeлнa cтaя, нaзнaчихмe му cпeциaлнa диeтa.
- Кaквa диeтa?
- Хрaним гo c биcквити.
- Нo зaщo c биcквити?
- Aми caмo тe минaвaт прeз прoцeпa нa врaтaтa.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Какво е извънредно положение: Жените добиха представа какво е казармен режим, а мъжете - майчинство
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори