×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младите хора в Бургас са изключително активни, те са бъдещето


Младите хора в Бургас са изключително активни, те са бъдещето
Най-честата пречка да изживеем мечтите и постигнем целите си, е, че не действаме достатъчно, казва гуруто на личностното развитие Юли Тонкин
30 Ноември 2016, Сряда, 04:50 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

България е едно чудесно място за реализация, тук сферите, в които хората искат да постигнат нещо, все още не са достатъчно добре развити


Юли Тонкин е най-големият организатор на семинари за кариерно и личностно развитие в България. Този петък (02.12) той ще гостува в Бургас за първия по рода си безплатен публичен семинар у нас. Събитието е под мотото „Защо да остана в България и как да се реализирам“. Неговото начало е 18:30 ч. във "Флората". Флагман.бг е медиен партньор на събитието. Повече информация за него и как да се запишете можете да намерите ТУК.


-Г-н Тонкин, бил сте на турнета в цялата страна. Защо избрахте точно Бургас за този благотворителен семинар?

-Това, което ми направи силно впечатление в Бургас, бяха хората. Те бяха изключително активни. Благодарение на тяхната подкрепа и съдействие решихме да направим това събитие. За мен най-ценното нещо във всеки град са хората. Активността е всичко, от което имаме нужда, защото тогава нещата се случват и то със светлинна скорост. Това, което най-често ни преди да изживеем мечтите си и да постигаме целите си, е, че не действаме достатъчно. Точно заради това казвам, че Бургас е градът, в който хората бяха изключително активни, което значи много за мен. Такива хора са бъдещето.

-Говорите за активни млади хора, но доста от тях избират да напуснат страната и да се реализират в чужбина. Как те могат да бъдат провокирани да останат в България, да успеят в собствената си родина?

-Това, което младите хора трябва да разберат, което навремето аз самият също не разбирах, но сега ми е толкова ясно, е, че където и да отидат, те винаги ще носят себе си. Така, че ако човек може да се реализира в чужбина, не виждам защо да не го направи и тук. България е едно чудесно място за реализация, защото тук сферите, в които хората искат да постигнат нещо, все още не са достатъчно добре развити. Когато започнеш да правиш нещо, в повечето случаи си първият. Затова България е много добро място за реализация, особено на младите хора. Необходимо е активните хора да започнат да действат и нещата да се случват.

-Доколко са важни нагласата, мисленето, енергията на човек в кариерното развитие?

-Енергията е абсолютно всичко! За мен хората винаги са определяли индустрията, държавата. Така че България е изключително плодородна почва за бизнес, за предприемачество, стига хората, които се залагат в тези начинания, да вярват, че могат и да развиват всеки ден нужните качества и умения.

-Можете ли да разкриете малко от това, което ще видят бургазлии този петък във „Флората”?

-Както често казвам, да очакват неочакваното. Но искам да кажа на всички гости, че аз ще покажа личен пример. Според мен е безсмислено да си говорим за книги или как трябва да се случват нещата. Най-добрият пример е личният пример. Това, което хората ще научат този петък, са моите истории. Как са ми се получили нещата в България и как не е нужно да обиколиш целия свят, за да разбереш, че носиш себе си навсякъде. Най-ценното, което можете да вземете от това събитие, е различният начин на мислене. Реално аз никога не съм работил. Работил съм само 3 месеца в целия си живот. Въпреки това съм успял да изкарвам пари, да изградя бизнес и всички тези неща, без да ми се налага да работя в смисъла, който повечето хора влагат в това.


-Споменавате личния пример, Вие сте бил доста успешен покер играч. Как решихте да смените толкова рязко попрището?

-Бях професионален покер играч в продължение на 9 години и половина. Всъщност, това, което правя в момента в сферата на личностното развитие, е просто едно разширение на покер уменията ми. Покерът е 80% психология и 20% техника, както всяко едно нещо в живота. Определено това, с което се занимавам сега, ми доставя огромно удоволствие. Най-много ми харесва, че има много добри резултати и у хората, които идват на живите ми събития, както и в клиентите, които имам по личните консултации. Така че може би при мен промяната не е толкова рязка, а по-скоро разширявам дейността си.

В категории: Бургас


6
Коментара
Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 2
6
Коментара по темата
6.
така така
30.11.2016 18:58:53
0
4
Активни в шмъркането ръгането с ножки и злобенето с хап
5.
Славчо Жеков Ярето
30.11.2016 17:31:09
1
6
Аз също съм млад и много активен педераст, като Млякото и Руснака и дохтр Пера.
4.
Изгревска батка с ножка на добавки
30.11.2016 17:04:37
2
19
Мда, активни са младите хора: Горан, Малката Рижа, Рочата, Перата, Маринката, Попчето... и още хиляди млади бургазлии в не толкова млади БМВ-та на газ.
3.
1
30.11.2016 15:49:17
1
27
А какво да кажем ние които бяхме млади когато падна комунизма но си останахме тук и работихме уж да оправим България.А други изчезнаха да оправят себе си ,и сега се връщат и не им харесва., че не сме успели да им управим държавата.
2.
.
30.11.2016 13:53:12
0
6
Da seki den da chetesh za Peri meri Razni boklyci.Seki den akciii na diluri I mytrqgi drebnj.Nqma gi tyk veche onezi koito ni se iska da sa budeshteto na Grada I na Bg.A za zaplashtaneto...tam se znae kuv total sme ydarili
1.
Tropkin
30.11.2016 12:48:06
2
17
400 лв минимална заплата ко ми говори тоз барбун
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София След 4 месеца Миро от "Каризма" и неговата съпруга ще се преместят в новия палат Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Специалистът намира стриктното ваксинирането на децата по сега утвърдения календар за най-ефективно Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Спортисти и треньори не са получавали заплати от декември Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Мила Михова неотдавна успя да се стопи до под 50 кг. Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ако пластмасовите щори са пожълтели или имат упорити петна, използвайте сода бикарбонат
Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори