×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гуруто на личностното развитие Юли Тонкин кани всички бургазлии на патриотичен семинар: Защо да остана в България (ВИДЕО)


Гуруто на личностното развитие Юли Тонкин кани всички бургазлии на патриотичен семинар: Защо да остана в България (ВИДЕО)
Искаме да привлечем колкото се може повече млади хора, които да разберат, че в България също има възможности за развитие, обявиха организаторите от ОЗБГ
26 Ноември 2016, Събота, 03:00 ч.
Автор: Флагман.бг

В Бургас се срещнах с изключително приветливи хора, които се грижат не само за себе си, но и за другите, сподели Тонкин


Първият по рода си безплатен публичен семинар с гуруто на личностното развитие и усъвършенстване - Юли Тонкин ще се проведе този петък (02.12) в Бургас. Събитието се организира от патриотичната Организация за закрила на българските граждани (ОЗБГ) от 18:30 ч. във „Флората“.

Мотото на семинара е „Защо да остана в България и как да се реализирам“. Събитието е насочено предимно към младите хора, които са обезверени и напускат родината. Идеята е да е безплатно, за да може да привлече колкото се може повече млади хора, които да разберат, че в България също има възможности за развитие, обявиха организаторите от ОЗБГ.

Самият Юли Тонкин, който е най-големият организатор на събития от този вид в България, засне специално видео приветствие, в което кани всички бургазлии да посетят „Флората“ в петък вечерта.

„Правя това събитие за вас – всички, които вярвате, че можете да постигнете мечтани неща тук. Защото България наистина е един чернозем за всички ваши идеи, за реализацията им. В България наистина могат да се постигнат невероятни неща. В Бургас се срещнах с изключително приветливи хора, които се грижат не само за себе си, но и за другите“, каза Тонкин.

Флагман.бг е медиен партньор на семинара „Защо да остана в България и как да се реализирам“. 

За да се запишете за семинара е нужно да изпратите трите си имена и актуален телефонен номер на електронната поща на събитието: [email protected]

След като изпратите данните си, ще получите обратен имейл с номер. Този номер Ви гарантира, че сте записани за семинара, защото местата са ограничени до 200. След достигане на бройката няма да се допускат хора на семинара.

Ако имате въпроси може да ги зададете на телефони:
0878 602 982
0877 113 150
или на имейл: [email protected]



В категории: Бургас


11
Коментара
Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
11
Коментара по темата
11.
ВБ
28.11.2016 13:58:44
0
0
до 10. - въпрос на гледна точка...
10.
Бат Юли
27.11.2016 11:08:22
1
4
Защо да остана в България - останете за да идвате на мой семинари и да ми давате пари. Така и аз ще мога да остана в БГ като лапам от вашите пари понеже на запад никой няма да ми повярва пък и аз съм ги крал нещата от там. Тъй че идваите ще научите много!
9.
гошо
26.11.2016 22:49:48
4
1
Ти остави Русия не ни е атакувала само през 1800те ами също и миналия век 3 пъти.
На всеки 30 години Русия ден опитва да открадне нещо за да храни несъстоятелния си модел.
Тая боклук империя ще се разпадне.
8.
наблюдател
26.11.2016 21:33:05
2
36
Много хора избраха да останат в Бургас - камбани, млека,руснаци, рочи, рижи горани...Радвам се за господина, че се е срещнал с тези млади и позитивни патриоти, има какво да научи от тях.
7.
Напръскайте го и със кран го отнесете
26.11.2016 21:29:10
1
2
Баси азиатеца.
6.
*********
26.11.2016 21:25:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Русия е враг на България
26.11.2016 21:18:15
2
3
“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Русчук, 1-й Март 1886 г.

З.Стоянов

Из предговора към статията на Георги С. Раковски “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в.”Дунавски лебед”, 1859 г.0 Захари Стоянов, статия “Русия и българската криза” пише: “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.” Коментар: Разгледана в по-широка перспектива, тази политика на Русия към България (а и не само към нея) е “дообогатяване” на панславизма, същността на който се изразява главно в непризнаването на отделни славянски нации и тяхното разглеждане като различни групи от един и същ народ, предопределен да се обедини под скиптъра на руските императори. Точно в този дух е прекроена и цялата история на българо-руските отношения.

“Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на “Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. “Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?”… пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: “Вие, синове и потомци на Крума и пр.” Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая.


Захарий Стоянов
4.
Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф
26.11.2016 21:15:20
3
3
Райхщадско споразумение



Документ №1.

РАЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ (на руски: Рейхштадтское соглашение) е дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Австро-Унгария, част от подготовката на Руско-османската война (1877-1878). На 26 юни/8 юли 1876-та година. Руският император Александър II и министърът на външните работи княз Александър Горчаков, се срещат с австро-унгарския император Франц Йосиф, и министъра на външните работи граф Дюла Андраши. Срещата се провежда в замъка „Райхщад“. Страните подписват тайно споразумение.
Съгласно руския текст на това споразумение, ако се постигне победа над османската империя, АВСТРО-УНГАРИЯ И РУСИЯ СЕ СЪГЛАСЯВАТ, ЧЕ НА БАЛКАНИТЕ НЯМА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ГОЛЯМА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА (т. 2, б.Б), а БЪЛГАРИЯ И РУМЕЛИЯ ДА ОБРАЗУВАТ НЕЗАВИСИМИ КНЯЖЕСТВА. Това съгласие на Русия означава, че още през 1876-та година. Преди т.нар. „освободителна война” е ОТРЕЧЕНО като възможност създаването на Санстефанска България.

Документ №2.

БУДАПЕЩЕНСКАТА КОНВЕНЦИЯ е дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Австро-Унгария, част от подготовката на Руско-османската война (1877-1878). На 3/15 януари 1877 година, малко преди да завърши Цариградската конференция, в Будапеща се подписва ТАЙНА КОНВЕНЦИЯ МЕЖДУ РУСИЯ И АВСТРО-УНГАРИЯ - резултат от преговорите между руския посланик Новиков, и министъра на външните работи Гюла Андраши. Конвенцията потвърждава Райхщадското споразумение, с което СТРАНИТЕ СА СЕ СЪГЛАСИЛИ НА БАЛКАНИТЕ ДА НЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА.

Документ №3.

ЛОНДОНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ е дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Великобритания, част от подготовката за Берлинския конгрес. По-важните точки на споразумението са включени, както следва в:

1. На юг БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗГРАНИЧЕНА ТАКА, ЧЕ ДА НЯМА ИЗЛАЗ НА ЕГЕЙСКО МОРЕ.

2. България ще бъде разделена на две провинции - едната от тях, на север от Балкана, ще получи автономия под княжеско правителство, а другата - на юг от Балкана, ще получи широка административна автономия с губернатор-християнин, назначаван в съгласие с Европа. Във втори Меморандум директно се говори за „ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА И ХАРАКТЕРА НА РУСКАТА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ”.
3.
перата до 2
26.11.2016 21:13:42
0
7
Не мога камбана, ще лапам на рижата и ще пробвам страпон след 2 часа. Звънни на бозата и мадагаскареца от горну езеруу.
2.
Диян Тончев Камбаната
26.11.2016 20:45:20
0
28
Д-р Пера ела да ме клецаш както едно време.
1.
Petar Nizamov
26.11.2016 20:40:35
0
8
Prazni raboti otiwam dasi vzemam oshte pet klaviaturi che barzo se iznosvat vse pak oswen doktor po pravo sam i it specialist ai dinko lapai mi huq jena,predatel palqk
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай В двуетажния палат на Садулата ченгетата намериха голямо количество обработена и необработена дизайнерска дрога, която е била предназначена за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори