×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уникална защитна теза: Аверите на Перата опитаха да натопят измислен герой за „свинските опашки”


Уникална защитна теза: Аверите на Перата опитаха да натопят измислен герой за „свинските опашки”
Анонимният Илиян от Поморие връзвал афганистанците, групата на Низамов била въоръжена с ножове
Тема в развитие
Вярвате ли му? Не Перата тръгнал да обира мигрантите, а те него (ВИДЕО) Как стигнахме дотук? Перата на сбирка на патриоти в Дрезден Освободиха Перата, направиха му шпалир пред Съдебната палата в Бургас Приятел закопал Перата за гражданския арест на мигрантите в Странджа Перата се прави на адвокат: Не съм джобил мигранти, патриот съм Перата: Обиждам се на Прокуратурата, че допуска да съм джобил мигранти (ОБНОВЕНА) Различната история на Перата или как той преживя своя катарзис Първо във Флагман! Пуснаха Перата на свобода (ОБНОВЕНА) Ловецът на мигранти Перата с 4 присъди и 15 полицейски регистрации (ОБНОВЕНА) Млади момчета с бръснати глави окупираха съда в Малко Търново заради Перата (СНИМКИ) Перата твърди, че ще става доктор по наказателно право, но все още влачи изпити (ВИДЕО) Валери Симеонов: Глутници от престъпници обикалят границите, за да бият и грабят Прокуратурата: Петър Низамов заплашвал афганистанците с пистолет, искал е да ги ограби /ОБНОВЕНА/ Извънредно! Арестуваха Перата за незаконния лов на мигранти и връзването им със свински опашки (ОБНОВЕНА) Прокуратурата подхвана Перата, грози го до шест години затвор Само във Флагман! Вижте кой е патриот N1 на българската граница, той поиска въже за Бойко Борисов (ВИДЕО)
виж още
скрий
25 Ноември 2016, Петък, 11:37 ч.
Автор: Флагман.бг

Според показанията на групичката те отишли на барбекю и да почистят гората


Криминално проявеният Петър Низамов-Перата и двамата му адвокати превърнаха в пълен цирк първия процес за „лов на бежанци” у нас. Те категорично се обявиха против стартирането на делото с довода, че то трябвало да се гледа в Малко Търново, а не в Бургас. Според адвокат Иван Стоянов пък извършеното от клиента му изобщо не било престъпление.

В съдебната зала беше разпитано и едно от момчетата, което е било заедно с Перата на 10 април при  задържането на тримата афганистанци. 24-годишният Илиян Парушев се кълнеше, че не е близък с Низамов. Двамата просто тренирали заедно от известно време и се уговорили във Фейсбук да отидат на барбекю в гората и забележете – да почистят мръсотията, която бежанците оставяли след себе си. Младежът, който беше късо подстриган, с широк гръб и счупени уши, призна, че част от групата била въоръжена с ножове.

„Петър ни обясни, че ще ни трябват, тъй като гората е гъста и трябва да си проправяме път. Той каза, че не трябва да използваме оръжията срещу мигрантите”, заяви бургазлията.

Младият мъж говореше доста объркано, не знаеше името на р. Велека, но същевременно беше категоричен, че не Низамов е връзвал афганистанците, а човек на име Илиян от Поморие.

„Разделихме се на две групи. Аз Петър, Митко и Динко тръгнахме напред, а малко зад нас бяха Илиян и другите. Разбрахме се да не изостават много, защото в района е пълно с мигранти и може да се наложи да повикаме другите на помощ. Около 5-6 м пред нас вървеше Петър. Изведнъж изскочи едър мъж, който го нападна. Двамата се сбориха и паднаха на земята. После изскочиха още двама и ние се намесихме. Аз знам някои хватки от борбата и помогнах да ги обезвредим. Извикахме останалите и тогава дойде Илиян от Поморие, който извади миши опашки и ги върза”, разказа бургазлията.

След това заедно с Перата се качили нависоко, за да търсят обхват и да сигнализират. През цялото време, докато прокурорът задаваше въпроси на свидетеля, които да уточнят обстановката, Низамов прекъсваше представителя на държавното обвинение с думите, че притискал авера му. Това значително попречи на самия разпит и изясняването в детайли на случката.

Районният съдия Анатоли Бобоков търпеливо изслуша разказа, след което обяви, че има противоречия в показанията на Илиян Парушев. Пред разследващите младежът обяснил, че не е видял кой връзва мигрантите, а сега изведнъж се появява мистичния Илиян от Поморие, който трябва да опере пешкира вместо Низамов, ако изобщо подобен човек съществува.

Парушев твърдеше, че  разследващите са го принудили да подпише показания, които той не бил давал. В районното го заплашили, че е обвиняем и че ако не прави каквото му кажат, ще се озове в ареста. Не стана ясно обаче защо Парушев не се е обадил на адвоката си и защо е подписал показания, които дори не е прочел.

В съдебната зала бяха разпитани и представители на гранична полиция, които се отзовали на сигнала за заловени мигранти. Всички те разказаха, че при пристигането им тримата са седели кротко на земята, не се съпротивлявали по никакъв начин. Единият бил завързан със свински опашки, а по китките на останалите личали белези от такива. Афганистанците обяснили на един от граничарите, че помислили Перата и аверите му за полицаи.

Показания даде и служителят от ОДМВР-Бургас Георги Гочев. Той разказа подробности около ареста на Низамов два дни след случката край Малко Търново. Полицаите реагирали на информация, че Мерцедесът на Перата е забелязан във вътрешен двор на ул. „Ивайло”. Униформените действали светкавично и заловили на място подсъдимия. В него намерили ключове за апартамент в близката кооперация. Там открили раница с мачете, мобилни телефони и лаптопи. На масата в кухнята пък имало марихуана.

Перата и адвокатите му всячески атакуваха и опитваха да изнервят свидетеля, целейки да компрометират извършеното претърсване на адреса. Според разследващия полицай обаче всичко е било направено законно в присъствието на обвиняемия и поемни лица. На място е имало и маскирани служители на Специализирани полицейски сили, които са участвали в ареста на криминално проявения бургазлия.

Делото срещу Петър Низамов продължава в Бургаския районен съд. Очаквайте подробности във Флагман.бг.

В категории: Темида


11
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
11
Коментара по темата
11.
rochata
25.11.2016 22:26:59
0
0
lainari
10.
КЕВОРК КЕВОРКЯН
25.11.2016 19:26:36
3
3
ПОЛЗАТА ОТ РЕПЕТИЦИЯТА В ХАРМАНЛИ
Сега нашите шарли-ебдота, нашите абдали, нашите лигльовци, нашите политикани видяха в миниатюра онова, което ни очаква.
Онова, което Народът предусеща отдавна.
Ордите направиха своята малка репетиция.
Истинското нашествие ще започне всеки момент.
И ще бъде фатално.
9.
OOO
25.11.2016 18:58:50
0
6
Перата дава на късо от всякъде. Отбор малоумници, сами си разказват, че са били там за да ги ограбват. Няма що, големи родолюбци.Завършва право, а изказът му като на чубанин,
8.
млякото и бозата
25.11.2016 18:37:16
0
5
Ей наркоман изтърван, тук са млякото и бозата ако продължиш да продаваш в нашия раъон ще извикам Q7цата Мегатрон
7.
давай
25.11.2016 18:31:45
0
0
смятай даваите нашиите сички тука утре да има работа за тъпите куки хахахаххаха
6.
boom
25.11.2016 18:30:48
0
1
ot 72 ri blok etaj 2 sreden se gotvi piko inse prodava treva davaite
5.
jekov
25.11.2016 18:29:45
0
4
toz li prodava pak qsnoooo mersi kolegi
4.
ushankata
25.11.2016 18:28:59
0
1
bedrosqn toq armenski nos skoro shte zeme gubite zaedno s tez lapeta deto im dava trevata skoro nqma da te imam armenska mrusna shan v zatvora te chakat mnogo hora jena smeshna
3.
хахх
25.11.2016 18:22:33
0
1
ае ушанка много си прос ти дето си най насрания къде се забърка
2.
bua
25.11.2016 18:19:14
2
21
СЪЩИЯ ЦИРК КОГАТО ГИ ОБВИНИХА ЗА ПОБОЯ НАД ЗАПРЯН ОХРАНИТЕЛЯ В ДИСКОТЕКА ДЖУБОКС ЗАМАЛКО ДА ГО УБИЯТ С МАРТИН ЧЕРНИЯ АМА ИМ СЕ РАЗМИНАВА ВСЕКИ ПЪТ. СЕГА ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ГЛЕДА ИЗХОДА НА ДЕЛОТО ТОЯ ГАДЕН НАРКОМАН ПЕРАТА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО СЪБРАЛО СЕ ДОСЕГА А И НАЛИ СЪДА ПРЕЦЕНЯ ПО ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ НАДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ ТОЯ ГАДЕН БОКЛУК ДЕТО РАЗПЛАКА ХИЛЯДИ МАЙКИ И ДЕТО ДЪРПА МОМИЧЕТАТА ПО БАРОВЕТЕ С РИЖАТА И ТЕ ОТ СТАРАХ МУ ПУСКАХА НАРКОМАНА МРЪСЕН А ТИЯ ДА ГИ РАЗПРАВЯ НА КОМПАНИЯТА НА КАРЧЕВ НА НЯКОЕ КАФЕ И ДА СЕ СМЕЯТ
1.
xxx
25.11.2016 15:54:21
3
7
Samo ako znaete kolko e prost ushatia
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори