×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как стигнахме дотук? Перата на сбирка на патриоти в Дрезден


Как стигнахме дотук? Перата на сбирка на патриоти в Дрезден
Петъв Низамов с Татяна Фестерлинг, германска националистка и бивша лидерка от антимюсюлманското движение "Пегида"
Тема в развитие
Вярвате ли му? Не Перата тръгнал да обира мигрантите, а те него (ВИДЕО) Как стигнахме дотук? Перата на сбирка на патриоти в Дрезден Освободиха Перата, направиха му шпалир пред Съдебната палата в Бургас Приятел закопал Перата за гражданския арест на мигрантите в Странджа Перата се прави на адвокат: Не съм джобил мигранти, патриот съм Перата: Обиждам се на Прокуратурата, че допуска да съм джобил мигранти (ОБНОВЕНА) Различната история на Перата или как той преживя своя катарзис Първо във Флагман! Пуснаха Перата на свобода (ОБНОВЕНА) Ловецът на мигранти Перата с 4 присъди и 15 полицейски регистрации (ОБНОВЕНА) Млади момчета с бръснати глави окупираха съда в Малко Търново заради Перата (СНИМКИ) Перата твърди, че ще става доктор по наказателно право, но все още влачи изпити (ВИДЕО) Валери Симеонов: Глутници от престъпници обикалят границите, за да бият и грабят Прокуратурата: Петър Низамов заплашвал афганистанците с пистолет, искал е да ги ограби /ОБНОВЕНА/ Извънредно! Арестуваха Перата за незаконния лов на мигранти и връзването им със свински опашки (ОБНОВЕНА) Прокуратурата подхвана Перата, грози го до шест години затвор Само във Флагман! Вижте кой е патриот N1 на българската граница, той поиска въже за Бойко Борисов (ВИДЕО)
виж още
скрий
03 Октомври 2016, Понеделник, 11:30 ч.
Източник: 24chasa.bg

Бургазлията протестира с други националисти срещу Меркел на празника на Обединението

Българинът протестира с други националисти срещу Меркел на празника на Обединението Петър Низамов-Перата участва в сбирка на националисти от цяла Европа в Дрезден по случай националиня празник на Германия. Бургазлията, който има пет присъди за хулиганство и бе арестуван през април за незаконни арести на бежанци, е поканен от лидерката на движение „Крепост Европа“ Татяна Фестерлинг, която се опитва да обедини националистите от цяла Европа срещу бежанците.

Освен българи от незаконния „Доброволен граничен патрул“ в демонстрациите срещу Меркел участват националисти от цяла Германия, Холандия и Швеция, твърди на фейсбук-страницата си Фестерлинг. „Елате да поздравим Меркел и после да й покажем Синьото чудо“, казва бившата лидерка на антимюсюлманското движение „Пегида“. Дрезденчани наричат „Синьото чудо“ моста Лошвиц, който свързва кварталите Лошвиц и Блазевиц.

Германските власти са забранили на Фестерлинг да демонстрира в града и са й посочили за място за митинга й именно този мост. „Това е денят на обединението – на обединението на всички патриоти в Европа. Нека съберем на едно място и добрите заедно с лошите, онези, които биват системно оплювани в пресата, като българските доброволни защитници на европейската граница и хулиганите“, казва в обръщението си още тя. Срещу Фестерлинг разследване води полицията в Хамбург. Националистката е обвинена, че вербува чужди граждани за военни цели, след като стана ясно, че се среща с ловци на бежанци в България.

Кой е Петър Низамов - Перата, многократно бе разкривано от Флагман.бг, особено прз последната година (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Перата е член на ”Цивилни отряди за защита на жените и вярата”. Той е бургазлия и е криминално проявен и съден за побой. Мъжът е авторът на последния клип, заснет при граждански арест на трима афганистанци в Странджа, в който се вижда, че са съборени на земята със завързани със "свински опашки" ръце. От прокуратурата съобщиха, че към момента текат процесуално-следствени действия - претърсвания и изземвания в жилищни помещения и автомобили. Чуждите граждани са разпитани пред съдия. Продължава работата по установяване, издирване и задържане на другите участници в клипа. По случая е образуваното досъдебно производство за противозаконно лишаване от свобода под ръководството на Районна прокуратура - Малко Търново. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 6 години. Преди година и половина Петър Низамов – Перата е поискал да бъде реабилитиран, но съдът му е отказал, защото има 5 присъди за хулиганство и лека телесна повреда от 2004 г. до 2012 г. Жалвал се е в Административния съд, където молбата му е уважена, но към този момент делото е висящо във ВАС, насрочено е за края на годината.






12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
*********
06.10.2016 15:47:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Патриот
06.10.2016 15:42:00
0
4
Петър Низамов е единствения българин говорил на български пред 10 000 германци под моста на елба и са го слушали и ръкопляскали.
Кога на Бойко Борисов ще му пляскат германците.
10.
Флегман
06.10.2016 15:39:37
0
3
Перата е герой а флагма предатели
9.
Перата и Фестерлинг
04.10.2016 15:26:16
0
0
ето го и дуета https://www.youtube.com/watch?v=oDu-rxyuKRc
8.
Мигел де Сервантес
04.10.2016 15:20:29
0
0
Дон Кихот е видимо луд за останалите хора. Той вижда кръчмите като омагьосани замъци, а техните сервитьорки – като прекрасни принцеси. Във вятърните мелници му се привиждат образи на тиранични великани, изпратени от злите сили. Въобразява си, че съседското момиче – обикновена селянка, е девствена принцеса Дулсинея, на която той е обрекъл сърцето си във вечна любов.
7.
Do perata
03.10.2016 19:52:33
1
4
1-vo izvinqvam se 4e telefona mi nqma kirilica.2-ro e tuka flagmanite dokazaha kolko sa JALKI.Cqlata tazi statiq e napisana ot ZLOBA za tova 4e nito velikite "patrioti" ot (ozbg-to) ne sa tam nito o6te po-velikite patrioti I RODOLUBCI ot (nfsb-to).ne vi pravi 4est"jurnalist4eta" sme6ni
6.
до 5
03.10.2016 19:39:42
3
4
Еви се в г*за, неграмотник! Кух като сто хралупи, тръгнал да ръси акъл! Ай ходи да ма'аш минети на перата и не ни занимавай с жалкото си съществуване!
5.
do vsichki
03.10.2016 18:58:13
3
7
Ei utaiki neshtastni, kato ste po-golemi "patrioti" ot nego ... zashto nishto ne prawite ??? PREDPOCHITAM CHOVEK KATO PERATA, IZLEJAL SI VSICHKO, RAZKAQL SE, BIVSH PRESTUPNIK ( NQMA BIVSHI ) OTKOLKOTO GNUSNITE POLITICI !!! Q SE OSUZNAITE VE MISHKI !!! PLUETE SRESHTU VASH SYGRAJDANIN, KOITO CQL JIVOT E JIVQL TUK. RODAT MU CQL JIVOT E OT TUKA !!! KVO ISKATE VE MISHKI GNUSNI ????? SHTO NE OTIDETE DA MU KAJETE VSICHKO V OCHITE ??? SHTOTO STE MISHKI !!!
4.
.
03.10.2016 17:53:51
2
7
Poredniq Palqk.Aloy Naroda..tiq boklyci li dopysnahte da ni predstavqt.Tozi izrod kolko deca ymori I maiki raplaka.Agidkata na izgrev..mina vi vremeto Mishki dolni mirizlivi.
3.
перата
03.10.2016 17:40:09
6
3
Да внимава там щот'дрезденската полиция е една от най гадните в Германия
2.
дон клементе
03.10.2016 17:38:24
5
14
Тоз ако е патриот значи динко от ямбол е чък норис...
1.
Бургазлия
03.10.2016 17:38:22
6
7
Ей, пера! Майка ти ще еба, гаден наркоман!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори