×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Корнелия Нинова с няколко стратегически хода събори Борисов, нокаутира Първанов и възкреси партията си


Как Корнелия Нинова с няколко стратегически хода събори Борисов, нокаутира Първанов и възкреси партията си
Прогноза на Румен Овчаров от 5 април за развитието на процесите започна да се сбъдва по невероятен начин
21 Ноември 2016, Понеделник, 14:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Шефката на БСП бие лидера на ГЕРБ „с неговите камъни по неговата глава“


След чутовната загуба на ГЕРБ на президентските избори всички заговориха за мощен протестен вот срещу властта. Светлините на прожекторите се насочиха към новоизбрания държавен глава Румен Радев. Несправедливо обаче в сянка като че ли остана главният идеолог на неочаквания обрат – новият лидер на БСП Корнелия Нинова.

Само преди шест месеца тя изненадващо спечели вътрешнопартийните избори и измести Михаил Миков от кормилото на „столетницата“. По това време БСП се влачеше по дъното. Няколко месеца по-рано партията за първи път не успя да вземе нито един областен град на местните избори. ГЕРБ пък изглеждаше като непобедим властелин, окупирал политическия връх близо десетилие.

Една привидно малка промяна на 8 май обаче преобърна в следващите месеци изцяло политическия живот. На този ден Нинова спечели балотажа срещу Миков и оглави БСП.

Първият трус дойде само два дни след това – от левия конкурент АБВ обявиха, че напускат правителството и минават в опозиция.  Анализаторите свързаха това действие като реакция на избора на Нинова.

Тя пък от своя страна започна ударно да бие Бойко Борисов с неговите камъни по неговата глава – с тежки критики, люти закани към политическия противник и немалка доза популизъм. За разлика от плахия си предшественик Миков, който като че ли дори не смееше да спомене името на премиера.

Корнелия Нинова първоначално прикова вниманието с постоянните си декларации от парламентарната трибуна срещу ГЕРБ и Бойко Борисов, които взривяваха залата.
„Това е единственият кабинет и единственият министър-председател, заради когото 20 българи се самозапалиха”, не се посвени да каже Нинова. Или пък: „Вие г-н Борисов, на какво основание управлявате държавата? Не сте ли били член на БКП и, когато се е наложило да избирате между любимото Ви МВР и пожарната или членството Ви в БКП, сте изоставили пожарната и МВР, за да останете партиен член?“.

Корнелия Нинова в предизборната кампания не се поколеба да яхне и популистката вълна срещу бежанците и надмина националистите в антиговоренето си. Лидерката на БСП дори се обяви срещу евродепутатите си заради подкрепата им за резолюция на Европарламента, свързана с имигрантите. Публично ги привика на обяснение в централата на „Позитано“, което така и не се състоя, но медийният ефект от мъжкарското й поведение остана. Типично по бойкоборисовски.

Нинова влезе в директен сблъсък с лидера на ГЕРБ през юли, когато тя получаваше обвинения, че не иска да се кандидатира за президент.
Нейно изявление на брифинг удари като с парен чук репортерите в парламента, част от които започнаха необичайно да вият от възторг и да ръкопляскат след думите й: „Г-н Борисов, давам Ви 48 часа да обявите личната си кандидатура за президент на България! Ако го направите, веднага свиквам Национален съвет на БСП и искам номинацията на партията за моето име. Ще ви дам тази битка и ще разговаряме в НДК в нощта на изборите – кой кой е. Ако не го направите, ще считам, че просто дуете перки и Ви е страх.”

Черешката на тортата обаче беше истинската кандидатура на БСП за президент – слабо известният генерал Румен Радев. Въпреки традиционните номинации в партията, Нинова обяви, че издига Радев и пое цялата отговорност за това. И макар че първоначално получи силен отпор, тя все пак бе подкрепена от съратниците си в ръководството.

Последва друг изключителен ход на Корнелия Нинова. В разрез с добрата политическа практика, тя прекрати внезапно преговорите за коалиция с АБВ, макар че те току-що се бяха обединили около Радев.
Да нанесеш толкова коварен удар на стар политически играч като Георги Първанов изисква голямо самочувствие и смелост. И представлява сериозен риск. Но и това се оказа удар в десетката.
АБВ се принуди да издигне Ивайло Калфин, чийто резултат бе катастрофа, а голяма част от гласовете му се преляха към Румен Радев. Партията на Първанов в момента е в нокдаун, а вероятно и в нокаут. А БСП отново е пълен хегемон вляво и колкото и да е невероятно червените вече са наравно с ГЕРБ по електорална сила. Поне според едно социологическо проучване.

По отношение на самия Радев пък Корнелия Нинова прояви същински бойкоборисовски нюх. Докато лидерът на ГЕРБ този път не успя да усети вятъра на промяната, Нинова бе разбрала, че външен (т.е. надпартиен) човек за президент сега е точната формула.
Тя бе видяла и качествата на генерала-отличник, за когото още през 2008 г. Слави Трифонов бе пророкувал, че ще стане политик. 

В интервю за „Флагман“ на 5 април т.г. - месец преди Корнелия Нинова да оглави БСП, Румен Овчаров предсказа по невероятен начин какво може да се случи. По това време той агитираше за смяната на Миков с Нинова. И докато думите му тогава звучаха абсурдно, днес те шокират със самосбъдването си: „БСП се намира в уникална ситуация. Целият този процес можем да го разделим на три епизода – първият е сега, Конгресът. Той трябва да направи промяната – да се види, че БСП има нова физиономия, нова амбиция с ясна философия и политика без никакви зависимости. Вторият епизод, ако използвам „Междузвездни войни”, е „Силата се пробужда” – това са президентските избори. Там една обединителна кандидатура, която да консолидира общественото недоволство срещу управлението на ГЕРБ и да покаже алтернативата на това недоволство, може да събере една много стабилна подкрепа. И едва след това вече стигаме до третия епизод, който условно можем да наречем „Новата лява вълна” – но това е догодина най-рано по това време или малко след това, ако всичко се развива, както би ни се искало на нас.”

Първият епизод от поредицата на Овчаров е вече факт - Корнелия Нинова смени физиономията на БСП. Вторият, „Силата се пробужда“, също го гледахме – червените спечелиха президентските избори с обединителна кандидатура, която консолидира общественото недоволство срещу ГЕРБ.
Остана да видим напролет дали ще се сбъдне и третият епизод от пророчеството на Овчаров – „Новата лява вълна“.
А доколко това би било в полза на България, е съвсем друга тема.



Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
40
Коментара по темата
40.
Pink- pong , razdavane na postove
23.11.2016 07:08:35
4
3
Платените гласоподавателите от ромската махала в Русе на БСП и те се влючват в ефир за подкрепа на Нинковата откачалка
39.
МУАХАХА
23.11.2016 06:51:22
3
3
Тези от БСП ми приличат на травестити мангали от Комлука със дълги коси, сплескани, немити, некъпани и миризливи педалчета
38.
Михаил Алексиев
23.11.2016 04:30:05
4
2
Михаил Алексиев
Михаил Алексиев Добре, Корнелия! Поставена е следващата стъпка. Без добре организирана армия голяма битка не се печели. Крайно време беше да се обърне внимание на вътрешното състояние на партията, което трябва да се обърне из основи. Имам предвид, че основни положения са потънали в забрава и са обрасли от много много години. Без тяхната решаваща провя не може да се мръдне и крачка напред. Курсът ти досега, за кратко време е много правилен, така че дерзай смело - ти имаш изцяло нашата подкрепа!
37.
ЕЕЕ
22.11.2016 23:24:05
7
4
Да ви сере слон в устите и тъпите военни болеста да ги изяде мръсната долна сган интригатска БСП да се махне от политическата сцена и никога да не се появява там, червени боклуци миризливи! А дебелата Корнелия е куха лейка , смахната олигофренка!
36.
Реално
22.11.2016 21:06:53
4
11
Брава на Корнелия! Натри носовете на наши и на ваши! Умна жена,смела,решителна,силна!Наистина е по-мъж от мъжете!БСП се нуждаеше от такава решителна ръка и я намери в лицето на Нинова!Дано тя се окаже новата ера в партията! На всички,които пишат против нея, ще кажа,че са комплексари,а на неудовлетворените чекиджии да си сложат ръкавички против протриване!Всичките си гадости могат да ги осъществят върху другарките си от ГЕРБ,но явно са доволно грозни,че са с мераци към тези от противниковия отбор! Излейте си мераците,течностите,злобата и всичко каквото ви дойде на ума върху съпартийките и тези,които боготворите!Внимавайте с Корнелия,че на някой достойнството му да не стане на 2,а кухата му кратуна на 4!Тази жена не си поплюва,а идиота си остава идиот! От мен имате едно :да ви сере куче в гърлото по русенски,а който каже нещо на криво да онемее!!
35.
ЕЕЕ
22.11.2016 19:07:01
8
4
Дивата свиня (Sus scrofa) или е бозайник от разред Чифтокопитни. Родоначалник е на домашната свиня. Среща се и в България- БСП лява партия, жената с очилата
Дължина на тялото: до 205 cm
Височина при холката: до 120 cm
Тегло до 350 kg
Има късо и масивно тяло, предната част е по-силно развита от задната. Главата е голяма и масивна. Муцуната и е силно източена напред във формата на зурла, очите са малки, с добре развити уши. Кучешките зъби (т. нар. глиги или бивни) са силно развити и излизат извън устата, представлявайки добро средство за защита. Страничните втори и пети пръст са добре развити.
Космената покривка представлява рядка и груба четина. През зимата между нея се развиват мека и гъста козина. Окраската варира ОТ ЧЕРВЕНА ДО ТЪМНО ЧЕРВЕНА , индивидуално и в зависимост от географското разпространение
34.
ЕЕЕ
22.11.2016 15:46:17
3
6
Простаци гнусни, коментирайте ако има какво да кажете по същество! Къде сте пораснали? В Комлука или на някое бунище?
33.
ЕЕЕ
22.11.2016 15:44:29
3
8
Простаци гнусни, коментирайте ако има какво да кажете по същество! Къде сте пораснали? В Комлука или на някое бунищ
32.
.................
22.11.2016 10:34:36
7
5
До 28. Курнелка ги разбира тези неща има опит със трошенето на пръчки, може и с повече от 400 да се справи, колкото повече толкова по добре, нали е за лапането
31.
Запознат
22.11.2016 10:22:58
3
5
Тези от Лъвов мост педалчетата от Шопето взеха да ни тровят въздуха нещо, когато шоплука идва на нашето море ги изпращаме по живо и здраво , леко уважавани отзад, хайде шопчета читатели на сайта ходете да се целувате със фесовете
30.
Тянчу
22.11.2016 09:33:11
5
6
Искам да се семеизпразня върху хубавата й черна косичка след като съм й зачервил голямото хубаво дупе на Курнелия.
29.
Червени крадливи говеда
22.11.2016 09:27:34
8
6
ФлЕгмани, вие сега кво на БСП ли взехте четки да правите, сменяте посоката преди да зазуха вятъра опасни проститутки сте ей, ама говедарите от БСП могат за мечтаят за власт, беше каквото беше другари ...
28.
Бургазлия
22.11.2016 07:45:55
5
7
До 27. Именно! Ама тя е опасна куротрошачка, ще се справи и с 4, и с 400!
27.
................
22.11.2016 07:20:04
6
4
Тези мiкрофони са и на устата на Нинова все едно на кожени пръчки говори, четириглава ламя иска всичките да ги налапа да не се задави от лапане само....
26.
GO40 до 17. Говори София
22.11.2016 06:33:45
5
3
БуХаМ Ви Го В ЧоВкАтА,ДъРвЕнИ КрАтУнИ !!!
25.
Запознат
22.11.2016 06:04:51
9
5
Много дебел задник има Корнелка Нинковата , иначе ще е праснем по мазния дерник, да види един голям сувенир със три букви как и влиза отзад и лошо гледа , ако и подадеш микрофона на устата дали ще го ближе!
24.
До 22
22.11.2016 03:22:35
19
10
До 22: Ебан тъпак какво ти е дала Русия на тебе, комунизъм и Жигули. А взеха 30% от България.
Русия винаги е била враг на България. Това са го казвали и Левски и Ботев. Русия нападна старата ни столица която е била много близо до Москва. Русия не е била дори държава когато ние сме били Империя. Я вън с твойте лъжи и рубладжийска пропаганда. За съжаление знам историята много по добре от теб.
23.
Qsen
22.11.2016 02:10:48
6
9
Само на мен ли ми се ебе от Нинова бе хора?
22.
До 20
22.11.2016 01:15:00
5
19
И аз съм съгласен с теб,герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!
Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...турция ли.....само мълчим,слушаме и се съобразяваме !!!!!
Между другото единствените които са ни дали нещо и сме се "облажили" по нянакъв начин е Русия..,но и сме дали много,но и сме взели..а америка и европа ко ни е дала-ПРОБЛЕМИ И ДИЛЕМИ !!!!!!
21.
alooouu
22.11.2016 00:16:05
12
11
Тепърва ще й сърбат попарата на Курнелийка... ако им остане партия де
20.
bs_1 (До 19.)
22.11.2016 00:07:00
12
9
Абсолютно си прав! Плюс отвсякъде!
Но нека допълним, защото статията не е за дебелия от Банкя и партията му, а именно-Корнелия за нищо не става, както и всички в БСП! Алтернативи има много, но доста прост народ остана в България и лесно се лъжат все още...
Оптимизма обаче умира последен!
19.
GERB OVER
21.11.2016 23:23:51
7
24
Момчета,герП са ЧАО,не разбрахте ли !?????! Дори й да влязът в следващото управление играта им няма да е пълна,след загубата на президентските избори на бойко няма да може да му се затвори кръга от кмет,премиер,президент...вече ще тряаа да се съобразява и с другите,беше кот беше..върха на вълната друг ще я яхне..и той мн добре го знае,,еврофондовете спират 2020..след това бойко няма да има работа във власта-не го ли разбирате гербери !?!?? Или още сте заслепени от "харизмата" на бойко !???? После ще ви питам какво ще правите като ви набие шортите файрмена,,ше си пие питието на женевското езеро с маджо,а вие тук,дърпайте сополи !!!!!!!!!!!!

ПРОСТ НАРОД !!!!!!!!!!
18.
Хаменото
21.11.2016 23:18:15
8
9
Прост народ прост град
17.
Говори София
21.11.2016 23:14:41
15
15
Бургас не блести с особен интелект,даже май никък !
Силно гербаджийски град с ограничени хора,които като влизат в София и гледат като случайно пръднали в пълен автобус..да не говорим,че повечето са ходили основно до айтоЗ или най мн до люлебургаЗ..
Града на закъснелите мутри,к'во да ви кажа...пълни аматьори виреещи основно и само до и около границите на града си.

Ай,Хубава вечер !
16.
Ти
21.11.2016 22:24:37
12
13
КурНелия е като СерГей. Може да говори и час без нищо да каже. Ма то от кармазъ-гуджук заверата май вдички са тъй.
15.
baj hoi
21.11.2016 21:59:02
10
18
За пореден път се убеждавам , че коментиращите бургЪзлии са най- неграмотните и изключтелно най - тъпите парчета в тази територия . Носете си анцузите и повече четете етикетите и по- малко пишете- тъп народ - слаба държава -пимер: витрината на България - Бургъз
14.
Бургазлия
21.11.2016 21:40:47
18
13
Ох, майко! С тези микрофони пред устата й, все едно са хуйове! И с тези цайси и червена блуза, все едно е порно актриса!!! И не случайно името й е Курнелия!
13.
Ко
21.11.2016 21:09:35
16
15
За Курнелия само мек и миренясал грездий.
12.
................
21.11.2016 20:27:11
6
1
http://v.piktv.bg/f/videos/0/piktv_15167bdf31f263c5b2122c92f21d4277.mp4 Острилките - как се сваля пилот от самолета
11.
kasabova e kurva tralalalala
21.11.2016 20:11:19
9
4
kasabova e kurva tralalala shibaite v guza tralalala shibanata kurva duha i se maje sas laina tralalala flagman sa 4obani trlalalala spraznq im se vav ustata trlalalala qjte laina flagman turchalqqq mirishite na lainaa maika vi da ebaa tralalala
10.
дрън-дрън
21.11.2016 20:06:41
15
20
Нищо особено не е направила Корнелия. Резултата е серия от грешки на Борисов който пак скъса връзка с действителността и се отнесе в облаците
9.
e
21.11.2016 20:04:16
1
23
партиите все така богати, нацията все така бедна и тъпа...
8.
А.....
21.11.2016 20:00:23
7
21
А от ГЕРБ малко ли спечелиха? Добре е, че започнаха разследания на министри, още по-добре ще е да проверят банковите сметки на висшия ешалон и публично да ги обявят! Като гледам колко рев пада, ясно е защо!
7.
Кмета
21.11.2016 19:57:58
15
11
Боже оказва се че тея убитаци от БКП и ДС още си предават щафетата и всъщност нямаме синя опозиция! Срам!!!!
6.
Дернев
21.11.2016 19:48:14
9
16
"Как Корнелия Нинова с няколко стратегически хода събори Борисов, нокаутира Първанов и възкреси партията си" От всичко това, само с Първанов донякъде е вярно, защото там си беше жива кражба, нещо което не е ново за БКП/БСП. Но с развитието на нещата се разбра, че и то е в сценария на Позитания, започнал със Слави и референдума му. Предполагам, че целта е президентска република, която избраните по лансираната от Слави изборна система ще бъдат, не дай боже, избрани. Иначе всичко в БКП/БСП си е същото и нереформирано. И на следващите избори, дано да не са скоро /чак сега ми стана ясно какво имаше предвид Т. Дончева с това за късни избори/, истината ще излезе на яве. БСП може да претендира за промяна с К. Паскалев начело. Другото е непроменената им същност, довела страната до упадък и голяма част от хората до мизерия.
5.
Гггг
21.11.2016 19:37:15
24
15
Социализма е болест на слабите народи. От социализма печели само този който е на власт а другите се изнизват във нормални държави.
4.
гошо
21.11.2016 19:35:40
20
21
Каква е тая статия със поръчан автор хахаха сега ще видим по изборите как Нинова ще бъде навряна във кучи гъз.
3.
пак съм номер 2
21.11.2016 19:18:17
30
21
И дори да плащате на Флагман за статии, пак ще бъдете смешни. За вас гласуват само дъртите комунисти и заблудени млади момчета, на които им е обещан лев и голям просперитет в партията, наивници.
2.
не-комунист
21.11.2016 19:15:27
28
25
БСП знаят само да плюят. На президентските избори хората гласуваха по красота на лицето. На предсрочните парламентарни, БСП пак ще са назад, спокойно. Нека по-малко да се надъхват сега, за да са по-малко смешни после.
1.
7777
21.11.2016 19:15:01
29
29
тази е отвратителна и нищо не е направила, сигурен съм че нокой не я харесва, просто народа му писна от герб и мафията в държата и м пказа червен картон но тия да не си мислят че ще гласувам за тях, не забравяме какви ги сторихте.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори