×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оставката на Борисов не беше грешка, той може да оглави трети кабинет!


Оставката на Борисов не беше грешка, той може да оглави трети кабинет!
Ивелина Василева е категорична, че дори и да има покана няма да влезе в служебен кабинет, доминиран от БСП
20 Ноември 2016, Неделя, 08:03 ч.

В редиците на ГЕРБ има много доказали се политици и хора, които са допринесли с усилията си и действията си за това България да върви напред. Един от тях безспорно е Димитър Николов

Ивелина Василева е част от второто правителство на Бойко Борисов. Преди това е била зам.-кмет на Бургас, а след това и зам.-министър по екологията. Василева даде кратно интервю пред Блиц по най-горещите политически теми.

- Министър Василева, с какво се занимавате в момента, когато вече сте в оставка?
- Продължавам да работя по изпълнение на задачите ми. Имаме изключително важни ангажименти и заедно с администрацията ще продължим да работим до назначаване на служебен кабинет.

- Кога очаквате да бъде съставено служебното правителство?
- Съгласно разписаните правила в Конституцията и стартиралите консултации на политическите сили с президента, очаквам след провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност, да има яснота по въпроса за служебното правителство. Имаме готовност да предадем щафетата на служебния кабинет. Моето виждане е, че трябва да има продължение със същото темпо и интензитет на приоритетите на сегашното правителство и в частност на дейността, с която аз съм ангажирана.

- Сгреши ли Борисов като обвърза оставката на правителството с резултата от президентските избори?
- Това беше наше общо решение. Ние сме един отбор. Видно е, че резултатите от президентските избори показаха разколебаване на доверието в нашата политическа сила и ни показаха, че имаме слабости, които трябва да преодолеем заедно.

- Да, но много от привържениците на ГЕРБ бяха на мнение, че Борисов не трябваше да подава оставка, защото президентските избори са мажоритарни, както и че ГЕРБ трябваше да заложи на кметовете-отличници Димитър Николов или Йорданка Фандъкова, а не на Цецка Цачева. Как ще им отговорите?
- В редиците на ГЕРБ има много доказали се политици и хора, които са допринесли с усилията си и действията си за това България да върви напред. Един от тях безспорно е Димитър Николов. Смятам, че нашата президентска кандидатура Цецка Цачева беше най-подходяща от гледна точка на нейната подготовка, опит и експертиза. Г-жа Цачева е човек, който познава законодателството и Конституцията, и нито за миг не би се отклонила от тях.

Що се отнася до резултатите от изборите, видяхте че консолидирането на политическите сили във формата Тройна коалиция, който беше на власт по времето на Орешарски, доведе дотам, че се очерта невъзможност в рамките на този парламент да продължим да имаме подкрепа и мнозинство. Това беше причина за подаването на оставка, но ние продължаваме да следваме водещите принципи на ГЕРБ, които са свързани с провеждането на политики насочени към модерното и европейско развитие на страната.

- Бихте ли приела покана да влезете в служебен кабинет или такъв, който е доминиран от БСП, както бе направил Орешарски преди години?
- Не разбирам политическо поведение като това на Орешарски. Аз съм част от ГЕРБ и ще остана в отбора. Знаете, че преди да встъпя в длъжност като министър на околната среда и водите, аз бях избрана за народен представител от листата на ГЕРБ. Ще продължа да работя за реализиране на политиките свързани с околната среда, за които имам компетенции в парламента.

- Възможно ли е Бойко Борисов да оглави трето правителство, ако ГЕРБ спечели предсрочните парламентарни избори?
- Аз смятам, че опитът, който има ГЕРБ в управлението на държавата, както и резултатите, които постигнахме, ще бъдат оценени от българските граждани. Предстои да си направим сериозен анализ на грешките и диалог вътре в партията. ГЕРБ има сила да управлява държавата. Убедена съм, че бихме могли да продължим всичко, което започнахме. Когато говоря за това, аз говоря от позицията на конкретните задачи, с които съм ангажирана.

Предприехме изключително важни стъпки за изграждане на инфраструктурата в областта на околната среда. Изградихме 51 пречиствателни станции и съоръжения за пречистване на отпадъци. Всички те обслужват над 4 млн. жители в цялата страна. Това са изключително важни инвестиции свързани със здравето на хората.

Наред с това ни предстоят много важни неща. Едно от тях приемането на председателството на ЕС. Важно е да позиционираме добре страната ни със стабилните финансови показатели, които постигнахме.


В категории: Политика


26
Коментара
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 1
Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 1
26
Коментара по темата
26.
22
21.11.2016 15:59:18
1
0
Napulno vazmojno e da se slu4i to4no taka.
25.
Хмм
20.11.2016 18:52:26
2
10
Тази май наистина го вярва. Само че това е утопия. Показва до каква степен министрите са загубили представа за действителността!
24.
куртака
20.11.2016 17:55:37
1
6
туй мъж ли е
23.
гербаджия
20.11.2016 15:43:05
2
15
Мила другарко,още ли не можеш да си отговориш на въпроса защо ГЕРБ загуби-затова защото хората разбраха че Борисов и кликата му ударно смучат общински и държавни пари от изпълнението на инфраструкторните проекти и ти самата много добре знаеш това .Това което вършеше тройната коалиция при Станишев сега вършите вие но на по висок етап т.е. вие ги надминахте. Нашите кметове включително и николов ударно застрояват със тяхни обръчи от фирми градини и паркове и т.н.-разбира -се ти това не го знаеш -ти падаш от небето.Вторият въпрос е НЕ приемането на закона за борбата с корупцията-как така се обединихте всички в парломента срещу него а на думи се борите срещу корупцията.-дано хората да разберат че трябва да се отсече клона на който седите.
22.
АБЕ БАЙХУЙ
20.11.2016 15:41:20
1
12
който се криеш зад никнейма "мръсни тролове", много ме забавляваш! Време е да разпериш уши и да усетиш посоката на вятъра.Най добре ще е да се скриеш в дупката си като лисунгер.
21.
mrasni trolove
20.11.2016 15:26:04
8
4
Истинска армия от анонимни виртуални профили е мобилизирана да атакува с коментари и “мнения” интернет пространството. Активното мероприятие е организирано от отдела за медийна комуникация на БСП. От пръв поглед прави впечатление, че става въпрос за типични интернет “тролове” – профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. Повечето от коментарите са с много ниско ниво на интелектулен и образователен ценз, но демонстрират свръх нахъсаност в партийната линия и особено настървение да се громят противниците на правителството и критикуващите сегашния политически режим в страната. Аналогията с прословутите “червени хунвейбини” на китайската културна революция се налага сама.

Коментарите са синхронизирани, базират се стриктно на предварително разработени и сведени за употреба “опорни точки” на БСП за публична артикулация. Темите, които се целят са актуалните за деня: Моникагейт, политическия проект АБВ, отношенията с ДПС, данъчната политика, “емунитета” на Сидеров.. Последният лексикален “бисер” издава езиковата култура на стратезите. Важното е, в очите на широката общественот и медиите да се насажда усещане колко е силна подкрепата за БСП в момента и да се спускат до публиката базисни тезиси на мислене.

Силно впечатление прави строгата отчетност по периоди, по целеви групи, сравнителният анализ към медийния мониторинг. От всичко проличава една огромна организационна работа, движена от много добре платен пропаганден щаб.

Атаката се разпростира върху рекордния брой от над 50 електронни медии, форумите на вестници, радия и телевизии, Facebook и социалните мрежи. По поръчка на управляващата партия мероприятието се координира от консуагенцията „Лийдуей Медия Солюшънс“, която пуска, следи и грижливо отчита всички активности на фалшивите профили. За близо година март 2013 до края на януари 2014), 672 профила са произвели 10154 коментара, прокарващи „партийните тези“. Истинска инвазия!

За пример, от който всеки може сам да си направи изводи, ще копираме без редакторска намеса част от отчета за 20 дневен период през януари до Антон Кутев:

Capture_2014-02-11_a_14.55.51

Внимателното изследване на интернет адресите или IP-та, от които се пускат манипулативните коментари доказва, че голяма част от адресите съвпадат, т.е. различни профили с различни имена пишат от един и същи офис, или дори от един и същи компютър. От това става ясно, че вероятността един и същ човек да присъства във виртуалното пространство с многобройни фалшиви самоличности, е налице.

Забелязват се дори виртуални диалози и дискусии на един и същ потребител сам със себе си, но шизофренично мултиплициран в многобройни виртуални образи. Последното се прави, за да се имитира публичен интерес и да се внушава изкуствено определена теза. Разбира се, винаги в подкрепа на БСП, коалиционните й партньори и сегашното силно дискедитирано правителство на олигархията. Пример във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/298629430265254/permalink/338403766287820/

Също така троловете нападат с негативни и пораженчески статуси събитията организирани от протестиращите във Facebook, като „На кафе пред Парламента“. Против събитието са се изказали следните дежурни профили стопанисвани от „Лийдуей“: Bobo Linevski, Anna Plachkova, Milena Velinova, Biser Ivanov, Milena Tzvetkova.

https://www.facebook.com/events/1385114985037698/declines/

Част от активността е създаване на групи във Facebook, привличане на членове и прокарване на посланията на БСП в тях. Заглавията са красноречиви: Бойко уплашен с подвита опашка·https://www.facebook.com/groups/298629430265254/ 9 296 члена, Има ли шанс България?·https://www.facebook.com/groups/600782166613695 11 722 члена, ГЕРБ ни подслушват! СТИГА ВЕЧЕ! ПРЕКАЛИХА! https://www.facebook.com/groups/360901110695666/ 9317 члена и др.

Цел на тролските коментари не са само политическите противници – ГЕРБ и Реформаторския блок, но и вътрешната опозиция на ръководството на БСП в лицето на Близнашки, Дончева и Кадиев. Георги Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин от АБВ са получили стотици злостни коментари, като не е спестено и агентурното име на Първанов – Гоце.

Тролове на отчет при Антон Кутев

Агенцията редовно се е отчитала на Антон Кутев, шеф на комуникационната политика в БСП, за публикуваните коментари и нарастването на групи във Facebook, които тя специално е създала за манипулативния медиен проект на червените. Оказва се, че това са т.нар. кутевчета, за които отдавна се носят легенди в интернет пространството. Явно столетницата не може да мобилизира автентични симпатизанти, затова прибягва към платена форумна любов или омраза.

Потърсени за коментар от агенцията „Лийдуей“ категорично отрекоха, че имат договор с БСП. „БСП не ни е клиент. „Нямаме договор за медийно обслужване с тях и никога не сме имали.“ – заяви по телефона Оля Маркес де Карденас, която се е подписала в отчетните справки.

Твърде интересни факти излизат обаче от разследването на фирмата, която осигурява това активно пропагандно мероприятие. Още по интересно се оказва проучването на компанията, която хоства голяма част от IP-тата на троловете. Оказва се, че това не е никак импровизирана политическа акция, а много добре съгласувана и синхронизирана схема с лица и фирми, свързани пряко, или косвено с управляващата в момента върхушка и със скандално знакови лица на властта.

Биволъ ще публикува тези данни в отделна статия, като продължение.

От статистиката на изтеклите съобщения може да се заключи, че нормалната продуктивност на агенцията в полза на БСП е около 700 коментара месечно, но при кризисни ситуации има рязко увеличаване на коментарите. Така например само за 3 дни от избора на Пеевски на 14.06.2013 до 17.06.2013 на амбразурата са хвърлени 54 трола, произвели 438 коментара.

По-рано в изтеклата кореспонденция в #BSPLeaks също бяха открити документи за присъствието на организирани червени тролове в Мрежата, но ставаше дума за няколко доброволци от социалистическите централи. Те са били мобилизирани по изборите, след което са изгубили мотивация и са престанали да пишат – показва анализът на оставените от тях коментари. От БСП категорично отрекоха, че са организирали такива кампании. Но документите, с които Биволъ разполага, са категорични – най-малко от година столетницата редовно използва услугите на „Лийдуей“ не само за тролене, но и за изготвяне на опорни точки и други кампании.

Допитване до няколко от набелязаните за атаката онлайн медии показва, че всички профили до които сме достигнали съществуват. Потвърждава се и че, различните профили пишат от съвпадащи айпи адреси. Установихме регистрации с едни и същи мейл адрес в различни медии, както и няколко профила с един и същ email адрес в една и съща медия.

Възможното противодействие е всяка медия да отсее и блокира тролските профили и IP адресите им. Всеки потребител във Facebook може да провери дали сред приятелите му не фигурират фалшиви профили на „Лийдуей“ и да ги докладва. Може също да бъдат докладвани „създадените и развивани за целите на проекта тематични групи във Facebook“, които наброяват десетки хиляди членове и се използват за зомбиране в социалната мрежа.
20.
TROLOVETE
20.11.2016 15:24:57
9
2
НА ЗАПЛАТА В БСП СА ЦЕЛОГОДИШНО
19.
Mrasni trolove
20.11.2016 15:24:05
9
1
Истинска армия от анонимни виртуални профили е мобилизирана да атакува с коментари и “мнения” интернет пространството. Активното мероприятие е организирано от отдела за медийна комуникация на БСП. От пръв поглед прави впечатление, че става въпрос за типични интернет “тролове” – профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. Повечето от коментарите са с много ниско ниво на интелектулен и образователен ценз, но демонстрират свръх нахъсаност в партийната линия и особено настървение да се громят противниците на правителството и критикуващите сегашния политически режим в страната. Аналогията с прословутите “червени хунвейбини” на китайската културна революция се налага сама.

Коментарите са синхронизирани, базират се стриктно на предварително разработени и сведени за употреба “опорни точки” на БСП за публична артикулация. Темите, които се целят са актуалните за деня: Моникагейт, политическия проект АБВ, отношенията с ДПС, данъчната политика, “емунитета” на Сидеров.. Последният лексикален “бисер” издава езиковата култура на стратезите. Важното е, в очите на широката общественот и медиите да се насажда усещане колко е силна подкрепата за БСП в момента и да се спускат до публиката базисни тезиси на мислене.

Силно впечатление прави строгата отчетност по периоди, по целеви групи, сравнителният анализ към медийния мониторинг. От всичко проличава една огромна организационна работа, движена от много добре платен пропаганден щаб.

Атаката се разпростира върху рекордния брой от над 50 електронни медии, форумите на вестници, радия и телевизии, Facebook и социалните мрежи. По поръчка на управляващата партия мероприятието се координира от консуагенцията „Лийдуей Медия Солюшънс“, която пуска, следи и грижливо отчита всички активности на фалшивите профили. За близо година март 2013 до края на януари 2014), 672 профила са произвели 10154 коментара, прокарващи „партийните тези“. Истинска инвазия!

За пример, от който всеки може сам да си направи изводи, ще копираме без редакторска намеса част от отчета за 20 дневен период през януари до Антон Кутев:

Capture_2014-02-11_a_14.55.51

Внимателното изследване на интернет адресите или IP-та, от които се пускат манипулативните коментари доказва, че голяма част от адресите съвпадат, т.е. различни профили с различни имена пишат от един и същи офис, или дори от един и същи компютър. От това става ясно, че вероятността един и същ човек да присъства във виртуалното пространство с многобройни фалшиви самоличности, е налице.

Забелязват се дори виртуални диалози и дискусии на един и същ потребител сам със себе си, но шизофренично мултиплициран в многобройни виртуални образи. Последното се прави, за да се имитира публичен интерес и да се внушава изкуствено определена теза. Разбира се, винаги в подкрепа на БСП, коалиционните й партньори и сегашното силно дискедитирано правителство на олигархията. Пример във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/298629430265254/permalink/338403766287820/

Също така троловете нападат с негативни и пораженчески статуси събитията организирани от протестиращите във Facebook, като „На кафе пред Парламента“. Против събитието са се изказали следните дежурни профили стопанисвани от „Лийдуей“: Bobo Linevski, Anna Plachkova, Milena Velinova, Biser Ivanov, Milena Tzvetkova.

https://www.facebook.com/events/1385114985037698/declines/

Част от активността е създаване на групи във Facebook, привличане на членове и прокарване на посланията на БСП в тях. Заглавията са красноречиви: Бойко уплашен с подвита опашка·https://www.facebook.com/groups/298629430265254/ 9 296 члена, Има ли шанс България?·https://www.facebook.com/groups/600782166613695 11 722 члена, ГЕРБ ни подслушват! СТИГА ВЕЧЕ! ПРЕКАЛИХА! https://www.facebook.com/groups/360901110695666/ 9317 члена и др.

Цел на тролските коментари не са само политическите противници – ГЕРБ и Реформаторския блок, но и вътрешната опозиция на ръководството на БСП в лицето на Близнашки, Дончева и Кадиев. Георги Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин от АБВ са получили стотици злостни коментари, като не е спестено и агентурното име на Първанов – Гоце.

Тролове на отчет при Антон Кутев

Агенцията редовно се е отчитала на Антон Кутев, шеф на комуникационната политика в БСП, за публикуваните коментари и нарастването на групи във Facebook, които тя специално е създала за манипулативния медиен проект на червените. Оказва се, че това са т.нар. кутевчета, за които отдавна се носят легенди в интернет пространството. Явно столетницата не може да мобилизира автентични симпатизанти, затова прибягва към платена форумна любов или омраза.

Потърсени за коментар от агенцията „Лийдуей“ категорично отрекоха, че имат договор с БСП. „БСП не ни е клиент. „Нямаме договор за медийно обслужване с тях и никога не сме имали.“ – заяви по телефона Оля Маркес де Карденас, която се е подписала в отчетните справки.

Твърде интересни факти излизат обаче от разследването на фирмата, която осигурява това активно пропагандно мероприятие. Още по интересно се оказва проучването на компанията, която хоства голяма част от IP-тата на троловете. Оказва се, че това не е никак импровизирана политическа акция, а много добре съгласувана и синхронизирана схема с лица и фирми, свързани пряко, или косвено с управляващата в момента върхушка и със скандално знакови лица на властта.

Биволъ ще публикува тези данни в отделна статия, като продължение.

От статистиката на изтеклите съобщения може да се заключи, че нормалната продуктивност на агенцията в полза на БСП е около 700 коментара месечно, но при кризисни ситуации има рязко увеличаване на коментарите. Така например само за 3 дни от избора на Пеевски на 14.06.2013 до 17.06.2013 на амбразурата са хвърлени 54 трола, произвели 438 коментара.

По-рано в изтеклата кореспонденция в #BSPLeaks също бяха открити документи за присъствието на организирани червени тролове в Мрежата, но ставаше дума за няколко доброволци от социалистическите централи. Те са били мобилизирани по изборите, след което са изгубили мотивация и са престанали да пишат – показва анализът на оставените от тях коментари. От БСП категорично отрекоха, че са организирали такива кампании. Но документите, с които Биволъ разполага, са категорични – най-малко от година столетницата редовно използва услугите на „Лийдуей“ не само за тролене, но и за изготвяне на опорни точки и други кампании.

Допитване до няколко от набелязаните за атаката онлайн медии показва, че всички профили до които сме достигнали съществуват. Потвърждава се и че, различните профили пишат от съвпадащи айпи адреси. Установихме регистрации с едни и същи мейл адрес в различни медии, както и няколко профила с един и същ email адрес в една и съща медия.

Възможното противодействие е всяка медия да отсее и блокира тролските профили и IP адресите им. Всеки потребител във Facebook може да провери дали сред приятелите му не фигурират фалшиви профили на „Лийдуей“ и да ги докладва. Може също да бъдат докладвани „създадените и развивани за целите на проекта тематични групи във Facebook“, които наброяват десетки хиляди членове и се използват за зомбиране в социалната мрежа.
18.
Мъдреца
20.11.2016 15:02:18
1
15
Бойко пръдна, a министърката с най-нисък рейтинг служеща на ДПС се насра...
17.
Чичо
20.11.2016 14:18:33
2
18
Какво колективно решение сте взели ма ибрикчийке! Като Борисов обяви оставката само ти беше червена цялата само дето не припадна че ще истървеш лапаницата! Още не са ти дали рушвета за изваждането на 50 декара защитена територия, че си ги махнала и като дюни затова май са притесняваш продажна краво!!!!
16.
Бай Хой
20.11.2016 14:09:12
1
18
Разкарайте я тази грозна депесарска подлога! Ако Борисов издига такива мекотели за депутати със сигурност ще загуби и следващите избори!
15.
$$$$$$
20.11.2016 13:56:01
3
20
Калинката с фалшива Шведска диплома ДПСарска подлога акционерка вНАЙ-големия СОЛАренпарк СОБСТВЕНОСТ на Турци и АРАБИ в Караджалово-Първомайско окръг Пловдивски .Соларния парк на стойност 380МИЛИОНАлева построен с кредити от Световната Банка от саудитския шейх Сюлейман ал Мухадиб И и ТУРСКИЯ ВАКЪФски фонд Кресцент Капитал -за да ТОЧИ и изпразва и обеднява българските граждани с ВИСОКИ СМЕТКИ за ТОК
14.
eryqyuq
20.11.2016 13:51:04
2
15
ne na vasileva, da se maha po skoro
13.
М да...
20.11.2016 13:39:40
4
20
Народът ясно и категорично си каза мнението- НЕ на ГЕРБ! Какъв трети кабинет бълнувате? Дебили, като вожда си! Колкото и врътки да правите, колкото и да размахвате "милиардите" във всички посоки, народът се отврати от вас и го показа на изборите! Научете се да ЧЕТЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ!
12.
до 3
20.11.2016 13:11:14
1
14
А по свобода на словото сме на 130- то място. Зимбабве ни изпревари...
11.
гарантирано
20.11.2016 13:09:34
2
15
и като вземе трети мандат КАКВО ? Тоя път колко ще изкара 1 г. 6 месеца или по-малко ????? В новата история на България няма по-провален политик от ББ. Колкото мандата да вземе нито един няма да може да изпълни. Само го дават по телевизията и тия около него пълнят гуши, за народа файда от ГЕРБ никаква и точно това им каза на изборите. Добре че бяха циганите и турците че ГЕРБ да спечели някъде.
10.
До 6
20.11.2016 13:03:45
3
18
Човекът известен с прякора си "чехльо" да е най-добрия президент в новата ни история? Боже ела и си прибери вересиите.
9.
Картата
20.11.2016 13:01:30
2
12
Покажете ми една нормална красива Бургаска църква ма пача
За снимка?!!!
8.
Кмета
20.11.2016 12:57:44
3
12
Как не ви е срам да плащате жена да плачи във дебат за президент? Вие виждали ли сте как се калява стоманата?
7.
ах недей
20.11.2016 12:57:05
3
16
бог ни пази вече от вас ,ма пача
6.
Левски говори
20.11.2016 12:55:49
12
6
Като сте един отбор какво уважение показахте пред народа че не избрахте кандидат цяла година!!!!!! Толкова ли заслужаваме? Да ни изкарате кандидат 2 месеца преди изборите??? И то този кандидат вашия е една лелка която питаше въпроси Радев на дебата все едно вече му подписваше президентското место. Тая жена не изкара никакви черни ризи, тя нямаше никакво желание да се бори, някакъв робот който все едно беше от отбора на Радев. Защо спите?!!!!' Защо оставихте Плевнелиев да си тръгне --- най добрия президента във новата история!'!!! Защо го атакувахте????
5.
Ким Чен Николов
20.11.2016 12:53:20
2
17
Деца се използват от политици на две места в света: Пхенян и Бургас.
4.
Daa
20.11.2016 12:53:14
5
21
Пълни глупости. Не осъзнава ли тази номенклатура на ГЕРБ че никой няма да ги избере отново. Народа е казал, че само идиот стъпва два пъти върху едно и също лайно. Тя ми говори за трикратно стъпване въру лайното ГЕРБ.
3.
FREE BULGARIA
20.11.2016 12:49:59
10
4
ГЕРБ добре тръгнахте спрямо германските съвети. Но защо още реформата не върви. Току що ни писаха ме сме 84ти по свобода на бизнеса? Как го проемате? Ясно е че комунистите нищо не могат са свършат, но защо не им ударихте една лустрация. Мен ме е срам че се сравнявате със Румъния вместо са се сравняваме със Австрия например. Тея въпроси дето я питахте са слаби. Нито една от вас не си призна че Цецка излъга пред телевизията за дядо си. Оказа се тази тайна е казвана и пре-казвана. Не подценявайте народа. Той видя робота Цецка и фалшивите сълзи и видя една мазна партийна секретарка която не би си мръднала дупето със по смело и гъвкаво мислене.
А вие сега ми защитавате най голямата глупост която сторихте --- да дадете България на комунисти чрез ебаната Цецка. Вие направо играете някаква игра. Бъдете истинска. Кажете тя не става за президент.
Ни да ви питам --- колко кораба на ден влизат В Бургас и колко трябва да влизат? Защо?
2.
Фики
20.11.2016 12:47:22
15
8
Само Герб
1.
АЗ
20.11.2016 12:43:25
6
19
ПОДЛОГА ПРОДАЖНА И ГНУСНА...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори