×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марешки се отметна от думата си в нощта след вота. Никога не бил призовавал да се гласува за Цачева


Марешки се отметна от думата си в нощта след вота. Никога не бил призовавал да се гласува за Цачева
В неделя аз ще меря отвращението си. Черният пиар не спи, но няма да победи, заяви в шизофренно прессъобщение варненският бизнесмен
08 Ноември 2016, Вторник, 12:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД

На пресконференцията в НДК варналията каза, че застава зад своя съгражданин Манушев, но сега запя друга песен

"Огромно благодаря на българския народ, че ми даде доверието си и реализирахме най-високия персонален мажоритарен вот в най-новата история на Родината ни". Това се казва в прессъобщение на ПР екипа на варненския бизнесмен Веселин Марешки, което пристигна редакционната поща преди минути.

Продавачът на горива и евтини лекарства спечели в родния си град с 6 % по-висок резултат от втория по гласове, като взе над 60 000 гласа. Така морската столица стана център на единствената област, в който кандидат на статуквото не спечели. В Бургаска област Марешки пожъна огромен успех сред традиционните избиратели на ДПС, които са негови редовни клиенти в бензиностанцията му в Айтос, както и в аптеките му.

"Черният пиар не спи, но няма как да победи истината. Няма да призовавам и не съм призовавал да се гласува за никого на балотажа”, заявява Марешки в прессъобщението от днес. Неговата битка с политическия картел и статуквото била подкрепена от над 11 % от гласувалите в България.

„Моите избиратели са свободни, горди и мислещи хора като мен. Няма как да им вменявам за кого да гласуват. Те знаят кои са кандидатите и ще преценят какво да направят. Аз ще меря отвращението си", коментира Марешки, уточнявайки накрая, че никога не е призовавал да се гласува за Цачева.

На 6-ти ноември вечерта Марешки приключи своята пресконференция с думите, че ще подкрепи своя съгражданин Манушев, защото предпочита него пред червената кандидат-вицепрезидентка Илиана Йотова. Което бе изтълкувано еднозначно от присъстващите медии и обществеността, наблюдаваща след изборната нощ на живо по телевизиите - като твърда подкрепа за двойката на ГЕРБ Цачева-Манушев.



20
Коментара по темата
20.
Скрий се!
09.11.2016 13:58:14
1
1
Скриййййй се някъде,бре Пенчо! Продавай си дребошлъците на някоя сергийка и не ни досаждай повече! Омръзна ни,ама много ни омръзна от теб!
19.
до Чичо Пенчо
09.11.2016 03:09:47
2
5
Пенчo не се хаби пич - хората видяха че от управлението на ГЕРБ имаме 14 милиарда дългове, а в домовете ни докараха джихадисти.
18.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 22:32:09
3
4
Ок, червен боклук, ....
Бълвай си, въпросът е че ни чака жанвиденовата зима, апропо - кУрнелиьониновата зима....
Спомняш ли си какво беше тогава, когато социалистите управляваха!!!!?????

А преди две години спомняш ли си??!!!


Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.

С всички произтичащи от това последствия в случаите, когато тези две парти са докопвали властта в държавата.

Да припомняме ли: правителството на Любен Беров в началото на 90-те и разцвета на мутренските времена и рекета; правителството на Сергей Станишев и превръщането на политиката в бизнес клуб; правителството на Пламен Орешарски и плачевния му завършек, милиардите на КТБ. За това ли гласувахте вчера и за това ли ще гласувате?

За едни – сватба, за други – брадва. Това е характеристиката на тези управляния. Задкулисието налива гуша, а народът обеднява ли обеднява.

На път сме да почетвъртим това самоубийствено упражнение, след което все по-трудно ни се отдава да се държим като жар-прица и да възкръсваме от пепелищата на държавата. И пак се нуждаем от припомняне за неверниците – бащицата на тройната коалиция ни докара тройния шлем, чиито милиарди изплащаме днес. И моделът „Орешарски” – тържеството на задкулисието, пак процъфтя по негово време.

Тъй че и днес няма грам съмнение – избираш Радев, получаваш Доган и връщаш примката на врата си още по-затегната от годините на властова алчонст и слонски реваншизъм.

Още повече, че бащицата и на тази кандидатура отново е същият, нищо, че в последния момент го изритаха от заверата. Още повече, че и сегашната маша от политическата търговия на тази партия Орешарски брутално е открито и недвусмислено е насочена срещу целия народ и държавата. Самият бащица стана президент именно с гласовете на ДПС. След всичко, избрано с гласовете на ДПС, трева не никне. Това ни казва най-близкото ни минало, което за доста от нас е целият ни живот.

Ако Радев стане президент, това ще е най-голямата фалшификация на всички избори досега!

Може би повече хора искат Радев и по-малко Цачева за държавен глава на първи тур. Но очевидно никой не иска мюрето Орешарски за каквото и да било и фактът, че неговата подкрепа се свежда единствено до монолитния и дисциплиниран електорат на ДПС е най-крещящото доказателство за търгашеското естество на кандидатурата му.

Но въпросът остава да виси със страшна сила – отново ли ще позволим ДПС да определи кой ще е президентът на България и какво ще е бъдещето ѝ или ще се съобразим с ясната заявка на нацията, която се бори за чест и достойнство, ако се съди по огромния ръст на гласовете за Патриотичния фронт? Отново ли ще пуснем държавата по бобслея на задкулисните сметки и интереси на обръчите от фирми и олигарси?

Това не бива да се допуска. Това е последното, което можем да си позволим и след което може би вече това наше скъпо местенце ще престане да бъде държава и ще се превърне в никому ненужна територия. Май че си струва този път да помислим добре.

Не в деня на размисъл, а пред тези 7 дни, след които можем да заличим България. Всичко може да не бъде простено, но това – никога и от никого. Тъй че мислете!

И както на първи тур, всеки се биеше за себе си и в крайна сметка всички срещу Цачева, здравият разум изисква на втори тур да изиграем обединението, което прави силата - всички срещу ДПС и креатурата на задкулисието Радев!
17.
Чичо Пенчо?
08.11.2016 22:05:00
1
0
Предишният коментар е адресиран до "Чичо Пенчо в акция"
16.
Чичо Пенчо?
08.11.2016 22:02:39
0
1
Тази вечер явно го играя - контра реплика, обаче не ми стана ясно само ти който явно си по- дипломатически и правно компетентен(но дори и да не си ти все пак не си кандидат за президент, затова може би имаш право), та ти наясно ли си с всички вреди от това споразумение, че да тълкуваш падането на визите като победа? Наясно ли си как това ще убие и малкото дребени пък и не чак толкова дребни производители у нас, или няма значение щом ще ядем по евтини, много- далеч от натурално- нормални храни. Глобализацията в днешният и вид е победа само на корпорациите, т.е. Ще има една малка част хора със заплати 200хиляди(извадка от пресните новини) и един тесен кръг около тях които ще те подкрепят от сърце За разбирането, а останалите много малки части ще се чудим колко широко- строени хора като теб има на този свят.
15.
Чичо Пенчо до номер 12
08.11.2016 22:00:25
4
1
Нещастен червен боклук, най-вероятно от ареста или гетото, не се подписвай с името ми!

И пак ще си повтарям каква точно е схемата!!!!!!!!!!!!!!!!!

За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
14.
До LSFC
08.11.2016 21:43:47
0
0
Момче, (ако си момиче извинявай за обръщението) незнам колко работи въпросният на загуба, т.е. Да осъществява дъмпинг - когато става дума за бизнеса му с горива,.. Но знам, че гледах по медиите преди около седмица две как предстои да бъде сезирана прокуратурата за картечни споразумения между търговците на горива, ощетяващи клиентите си с около 0,45 лв за литър!!! Иначе това LSFC- да не става въпрос за ФК Левски?
13.
ViP
08.11.2016 20:47:47
4
0
Момчета..,тоз е луд за връзване !!!
Много мрази Бургас,винаги го заобикаля...и е предател на всичкото отгоре...
12.
Чичо Пенчо
08.11.2016 20:18:09
3
7
Аз съм герберски гей и копнея за пулсиращ червен букет
11.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 20:15:30
8
4
Радев се приземи до нивото на Митьо Пищова в политиката !

Румен Радев - атлантика, натовския генерал, випусника на американската военна академия, висшия пилот, безпартийния, заслужилия кандидат на БСП - днес повиши нивото си на дипломатическа и правна некомпетентност като обяви, че ще сезира Конституционния съд /!?/ по повод подписания между ЕС и Канада споразумения договор СЕТА. Точно по буквар на Кремъл за хибридно въздействие - съмнявай се в Брюксел и Запад, издигай като щит националния суверенитет.
Ако кажа, че по този начин реално е казал на българските граждани, че е против падането на визите за Канада - ще ме обвинят в липса на патриотична гордост - тоест суверенитета, националните интереси не могат да се търгуват срещу лични права и свободи.
Изглеждат като деца които плачат срещу луната - междуконтиненталните споразумения са логичен и закономерен етап след достигането на зрялост на континеталните споразумения за свободна търговия и интеграцията. Вместо като кандидат за най-високия пост да обясни на своите избиратели какви са ползите, какви са възможностите и как да се възползват от тях - позволява на кемтрейлърските (тези, които като генералът от авиацията Радев вярват в налудничавата теория за следите които самолети остават високо в небето с химикали, които целят да отровят хората) експерти да го увлекат в кампанията по страхуване на населението.
Ето това е президент който не е достоен да ни води - без собствен гръб, без позиция и без отговорност към своя народ.
Радев стана кандидат на кемтрейлърите. Това казва всичко.
Щял да ни води в борбата срещу статуквото!? Ето тук не издържах - той, който е издигнат от Партията която е олицетворение на всичко което може да се нарече архитекти, творци, поддръжници, носители, изпълнители на статукво, на задкулисието щял да се бори. Ами да започне от Нинова, от Овчаров, от Гергов, т.е. от най-близкото си обкръжение.
Дебатите са бойно поле на изборите - как се наричат генерали които бягат от бойното поле. Страхливци. И утре ще ни водят в битки.
10.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 20:14:50
2
3
За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
9.
Моряк
08.11.2016 17:25:37
10
16
Генерал Румен Радев е компетентен и надарен с харизма и силни лидерски качества човек, това казва полк. Дейвид Уилмот, бивш военен аташе на САЩ у нас, цитиран от БГНЕС.
Той познава кандидата за президент Румен Радев от 2007 г. , когато е бил командир на базата в Граф Игнатиево и е вече бригаден генерал.
„През четирите години, в които работихме заедно, успях да опозная Румен Радев и да се убедя в ръководните му умения. През цялото време той продължаваше упорито да работи за модернизацията на българските въоръжени сили и да подкрепя мъжете и жените, които са посветили живота си, за да защитават България“, заявява Уилмот.
„Радев веднага ме впечатли като интелигентен, компетентен и надарен с харизма и силни лидерски качества човек. Най-забележителното у него беше любовта му към страната му, желанието му да подобри състоянието на българските ВВС и да подсигури способността им да защитават българските граждани“, подчертава бившият военен аташе на САЩ у нас.
„Като изключително лоялен към страната си, посветен на каузата да подобри състоянието на българските въоръжени сили, честен и открит човек - Румен Радев е идеалният кандидат за поста на президент на Република България“, твърди Уилмот.
8.
Боцмана
08.11.2016 17:15:49
1
13
ХаХа....Евтини лекарства! Дори и в аптеките на бореца срещу картела....цените на лекарствата са 2-3 пъти по скъпи от съседна Турция и Румъния!
7.
Тонка
08.11.2016 16:57:54
7
16
Арогантен,прост и некоректен работодател.Иначе на думи и жестове е мноого силен.
6.
LSFC
08.11.2016 16:54:02
8
14
Mарешки е кукла на конци на Тиквата и на Лукойл,ако беше голЕм бизнесмАн щеше да има обекти в София,Пловдив,Бургас,Русе,ама как се продава под себестойност на загуба,друго си е две каручки да минат на изхода към Руен и той да чупи стойки как бори Картелите,а не да имаш 200хил литра на ден оброт в София и да си 20 бона вътрешна гума
5.
Балканджия
08.11.2016 16:49:20
20
10
И за Цецка и за цаца ако трябва ще гласувам,само шибани комунусти пак да не идват.бах ти унижението.После където хвана гербер ще ми лиже гъ-ъ!Майка му д-баааааааааааа!
4.
Любопитен
08.11.2016 16:47:11
4
10
Тоя ще разбере ли най-накрая дали му се сере или пикае
3.
Тъпо
08.11.2016 16:46:06
2
8
Друго си е да имащ за спонсор Лукойл нали Керанке ????
2.
ради
08.11.2016 16:40:37
13
15
Не съм фен на Марешки, но той говореше за своя личен избор. Нямаше призив към гласоподавателите. Нека да бъдем коректни.
1.
Гласувал за Магарешки
08.11.2016 16:40:12
8
19
Toя глупак се уплаши от постовете срещу него след като се изложи с този призив. Никога повече няма да гласуваме за теб Магарешки, защото разбрахме какво си бил.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори