×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Станах европейски шампион със счупено ребро, нокаутирах и двамата си съперници на финалите в Румъния


16 Октомври 2016, Неделя, 14:36 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: boec.bg

Бургаският боец разказа за работата си със светилото в кикбокса Майк Пасение, победата над Арби Емиев на Максфайт 39 и 4-тата поредна титла на Европа


-На Максфайт 39 победи световния шампион по муай тай Арби Емиев от клуба на Рамзан Кадиров – „Ахмат“. Колко важен е този успех на подобен етап в кариерата ти?

-Много труден съперник. Той се подготвяше около 2 месеца преди мача в Лозенец само със състезатели на „Ахмат“, които са много класни. Мисля обаче, че успях да го победя категорично – и трите рунда си бяха изцяло мои. Много важен успех за развитието и популярността ми като състезател.

-Имаше недоволство от лагера на „Ахмат“ след мача. Самият Забит Самедов напусна ядосан амфитеатъра в Свети влас, като претенциите бяха, че е имало няколко падания на ринга от твоя страна.

-Мисля, че самочувствието им идва малко в повече. Не са очаквали някой българин да бие техния състезател. Тези падания са след подсечки на Емиев, за които той получи предупреждения от съдията, защото не са позволени в кикбокса. Така че те няма как да се зачетат като точки. Няма спор, че мачът изцяло си беше мой. Имах повече чисти удари.

-Направи подготовка за срещата при Майк Пасение в Холандия. Как протичат тренировките с най-голямото светило в кикбокса?

-Майк е много сериозен като човек. Винаги, когато е в залата, се усеща присъствието му. Всички са много по-мотивирани да тренират, за да изпъкнат пред него. Макар че той пътува много заради ангажименти по целия свят. Направих един мач за него в Холандия около 3 седмици преди двубоя с Арби. Двамата много си паснахме като отбор, като колектив. Сработихме се добре, той ме мотивира супер много. Беше в ъгъла ми по време на мача, даде ми невероятна сила. Така приключих мача с 4 нокдауна за противника, който не можа да продължи втория рунд. Майк не обича играта по точки, винаги търси нокаута. Това е стилът и на Бадр Хари, който на мен много ми допада. Набляга се на комбинации от много удари, специфични ъгли на удара, на силата и експлозивността. Но тези неща са само част от арсенала на Майк. В Холандия имах спаринги с Муртел Грьонхарт и с др. сериозни имена. Тренировките с подобни бойци дават много голямо самочувствие. Подготовката в Холандия изигра много сериозна роля за победата ми на Максфайт 39.

-Преди два месеца стана европейски шампион по муай тай за 4-ти пореден път. Финалите в Румъния бяха само 2 седмици след „Максафайт“, как успя да се възстановиш толкова бързо?

-Починах си съвсем малко, макар че имах проблем с ребрата. Когато дойде време за последната седмица от подготовката, усетих болка в ребрата. Но стиснах зъби и продължих. Успях да спечеля и двата мача на европейското с нокаут, на полуфинала счупих носа на руския състезател. Направих му летящо коляно и мачът беше прекратен заради обилно кръвотечение. На финала успях да нокаутирам израелеца за няма и половин рунд. 

-Разбрах, че на финала си играл със счупено ребро. Това е сериозна контузия.

-В нашия спорт е така. Трябва да стискаш зъби, когато нещо те боли. Не може да показваш слабост. Знаех, че ще мога да победя и го направих. Излязох за нокаут, исках мачът да приключи по-бързо.

-Ти си състезател на бургаския клуб „Самурай“. Имал си възможност да тренираш с шампиони като Йордан Янков-Руския и Атанас Божилов, доколко това е помогнало за развитието ти като боец?

-Да, те са ми основните спаринг партньори в Бургас. Когато бях малък, те много ми помагаха да вървя напред, да се развивам. Ако не бяха спарингите с Данчо, Наско и един от настоящите ми треньори Николай Атанасов, нямаше да стигна до сегашното си ниво. На републикански, когато играех с момчета на моите години и килограми, направо не ги усещах. Затрудняваха ме, но не чак толкова, след като знаех, че съм имал спаринги със световни и европейски шампиони за мъже.

В категории: На терена , Спорт


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 4
17
Коментара по темата
17.
До 13
17.12.2016 18:02:34
0
0
А как да знаят България глупако а ? Като 500 години под робство ли до на знаят, ама ти си една бълха и твоите родители сигорно са си продали гъза на Турция. Тапак
16.
kamenov guvecha
20.11.2016 10:10:09
0
0
Bil e shtoto sa igrali v Bg , a prekrasno znaem sudiite kak podpirat. I to iako. Kato si spomnia o is bliznaka Kak beshe kategorichno pobeden ot edno momche ot Brazilia mislia che beshe I sadiite prisudiha na Bliznaka. A Tonia klub samurai e na timadjii
15.
W.P.M.F
17.10.2016 15:29:57
0
0
От всички коментари само номер 2 струва. Наистина България е член най-слабата световна федерация по Муай-тай. Защо ли? Защото в нея с две срещи срещу моцеш да станеш европейски, а с три световен шампион. В голямата федерация българин до сега не е прескачал квалификациите. А там само Киро Пенджуров има смелостта да пуска бойците си.

Браво на Стоян, пожелавам му някой ден да постигне същия успех във федерацията на истинската конкуренция!
14.
Чефата бейби
17.10.2016 12:09:46
1
4
,четейки ниско интелигентните коментари на хейтърската масовка се чудя колло от вас са постигнали нещо значимо в живота си,изкарвайки ключето от нослетата може и да започните да гледате позитивно на успехите на другите....целия бсс е тиня,брат ми с ходещи жълтаци през деня
13.
Оня до Тя
17.10.2016 11:10:10
2
3
Че какво е направил тоя бе .. събрали са се с други тъпоъгълници като него да си вадят зъби .... после като видят че няма манги достатъчно в този "спорт" и стават охрани и биячи на разните тъмни босове ...
Представил бил България ... честно ако с това трябва да бъде представена България то по-добре никой да не знае за нея.....
12.
Тя
17.10.2016 09:23:04
2
7
Долни селяни злобари работещи за 420 лева ! Бургаски селяндури "въх" "въй" "туй" "онуй" !!!! Не ставате за нищо седите чете тъпи сайтчета , плюете хората които правят нещо и злобеете ! Те затова жените ви изневеряват щото и за това не ставате ! Селянина искал да чете за математици хаха бягай в мазето за дървя селяк за математици искал да чете във Флагман ! Смях ! Аман от разбирачи злобари и комплексари ! Ама ско ви хване Стоянката ще ви дере три дена ама така зад компа е по-безопастно! Жени !
11.
до 10
17.10.2016 08:15:02
2
2
Тъй като гледам и ти попадаш в категорията, която сам си описал....
10.
Чикиджии !
17.10.2016 03:01:28
1
5
Майкави и онанисти насрани ,зад компа сте мн големи ,ма навън сте анално податливи гейчета !В зала сте влизали само да се снимате ,пръдни фекални !
9.
Славчо Жеков Ярето
17.10.2016 00:27:34
9
3
Nesa naduwai e malak daneti prasna edin shamar ida izpadnesh v koma
8.
Ограничени
16.10.2016 22:42:24
3
13
Много сте ограничени! Защо веднага хейтвате момчето? Постигнете неговите резултати и тогава недоволствайте!
7.
fff
16.10.2016 22:36:18
3
16
Стояне другия път им покажи дипломата от математическата.обясни им и защо не си сега в холандия.искам да им видия лицата когато видят дипломата и къде учиш сега
6.
Гайдъ
16.10.2016 21:37:35
10
11
Съгласен съм с първи коментар, писнало ли ви е от кик боксьори, борци, файтъри и такива подобни, потънала нация равна на излагация.
5.
Samochuvstvie
16.10.2016 21:09:35
10
19
Mongo visoko mi se struva che leti tova momche, xubavo shte e da go dava malko po spokoino.Ot intervuto imam chuvstvoto che slusham, samia Badar Hari .Oshte si mnogo malak, a i ako dostignesh uspexite na nai dobrite opitai se da badesh po skromen.I stezi preuvelichenia za schupeno rebro malko se saobraziavaite.Bolkata e neupisuema I vaztanoviavaneto e pone 40 50 dni.Taka che po poleka.Ne vsichki koito chetat padame ot lunata.
4.
Диян Тончев Камбаната
16.10.2016 20:51:15
4
14
Аз и Далакмана сме яки селски педерасти.
3.
feri
16.10.2016 20:50:56
4
12
Tova e kluba deto gi hvanaha s doping
2.
gibi
16.10.2016 20:47:16
6
30
Защо не кажете,че България е член на слабата световна федерация по муай тай!Флагман питайте.Ще стане интересно
1.
sds
16.10.2016 20:42:24
20
19
Докога ще ни занимавате с боксьори, бойци и полумутри ...

Искам да чета за математици, физици и химици .. а не за такива пишлемета с 2 пръста чело.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори