×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След публикация на Флагман.бг: Кметът на сунгурларското село Вълчин подаде оставка


След публикация на Флагман.бг: Кметът на сунгурларското село Вълчин подаде оставка
Васил Панделеев обясни, че Янев сам е подал оставката си след като е осъзнал грешката си
14 Октомври 2016, Петък, 16:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Кръстю Янев не знаел, че дори неактивна, фирмата му пак нарушава закона

Кметът на сунгурларското село Вълчин – Кръстю Янев, е подал сам своята оставка, след като Флагман.бг извади на светло участието му във фирма(ВИЖ ТУК).

ЕТ „Кръстю Янев”, имаща широка дейност на работа, е обявявала дейност до 2011 година, но кмета на селото, макар запознат с чл. 41, ал. 1 от ЗМСМА (Закон за местното самоуправление и местната администрация), не я е закрил официално, с което практически е в нарушение на Закона.

Кмета на Община Сунгуларе Васил Панделеев днес заяви пред репортер на Флагман.бг, че Кръстю Янев е отстранен от длъжност заради скандала.

„Той сам подаде оставката си след като разбра, че е направил грешка. Доколкото съм запознат фирмата е извършвала дейност по варене на ракия, тъй като преди да стане кмет, г-н Янев се занимаваше с отглеждането на лозя”, обясни той и допълни, че сигналът на Флагман.бг е подаден до Общинската избирателна комисия, като е прекратила предсрочно правомощията на селския първенец.

Към момента от ЦИК са предложили на президента да насрочи частични избори за кмет на село Вълчин.

3 други села в сунгурларско също са останали без кмет, показа проверка на Флагман.бг. Това са Велислав, Садово и Везенково. Най-фрапиращ е случаят с кмета на село Садово – Христо Николов, който е бил заловен да управлява личния си автомобил под въздействието на алкохол. Дрегерът показал рекордните 3.3 промила след като Христов се прибирал от празненство в съседното село.

В тези три села няма да има назначение частични избори, тъй като броят на жителите в тях не надвишава 350 човека, а Васил Панделиев ще назначи кметски наместници. 



Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
11
Коментара по темата
11.
143579
27.10.2016 11:22:47
1
6
И ГЕРБ клекна пред ДПС Сунгурларе и гласува за кражбата на общинска земя в Съединение.....
10.
за сунгурларе
21.10.2016 21:27:50
1
9
ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ НЕЩО СЛЕД ПАНДЕЛИЕВ НАРЕЧЕНО ОБЩ.СУНГУРЛАРЕ ИЛИ ЩЕ СЕ РАЗГРАБИ !? КЕНОВ НЕ ДОПУСНА ,НО ТОЯ ЩЕ ПРОДАДЕ И ЗАГРАБИ КАКВОТО МОЖЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ Е ПЕНСИОНЕР ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ОСТОНАТ ЗДА ЖИВЕЯТ. ДА НИ Е ЧЕСТИТ....
9.
0000000000000
19.10.2016 16:02:44
0
6
КМЕТА НА ОБЩИНАТА ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ КРЪСТЮ ЯНЕВ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЛОЗЯ. СЪЩИЯТ ИМА ЕДНО ЛОЗЕ ОКОЛО 1-1,5 ДЕКАРА И НИКОГА НЕ Е СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЛОЗЯ ПОВЕЧЕ ОТ ГОРНИТЕ ДЕКАРИ. ЛОЗЯ НЕ Е ГЛЕДАЛ, А ДЪРЖИ КАЗАНА НА СЕЛОТО, КЪДЕТО СЕ ВАРИ РАКИЯТА НА ЧАСТНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ДЪРЖИ. СЪЩО ТАКА СЛЕД КАТО ДАДЕНО ЛИЦЕ Е ИЗБРАН ЗА КМЕТ В СРОК ОТ 7 ДНИ ОТ ВСТЪПВАНЕТО МУ В ДЛЪЖНОСТ СЕ ПОПЪЛВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. ТАКА, ЧЕ КРЪСТЮ ЯНЕВ Е ПОДАЛ ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ, КЪДЕТО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е ДЕКЛАРИРАЛ НЕВЕРНИ ДАННИ, А СЕГА ДА СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ, ПРОСТО НЕ ВЪРВИ, А И ПАНДЕЛИЕВ ДА ГО ЗАЩИТАВА Е СРАМНО.
8.
НИК
19.10.2016 10:41:45
0
0
ЛИНК С РЕАЛНАТА НЕМАНИПУЛИРАНА ОТ ГЕРБ АНКЕТА......
http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1

http://www.dnes.bg/
ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ, МОЖЕ ДА СИ ГЛАСУВА НА ВОЛЯ!!!!!!
ИСТИНАТА ЛЪСНА НА ЯВЕ И ЗАБИ МОЩЕН К*Р В ГЪЗА НА ВСИЧКИ ПОДКУПНИ ЖАЛКИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ ;ДРУГИ ЖАЛКИ МЕДИИ, САЙТЧЕТА И ЛЪЖЛИВИ ПСЕВДО СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ!!!!!!!!!
БЪЛГАЛГАРСКИЯ НАРОД ПОКАЗА НА ГЕРБ ЕДИН ГОЛЯМ И МНОГО, МНОГО ТЛЪСТ ........СРЕДЕН ПРЪСТ, СРЕДЕН ПРЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СИ ЧОВЕКА, ГЕНЕРАЛЕ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ,......ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ ДОБЛЕСТЕН МЪЖ!!!
27% ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ
15% ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА
7.
пацуланин
17.10.2016 21:54:50
0
3
знаеш ли старото име на ВЪЛЧИН
6.
дружината на ДПС
17.10.2016 08:37:39
0
4
Затова изгонихме Кенов ,не ни даваше да крадем...
5.
..............
17.10.2016 00:10:56
1
7
Панделиев да не го защитава, защото Кръстя Янев много добре е знаел, че не трябва да има фирма, ако стане кмет. Бил е предупреден за това преди да бъде избран. Но нали е алчен иска хем да държи казана в с.Вълчин, хем да е кмет, но този път удари на камък. С две дини под една мишница и на земята. Но това му се полага, защото е лош, безскруполен и прост и нахален, който се занимава само с клюки и интриги, което е присъщо за жените, но какъв мъж е той. Човек без собствено мнение, който знае само да крещи и да обижда, но си получи заслуженото.
4.
за сунгурларе
15.10.2016 21:06:09
2
9
ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ НА КМЕТА НА СЪЕДИНЕНИЕ Е ПОДАРЕН 6 ДЕКАРА ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО -ДВОРА НА СТАРОТО УЧИЛИЩЕ?
ЗАЩО БЕЗ ТЪРГ СЕ РАЗГРАБВА УЧИЛИЩНО(ОБЩИНСКО ) ИМУЩЕСТВО ОТ ДПС ? ДОКОГА????
3.
в
15.10.2016 11:36:23
1
5
Кмета на Кошарица "нагляра",що не подадае оставка като го хванаха да граде ток (от партия МОРЕ) ???
Щото са нагли. И проверете дали си плащат данъците на колите!!!
2.
Браво
15.10.2016 07:43:48
1
6
Голяма работа!За селски кмет селска медия
1.
Вили
15.10.2016 07:14:32
5
5
Браво, Флагман! По-достойна медия сте, продължавайте да сте все така велики!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори