×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Време е да постигнем съгласие за пътя, по който върви България. За мен той е европейският!


14 Октомври 2016, Петък, 07:53 ч.
Източник: dariknews.bg

Правителството на Бойко Борисов постигна много за всички хора и затова с кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев имаме самочувствието да поискаме отново доверието на хората, каза Цецка Цачева
„След 27 години на преход е време да постигнем съгласие за пътя, по който върви България. За нас от ГЕРБ този път е ясен и безалтернативен. Това е пътят на европейското развитие, пътят по който постигнахме успехи за всеки български гражданин“. Това заяви в Габрово кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред изпълнения с хора площад.

Цецка Цачева нарече жителите на габровска област победители, пред които застава, за да потърси подкрепа за развитието на България, за стабилността на страната и сигурността за всеки един гражданин. „За мен диалог, баланс и отговорност не са само думи от речника. И в личния си живот, и в политиката винаги съм отстоявала убеждението, че колкото и трудно да е постигнат диалогът, той е пътят към единението и към верните решения за хората и страната ни“, каза още Цецка Цачева.



Тя заяви, че правителството на Бойко Борисов е постигнало много за всички хора и затова днес, заедно с кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, имат самочувствието да поискат отново доверието на хората. Цецка Цачева уточни още, че двамата имат подкрепата на четиримата кметове от област Габрово, както и на Европейския парламент в лицето на българския евродепутат, приятел на габровска област, Андрей Новаков. „Ако и вие отново ни дадете Вашето доверие, ние с вицеадмирал Манушев ще връщаме доверието, което сте ни гласували, всеки един ден от 5-годишния ни мандат“, подчерта Цачева.



Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов призова жителите на областта на 6-ти ноември да направят исторически избор и да изберат първата жена Президент на България - Цецка Цачева, и да дадат висока оценка за правителството на Бойко Борисов. Той подчерта, че победата на президентските избори на Цачева и Манушев е важна за стабилността на страната.

Цветанов информира габровци, че за 2017 година ще бъдат заделени още 1 млрд. лв. за Националната програма за енергийна ефективност. „Българското образование е приоритет за правителството през следващата година – българските учители ще получат допълнително 223 милиона лева.



Цветан Цветанов благодари и на областния координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов за успешната работа на представителите на ГЕРБ в габровска област. „Кметовете и депутатите от ГЕРБ също отстояват вашите интереси и ежедневно работят за всички български общини“, заяви Цветан Цветанов. „Кметът на Габрово Таня Христова сега е в Брюксел, където представлява всички български общини по време на заседание на Комитета на регионите. Това е силата на ГЕРБ - имаме силен глас в Европа, чрез нашите кметове, депутати, министри, чрез премиера Бойко Борисов. А Томислав Дончев е успешният кмет, успешният министър, успешният вицепремиер, който винаги е защитавал интереса на габровци и на всички български граждани“, каза още Цветан Цветанов пред жителите на габровска област.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев сподели, че няма мъжко сърце, което да не трепне, когато чуе химна на българската армия „Велик е нашият войник“, написан от габровеца Михаил Шекерджиев. „Поклон пред българските войни, обичащи родината си. Поклон пред падналите български войни от 56-ти пехотен полк на връх Каймакчалан – 200 мъже от Габрово и Севлиево“, заяви вицеадмирал Манушев.



Той призова жителите на Габрово да упражнят правото си на глас, защото предстои важен за България избор. „Трябва да вървим с Европа и с европейските народи напред към по-добро бъдеще“, категоричен беше Манушев.



11
Коментара
Флагман.БГ Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си 24/05/2024, Петък 10:20 1
11
Коментара по темата
11.
Алооооооо ИваноФ
14.10.2016 18:47:34
1
1
Бургас не е България.А , като Ви е толкова добър кмета защо имате милиони задължения. Въпрос навреме е да разберете фалита на общината. Когато се избира президент трябва да се гледа мащабно какво става в България и каква външна политика води правителството. а тя е национаолно предателство и пълна мизерия и отчаяние на народа. Долу ГЕРБ! Успех на ген. Радев!
10.
Ха - ха
14.10.2016 18:43:09
1
1
От всичко по- долу казано се вади извода ,че ген. Радев е бъдещият президент. То в ГЕРБ само интриги , опорни точки и до там са недиалогични , че и партньорите им в управлението вече не ги понасят. Споко малко Ви остана.
9.
иванов
14.10.2016 17:43:26
1
1
Плюенето срещу ГЕРБ са празни приказки, пълни лъжи, недоказани жълти бабешки сплетни, как не се намери един да говори с факти, факти, не празнословици и глупости. ГЕРБ са строителите на съвременна България и те дори един ден да не са на власт, построеното ще остане за ползване от нас и децата ни. Гледам по долу коментар за кое правителство е работило повече и е построило повече и един ред няма написано а е от първите коментари, ами замислете се. Какво да напишат и БСП, строим огради, ама да пазим парламента. Увеличиха се минималните прагове, увеличиха се събраните пари в хазната. Пътуваме по магистрала до София, имаме ново кардио оборудване, нов транспорт, нови автобуси, нови детски градини, нови спортни зали, нови пенсионерски клубове, нови вело алей, нови спортни басейни, нова флора, нови болнични заведения, санирани училища и санирани детски градини, нови спирки, нови канализации по малките населени места, и други.... Има още какво да искаме, но и то ще стане. Какво получихме като наседство от Йоан Костадинов 12 годин подред - 3 пенсионерски градини, и Бургас с по малък бюджет от Сливен, това ли искаме? Защо малко от малко нямаме доблест и чест да признаем стореното, затова в България няма да се оправим. Късопаметни хора и дребни души. Само ГЕРБ дава ясна индикация за стабилно управление и развитие на страната ни, БСП за две години на управление какво направи, Какво??? Какво се построи или изгради, НИЩО, само че спряха и европарите и вместо да пътуваме до Слънчев бряг в двулентови плътна, сега се отрепват по пътя там и няма как да се върне проекта защото е безвъзмезно погубен от тях и колко други... ГЕРБ е силна и отговорна партия с последователна политика и отговорна към гражданите. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойните кандидат президенти - да ги подкрепим, за да живеем в красива и модерна България.
8.
Еиии НИК
14.10.2016 17:32:29
1
0
Поне малко смени редовете, бе пич, едно и също с копи и пейст - да не си военен, че при тях е така олигофренско - падни клекни падни клекни. И вземи се лекувай.
7.
Do НИК
14.10.2016 17:29:29
1
0
Пий си лекарствата и ходи да хвалиш Радев под статиите за него. Че там няма кой да го хвали. Пък и лекар да те види няма да е зле или поне си мери температурата по редовно.
6.
Ето това сте Вие
14.10.2016 14:50:53
0
3
Евродепутатът Дейвид Банерман, представител на британските консерватори, чието правителство уж подкрепяше именно К. Георгиева за ген.сек на ООН, който от година поставя въпроса защо Кристалина Георгиева троши пари на европейските, в това число българските, данъкоплатци за личната си кампания за ООН, пожела комисарят ни да бъде даден на Съда на одиторите. Той смята, че 2-годишните й усилия за персонална кариера не кореспондират с ресора на Георгиева - бюджет и човешки ресурси и тя е могла лично да заплаща разходите по обиколките на света с цел да се произведе в шеф на ООН. Ето това сте Вие и Вас ви чакат разследване и съд , затова се държите и властта . Краят Ви едва ГееееееееРБ.
5.
До 4 да ама не
14.10.2016 13:36:11
1
3
Само че, каквото и да говори Цецка Цачева, членуването в БКП не може да бъде оправдавано нито с политическа слепота, нито с някаква неосъзната социална абдикация. В годините, когато тя и наборите й влизахме в университетите, живеенето в България даваше всекидневни и тежки индикации за икономическата, социалната и политическата катастрофа. Не слушала, каза Цачева, нито радио "Свободна Европа", нито "Гласът на Америка". Ако е вярно, доскорошният председател на българския парламент, а сега и кандидат за държавен глава е била просто част от най-фанатичните, непросветени и глупави български комунисти. Тези, които не искаха нито да чуват, нито да виждат по-далече от върха на обувките си. Но и още по-зле – с охота джиросваха на менторите си дори способността да мислят. Това е първи вариант.
Другият - че Цачева е от онези, които с маската на неинформирания стигаха лесно до по-високите плодове на безпринципността. Кандидатът за президент, издигнат от ГЕРБ, е била по-скоро от втората категория собственици на партиен билет. Поне такова впечатление създава Цачева с нелепите си опити да скрие отговора на риторичния въпрос: защо го е приела? Ако беше по-честна, щеше да присъства в кратката си предизборна кампания с достойнство.
4.
Владо Марангозов
14.10.2016 12:52:03
3
3
По времето на ГЕРБ се санираха училища, блокове, детски градини, построиха се нови такива плюс пътища, мостове, виадукти, спортни басейни, болници, храмове и др. Ако сте практични и съвременни хора ще подкрепите промените. За мен кандидатът на Герб е достойният вариант.
3.
НИК
14.10.2016 12:22:23
2
4
А УМНИТЕ ХОРА ЗАБЕЛЯЗАХА ЛИ ДО КАКВИ ВИСИНИ СЕ ИЗДИГНА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАГЛЯРСТВО ???
КАК ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.......
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРЕХА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ,А СЕГА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИЗБОРНО ИМ ЗАЯВАВАТ ,ЧЕ ЩЕ ОТМЕНЯТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА НА МВР И ТЕ НЯМАЛИ ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ??!!!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ЗИБОРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И СЪС ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ, КАТО СНОЩИ ТРИУМФАЛНО ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ "НОВИНИ", СЕ ТРЪБИ ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ!??!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАДЕЖДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ,КАТО И ЗА ТЯХ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМЕРИХА МИЛИАРДИ ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ??!!!
ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ ИЗРОВИ БОЙЧО ТЕЗИ МИЛИАРДИ, ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ??????????МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!!........ДО ВЧЕРА НЯМАШЕ ГРАМ ЛЕВ ЗА ТЯХ ????????
И АКО ТОВА НЕ Е ГЕРБАДЖИЙСКО ПОДКУПНИЧЕСТВО.........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ??????????????????????????
САМО ,ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ СА ПО-ТЪПИ ОТ БОЙЧО ХИТРЕЦА???????????????????
ВСЕ ПАК БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ Е ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРА ЛИ!!!!!!
2.
НИК
14.10.2016 12:21:41
2
5
АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ.
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА; ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, ДОРИ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!!
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ, А ЗА ЧОВЕКА- ГЕН.РАДЕВ!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА С ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКТАНТИ, БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"- ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА РОЛЯ ЩЕ Е ДА КОЗИРУВА НА БОЙЧО И ДА НЕ МУ ПРЕЧИ (С ВЕТО) ДА СИ ПРИЕМА ЗАКОНИ,КОГАТО СА В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!!!!!
СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ, ЩО ЗА НАХАЛСТВО Е ДА ПРОБУТВАШ ДРУГА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"!!!!!!!!!!!
А, ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, КОГОТО ПОДКРЕПЯМ, МОГА САМО ДАКАЖА ,ЧЕ ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ!!!
ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ОТ РУМЕН РАДЕВ, С ТОЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ЗА ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
FREE BULGARIA
14.10.2016 11:18:27
0
1
Tрайков пред българите в Лондон: Въпросът на тези избори е кой ще победи Цецка Цачева и ще промени статуквото
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Над 11 хил. се включиха в инициативата Задължително правете това нещо сутрин Задължително правете това нещо сутрин Набиращият все по-голяма популярност д-р Хубърман обяснява как прекарването на време навън в естествена светлина в първия час след събуждане може положително да повлияе на общото ни благополучие 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. Все пак позитивната страна е, че останалите 60% могат да се нарекат читатели Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си Веселин Маринов отмени всички участия и тъгува  Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Тези думи отправи министър проф. Галин Цоков в приветствието си до учители, преподаватели, учени, до хората на изкуството и културата Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Подигравка е мои колеги, огромни таланти, да не могат да се справят с бита, обяви Васил Найденов Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Ако България има безценно съкровище – това е българската азбука, която честваме днес, подчерта Николов Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Вашият професионален труд създава "прозорец на възможностите" за реализацията на младите хора, подчерта председателят на Гражданско обединение Бургазлии 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров Писмеността ни дава възможност да помним историята си, за да вървим напред, коментира той Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Олена Грицюк пожертвала всичките си спестявания за тази кауза
Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори