×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пребитият край ТОХ-а в Бургас ученик е със счупена челюст, транспортираха го във Варна


Пребитият край ТОХ-а в Бургас ученик е със счупена челюст, транспортираха го във Варна
Състоянието на момчето е изключително тежко, то не можеше почти нищо да каже, каза хирург от УМБАЛ-Бургас
16 Септември 2016, Петък, 12:14 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

ОД на МВР издирва двамата биячи

17-годишният ученик, който бе нападнат на 14-ти септември около 20,00 ч. край Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас, е транспортиран в Клиниката по орална и лицево-челюстна хирургия във Варна. Това са решили от УМБАЛ-Бургас след извършения преглед.

"Състоянието на момчето е изключително тежко, то не можеше почти нищо да каже, издаваше само звуци, когато го доведоха двама негови приятели”, каза пред Флагман.БГ хирург от УМБАЛ-Бургас, който веднага се е намесил при даването на първа помощ в Шокова зала.

Долната челюст буквално била откъсната от зверските удари, които са му нанесли други двама младежи край ТОХ-а, старото наименование на гимназията.

Жертвата успяла само да напише СМС до свой приятел, който пък повикал за помощ още един приятел и така двамата успели да качат пострадалия в такси, за да го закарат до болницата.

Очаквайте още подробности по ужасния инцидент в центъра на Бургас само във Флагман.БГ!

В категории: Животът


18
Коментара по темата
18.
iwo
14.02.2019 12:50:51
0
0
еи мър6о ср6ета с мен дате пребия
17.
Батката
17.09.2016 07:46:28
4
0
до 16 - вярно е, ела да те еба !
16.
Мечо Кух
16.09.2016 21:11:22
0
6
Прави ми впечатление , че всички батки , маняци и "мутри" си падат по мъжки ласки .
15.
До 13 - не е така
16.09.2016 20:38:55
5
16
Не става въпрос само за партии. Личното мутренско поведение на Б.Б. е достатъчно за подрастващите . Той им е модел за успял чрез простотията си човек- прочел 1 книга.Хвали се с това , заканва се , заплашва. Постоянно се създават в държавата сплетни и интриги.Решенията му са все силови чрез саморазправа и заплахи. Ето , това е важното и това се възприема като модел на поведение.Просто е страшно.
14.
Диян Тончев Камбаната
16.09.2016 19:35:00
2
4
Мляко и руснака ще ви чукам зверски като жени,майка ви проста да еба.
13.
до 11
16.09.2016 17:52:53
3
10
Да,но каква разликата между всички партии в България??? Ако намирате разлика значи сте много зле информиран/на . За мен всички са еднакви,защото работят заедно!
12.
Малкото мляко и малкия руснак
16.09.2016 17:43:09
7
1
Щева ебем вьф гьзь всеки ден курвиииии.
11.
do 9
16.09.2016 16:43:25
1
24
Не става въпрос само за наркотици , а за пълен разпад на ценности. Това да не зачиташ другия , да ругаеш , да се присмиваш , да заплашваш вербално и невербално , да ме извиняват всички поддръжници на ГЕРБ , но и при СДС не беше така , това мутренско поведение да си мерим п... ,го наложи Боко тиквата
10.
Ужас
16.09.2016 16:37:58
4
36
Що за младеж расте. Ние така наречения "тоталитарен" режим играехме до сред нощите и никой не ни нападаше и не изчезвахме - безследно. Уважение имаше към всяко живо същество , а респект към родители , учители и възрастни. Що за демокрация е това , да не можеш да заспиш спокойно , защото детето ти още не се е прибрало и не знаеш какво се случва и то даже в 20 ч. Продължавайте да гласувате за мутри и бандити - ГЕРБ, но с годините ще разберете , че сте били съучастници в унищожаването на България.
9.
ДО 8
16.09.2016 16:30:50
8
10
Така е това,което казвате,но наркотиците си ги е имало още през 60-70-80 те години също,схемите са били по-различни,тези които са бачкали в сомат знаят за кво иде реч. просто нищо не се е променило,това е.
8.
Така е
16.09.2016 16:25:13
9
20
времена. Когато хората Ви предупреждават , че с ГЕРБ на власт толерирате мутри , наркопласьори и крадци Вие скачате за Боко тиквата. Не разбирате ли що за морален упадък ни настигна никакъв апокалипсис не ни трябва.
7.
Moni
16.09.2016 15:45:37
7
11
Burgas bokluk grat si grada na batkite na mutragite filmiranite hora dokoga shte tirpite mutrite kadeste narodaaaa
6.
Диян Тончев Камбаната
16.09.2016 15:37:53
8
0
Koma eba koma ebe majkavi i narkomani koma ebe a
5.
...
16.09.2016 15:11:18
0
23
dobre kameri prez 2 metra slojeni a edni drishliovci ne mojete da namerite..ako beshe nqkoi prokurorski sin momcheto veche shtqha da sa zadurjani tezi kopelenca
4.
do 2
16.09.2016 15:03:29
1
25
дано хванете гадните копеленца , като са повече се праят на велики а сами вият като жени
3.
ужас
16.09.2016 15:01:50
0
81
Абе, направо се ужасявам в какви времена живеем.Аз съм поколение точно по средата между комунизма и демокрацията.Не съм политически обвързана,просто хванах и двата строя.Тъкмо бяхме 2-ри клас и махнаха връзките и униформите.....Из комплекса имаше по 2,3 проблемни момчета,но след разговори с тях от родителите нещата затихваьа.Разхождахме се до тъмно сами,играехме на воля,ходехме сами на училище.Станахме отговорни и самостоятелни.Сега всичко е агресия.Казват,че родителите не обръщали внимание на децата.Ами и на нас не ни обръщаха много внимание,но как пък ние не станахме такива лоши същества?Коренна промяна трябва в тази държава и от към образование и от към манталитет.Рядко се качвам на автобус и тепърва ми предстои да се върна пак към училищните преживявания,защото имам първокласник,но когато се кача в автобуса виждам едни зомбирани тийнейджъри.Не ми се сърдете,не ви обиждам,просто виждам промяната в начина на живот през годините.
2.
Менгеле
16.09.2016 14:48:29
3
34
Ние също издирваме биячите и скоро много скоро ще ги открием. Тогава жална им майка ще видят и усетят как винкел в гъза да влиза. Ще бъдат вечни инвалиди без черва.
1.
Гражданин
16.09.2016 14:34:37
3
8
Кое е момчето. Разбрахте ли вече?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори