×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Репортерка дразни хората на Доган, гард й пожела приятен плаж край морския му сарай


Репортерка дразни хората на Доган, гард й пожела приятен плаж край морския му сарай
Вместо да се опита да изгони журналистката Владислава Тричкова, служител на НСО й пожела приятен плаж
23 Август 2016, Вторник, 12:12 ч.

Две минути, след като журналистката Владислава Тричкова се настани на плажа, млад мъж, пазещ имението на Сокола, отиде, за да я поздрави

Плажът пред морския сарай на Ахмед Доган в Отманли вече не е частен. Ден, след като гардове от Националната служба за охрана се опитаха да изгонят оттам активистите от Организация за защита на българските граждани, техен колега отиде до плажа, за да се срещне с репортера на Нова телевизия Владислава Тричкова. 
Две минути след като се настанихме, дойде момче, което не се представи, но се държа добре, разказва журналистката.
От кадрите, които бяха излъчени тази сутрин в „Здравей, България“, се вижда как служителят вместо да се опита да изгони неканената репортерка оттам, дори й пожелава приятен плаж.
Въпросът му „Как намерихте този плаж“ остава без отговор. Стефан Петров от ОЗБГ споделя пред камерата на Нова телевизия, че е решил да ходи на плажната ивица край сарая, защото там е тихо и спокойно.
Защо при експеримента гардът се държа по коренно различен начин, попита Тричкова, а Петров й отговори, че вероятно заради шума, който са вдигнали патриотите и журналистите, охранителите са решили да обърнат палачинката.
В студиото на „Здравей, България“ пък социологът Първан Симеонов каза, че плажът край морския сарай в Отманли е едно от местата, на което българската държава не достига и  затова се случват такива безобразия. Това е недостойно и е тъжно, че трябва крадешком да се стига дотам, коментира той.
Политологът Антон Тодоров пък сподели, че като гледа татуираните охранители, приличащи на папуаси млади българи, изпитвал истинска ненавист.
„Те не могат да си татуират мозъка и затова си рисуват по телата. Адски неприятно е да ги гледаш такива. Ако имаме мощно звено за борба с корупцията по висшите етажи, проблемите със сараите и плажовете може да се решат за седмици“, каза още Тодоров.

В категории: Бургас


10
Коментара по темата
10.
ангел
24.08.2016 06:47:00
2
2
Журналистката - естествено по поръчка там! Що не отиде на "Евксиноград" - там ще я пуснат ли?И ако не, което е най-вероятно, защо? Хайде, нека да опита! Но няма - тук тази акция е срещу Доган заради изборите - смешен трик!
9.
Ганьо
24.08.2016 00:27:20
0
1
Докато атовете серитат Ганьо оскотява и обеднява с всяка изминала секунда и материално и духовно.Скоро турци и цигани пак ще управляват българина с робското си мислене.
8.
*********
23.08.2016 15:48:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
az sam turchin i qm launa
23.08.2016 14:17:30
2
1
Maikavi turska da eba mrusni hlebarki
6.
Рончо
23.08.2016 13:33:24
1
7
Аве тези НСо или от космосса за пазят частен имот а държавата им плаща заплати Ми да ги наема и аз Е няма такава държава баси наглярите
5.
Е как да не е любезен,
23.08.2016 12:34:37
0
15
нали от вчера знае, че днес му правят ВНЕЗАПНА проверка!
4.
Fes
23.08.2016 12:10:29
2
9
Dogan ne e turcin toy e mangal znaci siganin.Pod osmansko robstvo byahte 500 godini i oste ste jivi ako toya mangal vi upravlava 10godini nyama da ostane bilgari
3.
Яяв вунда
23.08.2016 10:43:19
1
9
Ако го провери който трябва глобата му е в кърпа вързана
2.
Продажници
23.08.2016 10:07:49
0
38
Преди 500 години османите са наричали българите гяури,а сега разбирате ли защо са ни наричали гяури,защото гяури еничери пазят този изгорял фес Доган.Пак е същото от преди 500 години само дето сега е по модерно всичко.Ето това е жалката истина.Интересно ми е само един факт,защо в една Германия дето официално живеят над 7 милиона турци в немския Бундестаг няма турска партия и Турчин не оправлява индиректно Германия както е тук в България?Продажни политици ламтящи за власт и много пари това е жалката истина.Ахмед Доган има най малко към 1 милиард лева може ин повече.Откраднати от народа той не е единствен всеки който е в парламента е милионер и то многократно тук там може да има един двама тъпанари дето сляпо вярват в нещо което го няма.Всеки който е станал политик след това е милионер най видното е само вижте какви часовници и очила носят златни на стойност десетки хиляди евра.На Лютви Местан вижте му златните очила на КАРТИЕ струват поне 10 бона.
1.
!!!
23.08.2016 09:20:58
0
26
след всичко на което сме свидетели не мога да разбера с какво или с какви компромати държи в зависимост така наречения "политически елит " та си прави каквото си иска и никой не може или не иска да му потърси сметка. Ако аз греша тогава и на мен да ми назначат охрана от НСО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори