×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стратегията на ГЕРБ: Бойко Борисов - президент, Владислав Горанов - премиер


Стратегията на ГЕРБ: Бойко Борисов - президент, Владислав Горанов - премиер
Бойко Борисов уверено върви към президентството на "Дондуков" 2, а постът му на министър-председател ще поеме Владислав Горанов
17 Август 2016, Сряда, 11:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Кандидатът на партията за президентските избори ще бъде обявен във втората половина на септември


ГЕРБ няма намерение да хвърля българския еврокомисар Кристалина Георгиева в президентската надпревара, твърди вестник “24 часа", позовавайки се на два независими източника.

Политици на висок пост в партияха нарекоха “спекулации” тълкуването на появата на Георгиева на мероприятия с премиера Бойко Борисов и заместника му в ГЕРБ Цветан Цветанов като знак, че това ще е номинацията за “Дондуков” 2.

Българският еврокомисар бе на тържествената литургия за Голяма Богородица в Троянския манастир заедно с Борисов. С нея нито е разговаряно, нито ще се води такъв разговор, увери шеф в партийната централа.

Според запознати Георгиева нямала такива желания да се връща в България и кандидатира за президент. Предположенията, че тя ще е кандидатът, явно се базирали на думите на вицеприемиера и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев, който наскоро заяви: “В кандидатпрезидентската кампания ГЕРБ ще заложи на познат за света политик.”

В същото време избраникът или избраницата трябвало да има опит в политиката.Още по-рано лидерът Борисов даваше знак, че партията може да заложи на жена - тогава се завъртяха имената на председателя на парламента Цецка Цачева и на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Залозите за тях обаче спаднаха след последните изявления на премиера, който призна, че международната ситуация и проблемът с бежанците са страшни. И страната ни се нуждае от човек, който да може да тропа по масата.

На последното описание отговаря най-добре той, а критерия “познат по света политик” покриват той и Томислав Дончев. От ГЕРБ споделиха, че надали името на кандидата им за президент ще стане ясно преди 15 септември.

Борисов щял да го обяви по-скоро през втората половина на месеца - нямало закъде да бърза, а и дотогава имал много работа. В интерес на истината никой в централата не е наясно на кого в крайна сметка ще заложи лидерът.

Повечето продължават да мислят, че лично той ще е кандидатът на ГЕРБ, а като премиер ще го замени Томислав Дончев или Владислав Горанов. Борисов вярва безусловно и на двамата. Повече го притеснявал въпросът кой ще държи управляващата коалиция цяла.



В категории: Политика


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Дедо
18.08.2016 09:15:42
0
3
Не Горанов,а Николов.Това е ако Бойко стане президент,Най верен и Зависим от него е Митко Николов.
16.
e
17.08.2016 18:25:47
0
7
До номер 3.
Ти какво мислиш,че и герб не са руски патерици ли? Всички БГ-партии са руски и затова тъпчеп на място 100 год! Румънците са с 200 год. пред нас във всяко направление: съд,прокуратура,поллиция, пътища,винетки, медицина.... учителски заплати, всикоооо!!
15.
Съгласен с 13
17.08.2016 15:56:12
1
4
"Един човек с достатъчно качества, който може да защити нашите и национални интереси, да издигне авторитета на президентската институция, да издигне доверието на президентската институция, да бъде в противовес на Росен Плевнелиев, на онзи неуспешен мандат, който реализира ГЕРБ чрез президентската институция. " цитата е верен , не трябват много приказки , за да посочиш реалността.
14.
ГОШКА
17.08.2016 15:52:27
1
4
С ПАРИТЕ НА ГОШКА ЗА ИЗБОРИТЕ ГЪРБАВИТЕ И ЧУДОВИЩЕТО ОТ ЛОХ НЕСИ МОГАТ ДА ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ........
13.
До ГЕРБ
17.08.2016 15:45:52
1
17
Пълен провал на президентската институция , ръководена от ГЕРБ. Р. П. си мислеше , че щом началника му Борисов е зад гърба му друго не му трябва. Нито един път не наложи вето над вредните приети от ГЕРБ закони , нито един път не сезира за престъпленията от членове на правителството конституционния съд. Слугинажа ,който демонстрира пред САЩ и Европейските началници е унизителен за целия народ и България!СРАМ ЗА ГЕРБ!
12.
antimafia
17.08.2016 15:42:07
21
3
boiko e super ! shte glasuvam za nego
11.
До ГЕРБ
17.08.2016 15:42:01
3
16
С какви очи ще застанете пред хората да искате пак президентския пост? Вие чрез Р. Плевненлиев, който управляваше, чрез човека Б.Б.- назначил го.
Гаф след гаф , резил след резил , противопоставяйки народа един срещу друг. НЯМАТЕ ПРАВО НА ПОСТА ГЕРБ !ЗАПОМНЕТЕ ГО !
10.
Митич
17.08.2016 15:41:13
1
8
Американски модел.Всяка област щат. На всеки щат министър. Цар на федерацията . Боко. За всички вождове -гербери да има власт. Дълго отлагат и докато се наканят -много вождове , но няма апахи.
9.
Аз
17.08.2016 15:16:39
5
16
По- тъп ход пожарникаря едва ли може да направи - ако го изберат - ГЕРБ отива на кино, а ако не го изберат - пак отива на кино щото ще имапарламентарни избори
8.
хм
17.08.2016 15:00:16
2
9
ВИЖДАЛИ СМЕ ЕВРОПА,ОБИКОЛИЛИ СМЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ МНООООГО ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В НАТО И ЕС!!! А ТИ,ANNA,ИЗГЛЕЖДА НЕ СИ ИЗЛИЗАЛА ОТ ГЕТОТО...
7.
Anna
17.08.2016 14:47:47
13
3
Ako Bulgaria ne beshe v NATO i EU, dosega nikoi tuk niamashe da vidi Evropa.
6.
GERB OVER
17.08.2016 14:46:25
1
6
По скат тв 1дс разузнавач журналист разкри част отразговор на селския монтански бек Горанов иБорисов .СелскиябекМРЪЪЪЪНКАЛмного ипостояно наБорисовчевсички министриоколо него саМИЛИОНЕРИвЕврасамо той НЕ е .Но след врътката и взимането на ОГРОМНИЯ ЗАЕМ от16МИЛИАРДА от 4те банки Горанов хюмнето се кротнал ЩАСТЛИФ с няколко десетки милиона КОМИСИОНА от Американските банки СитиБанк и ЕЙЧЕСбиес иУНИКРЕДИТО
5.
FREE BULGARIA
17.08.2016 14:46:07
11
3
Ako ne beshe Boiko i NATO, Burgas steshe da e geto sus cigani.
Mladite stiaha da ubivat kotki zastoto niamshe da mogat da rabotiat v Evropa.
I pensionerite stiaha da umirat na 60 godini.
Samo Evropa ni spasi.
4.
Дернев
17.08.2016 14:44:05
6
2
ББ- да. А Горанов не е от Бс.
3.
Praktichen
17.08.2016 14:39:35
9
4
FLAGMAN E GLUPAVA MEDIA NA LUKOIL I PUTIN. TUK NIAMA DA CHETESH ZA EVROPA. TUK NIAMA DA CHETESH ZA BUSINESS. TUK NIAMA DA NAMERISH PREDPREIMACHI. SAMO PORNO I KLUKI.
TOVA E RUSKATA DEISTVITELNOST.
TOVA E EVRAZIA NA PUTLER EBANIA CHOVEK DURJAVA.
NIKOI NE ISKA DA RABOTI SUS LUKOIL.
NIKOI NE ISKA DA RABOTI SUS PUTIN.
ISTINATA E CHE EVROPA E NOMER EDNO, A RUSIA E RAZPADASTA SE DIKTATURA.

PAZETE BULGARIA! BULGARIA V EVROPA! BULGARIA E NOMER EDNO!!!!
2.
e
17.08.2016 14:34:18
0
25
горанов, колко кафета е пил с пеевски?
1.
Гайда
17.08.2016 14:33:53
3
18
Хахаха, нека да направят така, ще е много забавно при преброяването на гласовете, ще се чешат по "мъдрите" кратуни и ще цъкат с език.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори