×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дилъри атакуваха къмпинг, ученичка арестувана със сериозен грамаж на Слънчака


18 Юли 2016, Понеделник, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

17-годишна тийейджърка е сгащена с големи количества на автогарата в курорта


Кюстендилски дилъри се сбогуваха с мечтата си за скъпарска почивка на море. Двойката атакувала един от най-големите къмпинги по Южното Черноморие – „Златна рибка”, но били арестувани още на входа му.

38-годишният столичанин Никола В. и 20-години по-младата Албертина М. пътували с „Опел Зафира” с кюстендилска регистрация. Колата е спряна за проверка около 06:00 часа сутринта. Ченгетата открили в автомобила четири плика с амфети и два – с марихуана. Униформените претърсили щателно и двойката, като тийнейджърката Албертина носела в себе си още два плика от синтетичната дрога и един с трева. Двамата са арестувани за 24 часа. Разследването по случая продължава.

Друга тийнейджърка също е арестувана с наркотици през уикенда. 17-годишната ученичка Преслава В. е сгащена заедно с две момчета до автогарата в Слънчев бряг. Ченгетата останали втрещени от количеството намерена дрога в непълнолетната девойка. Преслава носела в себе си около 20 гр амфетамин, очевидно не за лична употреба. Не е изключено момичето да е използвано за муле от двамата младежи, които също са арестувани, коментират разследващи.

В категории: Крими


10
Коментара
Две коли изгоряха пред къща
Две коли изгоряха пред къща 21/05/2024, Вторник 14:59 0
Мъж почина при пожар в Трявна
Мъж почина при пожар в Трявна 21/05/2024, Вторник 13:20 0
10
Коментара по темата
10.
Tochilkata
19.07.2016 08:44:17
0
3
Стига с тези глупости ! Слънчака - прокарвате всички дърварски изцепки .На всичко отгоре и в заглавие ! Така и на пазара не говорят !
9.
pencho
19.07.2016 04:09:28
3
3
Ei malumnici ko govorite che dvaiset gr ochevidno ne sa za lichna upotreba te sa trima ako sa za nqkolkobdena akobshte I za dva tes amfeti si gi zimqt I se edno nishto ne sa zeli ko sa dvaiset gr da ne sa dva kg
8.
Дафин Пантофа
19.07.2016 02:08:40
1
7
Ей стига с тва селско и наркоманско Слънчева. ..Самото използване на тази простотия говори много за вас...Замислее се
7.
ДО СЕЛЯНИТЕ ВЪВ ФЛАГМАН
18.07.2016 23:28:41
0
14
СПРЕТЕ С ТЕЗИ БЕЗУМИЦИ - "СЛЪНЧАКА", "МОСТИКА" И ТЕМ ПОДОБНИТЕ ВИ СЕЛЯНИИ ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ВАШТЕ ПРОСТОТИИ.ЧУКУНДУРИ С ЧУКУНДУРИТЕ ВИ, ОВЧИ МАЙКИ С КАПЕЛИ СЛЪНЧАСЯЛИ, СЕЛЯНИ С ГОВНА ВТАСАЛИ!!!
6.
MLQKOTO I ROSNAKA LIFE HD FULL S Q7 B7 KAPSULA
18.07.2016 22:49:45
1
2
EIIIJ TAS JINA TAS OCHENICHKA DANE E DIQN TON4EW KAMBANATA,DETOGO IBAHME NA LAKOMATA SPIRKA WAW MIEDEN KORNIK TAMANSI ZIMASHE PICA S GABI I IZQDE TUTMANICITE TAM GOLQM KUIOTEK QDE DAGO IBA W 4OKONDURA SHIMI MOTREI PALQKA MY SPALQK KAV JENSHEN SMESHEN NA ENA SPERMA JIWOT
5.
Пожар край Катуница нанесе щети за милиони
18.07.2016 22:30:38
2
0
Източник: NOVA
Голям пожар край пловдивското село Катуница. Пламъците обхванаха района около местен винпром. Четири екипа на пожарната се бориха със стихията, която застраши населеното място.

Доброволци със селскостопанска техника са първите хора, които са започнали да гасят пожара. Пламъците са започнали от запалени стърнища. Силният вятър ги прехвърля върху бали слама, а от там огънят се разпространява към селото.

Щетите до момента се изчисляват на над 4 милиона лева. Толкова струват изгорелите 35 тона слама.

Пожарът е овладян, но ще продължи да тлее дълго време, съобщиха от пожарната. Огнището ще се наблюдава през цялата нощ.
4.
Шест години затвор за рецидивиста, пребил баба Дон
18.07.2016 22:26:14
2
1
Източник: Новини.бг
Шест години затвор получи рецидивистът, който души с възглавница и малтретира 93-годишна жена.

Припомняме, нападението стана на 8 март вечерта в пловдивското село Ръжево Конаре заради 50 лева. 27-годишният Андон Митов ще излежи присъдата си при първоначално строг режим, реши Пловдивският окръжен съд. Съучастникът на Митов, Георги Лазаров - получи 2,8 години затвор. Двамата бяха съдени по съкратената процедура. На влизане в залата Андон Митов заяви, че не е виновен, но това не му попречи малко по-късно да признае, че е автор на жестокия побой и да поиска да бъде съден по съкратената процедура.
Прокуратурата поиска максимално наказание за Митов от 15 години затвор и отказа споразумение. „Мотивите да поискаме максимална присъда за единия от подсъдимите са високият интензитет, с който той е упражнявал сила спрямо пострадалата, това, че упражнената сила е безсмислена срещу човек, лишен от възможност да се защитава", заяви Галина Андреева от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Състоянието на пострадалата жена продължава да е тежко и днес - 4 месеца след нападението. Тя не може да се движи сама, непрекъснато мисли и говори за инцидента, който е преживяла, разказа снаха й Елисавета Чернева пред камерата на БТВ. Синът на баба Дона остана потресен от присъдата. Според него насилникът е трябвало да получи поне 10 години. От прокуратурата обещаха да обжалват решението пред Апелативния съд.
3.
Екшън в столицата, наръгаха на спирка 15-годишен
18.07.2016 22:23:18
4
0
Екшън се разиграл преди минути в столицата, сигнализира читател на БЛИЦ. На бул. Александър Стамболийски и ул "Одрин", на спирка на градския транспорт е бил наръган около 15-годишен младеж от група от десетина човека, приличащи на скинари.
Непосредствено след инцидента те са избягали. Изясняват се причините за кървавата свада. Пострадалият българин е откаран към болница.

Полицията е предприела действия по издирване на извършителите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
Източник БЛИЦ
2.
volter
18.07.2016 22:15:04
12
0
koitu sa drazni ot imitu slanchaka dasa ibe v gazaka
1.
на слънчака
18.07.2016 22:13:10
0
26
Селчаци, спрете с това слънчака. знаем че това е най-висшото ви постижение - да ходите на слънчака и да пишете за него, ама малко от село Долно Нагорнище ми идвате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец  Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори