×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наркотиците, а не сектите докарват хората до самоубийство


Наркотиците, а не сектите докарват хората до самоубийство
Хора, спрете да вярвате в лъжи и не се подавайте на манипулации! Време е да се осъзнаете като мислещи същества, които имат право да са щастливи, казва хипнотерапевтът Ангел Хаджипопгеоргиев
05 Юли 2016, Сряда, 00:20 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Властите изпиха мозъка на нещастните хора и те вече не знаят в какво да вярват

- Г-н Хаджипопгеоргиев, психолози и богослови неотдавна алармираха за ръст на самоубийствата заради сектанти, които мамят деца във Фейсбук. Като раково заболяване сектите разяждат обществото ни, а вие преди да закриете кабинета си в Бургас и да се изнесете в Англия, ми разказахте за демон, който е довел дете до лудост, след като от книга се запалило по магически ритуали на ордена “Златната зора”. Ще намалеят ли самоубийствата, ако се забранят маговете и сектите?

- Не, защото не са подбуждани от сектите, а най-вече на базата на мизерията, която цари в България и на шоковото състояние, в което се намират хората, тъй като не виждат никаква светлина в тунела на своето бъдеще. А като човек, помагал за лечението на наркомани, мога да ви кажа, че дрогата докарва един човек до самоубийство много по-лесно, отколкото някакъв сектантски кръг. 

Нека да уточним обаче какво точно означава секта. Това е общество, група хора, обединени от някаква идея. Християнската църква в началото също е считана за секта в Юдея и в Галилея, защото не е била в унисон с традиционната юдейско-йеховистка религия. В момента на световната арена съществуват около 200 различни деноминации на християнството и нека не бъркаме тези, които възникват след намесата на Мартин Лутер и Жан Калвин, с различните демонични култове, които нямат нищо общо с християнството!

- Има обаче много българи, принудени от някой пастор да си продадат апартамента и да дарят парите на църквата...

- Да, но това може да се случи само в България. Познавам такива хора. Държавата трябва да се грижи и да не допуска разни култове и идиотски общества да ловят души! Някои сатанински култове подбуждат хората към самоубийство. Има например случай, при който на един остров са си сложили край на живота стотина хора заедно с пастора си, но това няма нищо общо с християнството. В Англия има голяма търпимост и хората от различните църкви не са враждебно настроени едни срещу други, а дори много си помагат. В една от тях помагам като доброволец да се приютяват бездомниците през зимата. Седем църкви са се включили в това начинание.

- Познавам хора, които след влизането в евангелска секта, започнаха да чуват гласове. Общували така с Бог и твърдят, че техни „братя“ и „сестри“ дори проговорили на непознати езици. Те приемат това като нещо естествено, но не става ли въпрос за обсебване и как може да им се помогне за да се освободят от демоните?

- Чуването на гласове съществува много отдавна. Всички знаем, че още апостол Павел е „видял“ Исус Христос без да го е познавал преди това. Тези неща могат да станат при исихазъм, ако човек се лиши от месо, от удоволствия и стане отшелник. Ако се навреш в една пещера, в един момент ще може да виждаш и Господ, и Дева Мария, и каквото си искаш в зависимост от твоето вероизповедание. Има свещеници, които са казвали, че по време на пости са получавали видения.
Свети Иван Рилски също е имал пророчески видения, а не е бил сектант. Той е бил син на цар Симеон Велики и брат на Боян Мага. Разказвам за това в новата си книга.
Като човек, занимаващ се с психология дълги години, бих казал, че е по-добре да нямаш видения. Опасно е за психичното ти здраве. В един момент може да влезеш в лудницата, крещейки с пълно гърло примерно: „Аз съм Свети Петър, ще ви направя членове на църквата ми“.

- Астролози наричат страната ни духовна столица на света. Тя обаче е и с най-много вероизповедания в ЕС - 130. Защо?

- Какво ѝ е духовното, като в списание „Щерн“ пише, че ако искате да видите добре облечени мъже в костюми „Армани“ как играят кючек на масата, трябва само да отидете в България и да посетите скъп ресторант. Чалгата и кича са приоритет в страната от четвърт век. Скоро четох за някакъв български кан, който управлявал могъща империя. Китай бил негов и трябвало да се гордеем, защото имал по-голяма сабя от другите. Това са смешни истории, които звучат нелепо на фона на тотална мизерия. А вероизповеданията у нас са най-много, защото българинът никога не е бил примерен християнин, тъй като религията му е наложена с много голям меч като на оня кан.
По селата има стари хора, които ходят на черкви и са си по-големи християни дори от папата, защото са добри и интелигентни по природа, без да познават в подробности Библията. Не е нужно да мъкнеш две кила златен кръст на гърдите си, за да бъдеш християнин.

- А какво?

- Християнин е човек, който носи Христос в себе си. Всъщност всеки е такъв, тъй като името Христос означава помазаник. За да си жив, за да дишаш, трябва да си помазан и да получаваш божествената прана. Затова всички са християни, дори и мюсюлманите, но не го знаят, защото са като коне с капаци.

- Преди около година се заговори и за канибали, които ръфат трупове, за да са по-близо до Шива. Защо православна България се превръща в канибалско царство?

- Много отдавна в Гърция, която сега величаят, че дала цивилизацията на Европа, са отглеждали козли и са ги нарочвали за специален ритуал, при който примерно са ги поръсвали със светена вода, окадявали са ги с тамян, а после тълпата разкъсва живо добичето. Гърците са ядели кървавото месо и са пили кръвта му, за да се съчетаят с Бога, тъй като то било символ на живия Бог. Няма да се учудя, ако наистина сега има подобен култ.

- Защо се случват такива ужасии? Не плащаме ли още за избиването на богомилите?

- Затова ще плащаме много, макар че 500 години турско робство хич не са малко като наказание. Не мисля, че православна България плаща с канибализма на някакви индийски поклонници. Нищо общо няма едното с другото. Може би обаче има връзка между социално -политическата ситуация в страната ни и избиването на богомилите, както и избиването на „синята кръв“ от Борис Първи. А народът ни толкова се е стресирал и депресирал, че вече не знае в какво да вярва. Затова имаме 130 вероизповедания. Затова се хвърля на всяко нещо, което му се предлага като алтернатива.
Всъщност канибализмът в България е на духовна основа. Нашите власти така са изпили мозъка на обикновения човечец, че той вече не знае за кого да гласува, дали да протестира и дали да се самозапали. Всеки, който се е усетил, си е взел багажа и се е плюл на петите, за да не откачи напълно.

- А какво бихте посъветвал тези, които въпреки трудностите, предпочитат да останат в страната?

- Хора, не се подавайте на разни манипулации! Спрете да вярвате в лъжи! Време е да се осъзнаете като мислещи същества, които имат право да са щастливи. Всички ви лъжат – и политици, и пастори, и попове. Ако идете в Индия, ще видите разликата с това, което разните духовни учители в България ви казват за Шива, защото у нас всичко се изкривява по българския модел. Обиколил съм църкви на различни вероизповедания в Англия и никъде не съм чул пастор да каже „давайте пари, защото на Господ много му трябват и аз стотинки не приемам, защото не съм семкаджия“. Това може да се изрече само в България от пастор, който е бивш комарджия, бивш партиец и след 3 месеца обучение в Австрия се връща готов да проповядва. В Обединеното кралство хората ходят на специално училище три години, за да станат пастори.

- Не е ли вярата най-добрата защита от магии, проклятия и от сектанти?

- Сектантите вярват толкова, колкото и католиците, и православните християни например. Без вяра не може да се живее. Трябва да вярваш в нещо – в Слънцето, Луната или в собствената жена ако щеш. Без вяра живееш по инерция с ядене, пиене и си мреш като консуматор, оставяйки след себе си два тона фекалии. Вярата може да те спаси и от магии, и от проклятия, защото те пък са енергия, която прониква през защитата и наранява енергийните центрове на човека.

- А може ли да помогнете на човек, загубил вяра?

- Да. Навремето един мой приятел в Пловдив, който беше много ерудиран, но за съжаление си отиде от този свят, ми разказа, че срещнал намръщен приятел, ошашавен отвсякъде. Питал го: „К'во става бе, пич?“, а той му отговорил, че като си легне към 22 часа без нещо да е пил или дрогирал, му се явявали зелени човечета, излизали от гардероба и започвали да му се хилят. Чувствал човекът как се побърква. Моят познат му казал да ги сочи с лявата ръка, с опънат показалец и да ги псува на майка. С един такъв елементарен жест, който дори не мога да го свържа с вярата, се случило чудо и човекът се спасил. Когато се срещнали отново, мъжът споделил, че като се прибрал, зелените човечета се появили, но след една хубава майна, изчезнали. Тук става въпрос за вяра, но в авторитета на моя приятел. Нещастният човечец му е повярвал безрезервно и с един полупросташки жест решава сериозен психологически казус. Това нещо е можело да вкара мъжа в психиатрията и да не излезе оттам жив.

Преди доста време бях срещнал един приятел, който ми сподели, че баща му се е отчаял тотално. Човекът си внушил, че има рак и се тръшнал. Не ходил нито на работа, не ядял и не пиел, а чакал да мре. Предложих да влезем в една аптека. Купихме някакви разноцветни витамини и отидохме при баща му. Отдавна не се бях виждал с него и моят приятел му каза, че съм станал доцент във ВМИ, което си е чиста лъжа. Излъгах пък аз човека, че от САЩ сме получили нови лекарства и му предложих да започваме веднага да лекуваме рака. Дадох му напътствия как да ги пие и след три дни моят приятел сподели, че баща му изпил вечерта половин кило ракия, а на следващия ден отишъл на работа. Вярата може да те спаси от самовнушения. Те са си всъщност самомагии.

- Внук сте на свещеник, а наричате църквата мафия и в книгата си „Исусови хроники” определяте разпъването на Христос като спектакъл. Дори атеистите се страхуват да кажат, че Исус не е умрял на кръста, а вие твърдите, че той е избягал в Кашмир с Мария Магдалина и са живели щастливи до 135 години...

- Въобще не искам да убеждавам никого дали Христос са го разпънали, дали умрял на кръста или не, а книгата ми си е абсолютно художествено произведение. Тя не е исторически или теологически труд. Издадох я, защото исках да кажа на хората да спрат да се поддават на лъжи и манипулации. Обикновеният трудещ се човек откакто се е пръкнал като Хомосапиенс на тази планета, все има някой да го лъже, манипулира, за да го държи в робство. Ако се върнем назад във времето, ще видим, че църквата е притежавала роби, т.е. крепостни селяни и е имало моменти, когато е била по-богата от държавата. И във Византия, и в Русия, и в България е било така. Църквите си разделят влиянието като мафията. Всяка такава общност си има определен ареал, от който да си цоца.

Навремето всяка екзекуция е била спектакъл за публиката. Хората са ходели да гледат и  да чоплят семки докато режат на някой главата. Но това, което са направили Исус, т.е. Иешуа, Ханоцери и неговият съмишленик и вдъхновител Йосиф Ариматейски, е било добре режисирана постановка. Юда е бил техен съучастник. Хората могат да си мислят каквото искат, но Исус е бил хиперинтелигентен. Имал е много информация. Той не е искал да умира за който ще да е. Бил е всичко друго, но не и фанатик. Имал е голям авторитет като лечител и посланик на едни нови идеи и еврейските зилоти са използвали това.

Не съм убеден, че Мария Магдалина е живяла до 135 години, но в Кашмир има една гробница, където пише, че там е починал Иса Назорея, който е живял 135 години.

- Как достигнахте до тази информация?

- Част от нея получих чрез хипнотични регресивни сеанси, които правих с различни хора. Не съм ги провеждал, за да търся нещо за Исус, но така се получиха нещата. Впоследствие, чакайки 5 години идеята да узрее в главата ми, рових и търсих повече информация. Трябваше да обмисля всичко и в един момент реших да напиша книга за това. Готова е вече и втората част. Тя обаче не е само за Исус. В нея съм писал и за Египет, и за Троянската война.

- Получавате ли заплахи заради разкритията си?

- Не, няма поне такива, които могат да ме изплашат. Обиждали са ме, но аз имам повече вяра в Бог, отколкото тези лицемери, които ходят да целуват икони, а като излязат от храма, лъжат, крадат и мамят колкото могат. Исус казва „По делата им ще ги познаете“. Много лесно е да правиш каквото си искаш и после да хвърлиш на попа 5 лева, за да станеш чистичък като сълза. Като дойде време обаче да умрем и седнем срещу съдията - нашата съвест, ще видим кой вярва и кой не.

- След като разказахте в първата част на апокрифната си книга за металните книги на извънземните, които Исус е чел, обещахте във втория том да разкриете истината за живота на Исус в Персия, Индия и градът на есеите. С какво ще изненадате читателите си?

- Надявам се догодина да се появи на книжния пазар, за да я представя в Бургас и Пловдив. Писал съм за интересни регресии и в нея съм поместил няколко разказа, които са свързани с тях. Разказвам и за древен Египет, и за магии. А за града на есеите само споменавам, но за сметка на това е наблегнато на присъствието на Исус в Персия, на запознаването със санскритския език, със зороастризма и митраизма като теологии.

- Пишете и нова книга, но за богомилите, розенкройцерите и илюминатите. И тя ли е по информация на ваши пациенти, които под хипноза разказват за миналите си животи?

- Не, няма нищо общо с хипнотичните сеанси и с моите занимания в областта на психологията, парапсихологията, езотериката и т.н. Единственото общо е афинитета ми към богомилската доктрина. Искам да премахна заблудата, че богомилите не са християни. Също като Исус Христос, Боян Магът и последователите му са познавали зороастризма и митраизма. Богомилството е микс от християнство и дуализъм. В книгата разказвам за събития през 10 век, когато просветени патриарси са управлявали магнаурската школа, а непросветени царе са властвали в България и са я продавали на Византия. За разлика от баща си Симеон, цар Петър е бил абсолютно мекотело и жена му го е управлявала.
На розенкройцерите, за които пиша, може да им се сложи едно равно с илюминатите. Те са се слели в едно. С гордост можем да кажем, че те са наследници на богомилите и че вълната на Ренесанса залива Европа благодарение на последователите на Боян Мага. Книгата ще се казва „Цветето на Гилгамеш“.

- От векове църквата заплашва, че който не вярва в Исус, ще гори в ада. Ислямистите пък вярват, че ако убиват неверници в името на Аллах, ще живеят в Рая. Заради баба Меркел и изкукалите й авери, християнска Европа е на път да се ислямизира. Защо вярата ни разделя и ще се събуди ли обществото или черното знаме на халифата ще се развее в сърцето на ЕС?

- Опасността от ислямизиране на Европа е огромна. В Лондон вървят по 400-500 хора, забулени с бурки и крещят „Англичаните и Ангия в ада“. Никой обаче не тръгва да ги бие. Полицията ги охранява и те като видят някоя по-необлечена бяла жена, почват да ѝ крещят, че е гола проститутка и да я плашат с ада. Тези пришълци ядат и пият на вересия, държавата им дава помощи, безплатно образование, а те излизат на улицата и крякат. Има цели квартали, населени с такива хора. Полицията и кметовете предупреждават, че не е добре друговерци да замръкват там. С очите си видях как 10-15 англичани с дървен кръст влязоха в такъв квартал, но изскочиха ислямисти и ако нямаше полиция, жална им майка на тези с разпятието.

Тази паплач си налага своите порядки и манталитет. Някои живеят тук от сто години и с нищо не показват, че имат желание да се интегрират в обществото. Думата интеграция е смешна. Не бива ние европейците да си правим илюзии, че някой ден тези хора ще се адаптират, че ще махнат фереджетата и ще останат нормални като останалите!

Някои християнски църкви започнаха дори и хомосексуалните бракове да благославят. Това е ужасно гадно! Явно църковните дейци не смятат Библията за актуална. Милиони дървета умират заради тази книга, а никой не я чете.

- А може ли под хипноза да видим бъдещето?

- Да и това се нарича хипнотична прогресия. Прави се под хипноза, но бъдещето се вижда малко по-трудно, отколкото миналото, защото то винаги има възможност да бъде променено. Има поне два пътя пред нас и въпросът е дали ще избереш правилния. Мога да дам много примери за хора, които са си видели бъдещето. Една жена под хипноза разказа как след две години Стефан Савов ще умре и наистина той на същата дата, която тя посочи, си отиде. А всъщност тя по време на сеанса ми спомена за статия във вестник, който четеше в бъдещето. 

- Нацията ни се топи с много бързи темпове. Случвало ли ви се е по време на сеанс пациенти да ви говорят за това дали България ще я има след 50 или 100 години?

- Нито един мой пациент не е видял какво ще се случи след толкова време, защото хората имат нужда да разберат какво ще им се случи в близките няколко години. На базата на собствения си житейски опит обаче, без да се правя на ясновидец, мога да кажа, че България ще я има. Въпросът е кой ще живее в нея и дали няма да останат само циганите и политиците. Най-виновни за това, че нацията се топи, са управляващите. На тях въобще не им пука за народа.

- Променят ли се хората след хипнотичните сеанси?

- Да и това е гарантирано. Не може обаче да направим един сеанс и да очаквате да се обърнете като чорап така, че да нямате нищо общо с това, което сте бил. Но понякога промяната е драстична. На една моя позната например косата й се сгъсти.

- За бургазлиите, които ви познават, е интересно как един хипнотерапевт се озова в Обединеното кралство със съпругата си и сина си. Смятате ли, че сте открил най-доброто място за живеене?
- След известни перипетии, решихме със съпругата и непълнолетния ми син да се махнем от България, тъй като не виждахме никаква перспектива. Обичаме родината си, но не можем да останем, защото не сме мазохисти. Не искам цял живот да живея като куче. Ако на някой му е готино да се гърчи и да го правят на маймуна, аз не мога. Съжалявам, че още през 90-те години не се махнах, а се правех на оптимист и патриот. Тогава размахвах знамена и пеех химна, рецитирах и стихове на Ботев по площадите. Мислих, че решаваме съдбата на народа си, но това се оказа пълна дивота, защото я определяме не ние, а криминални типове.

- А как ще се отрази Брекзитът на българите на острова?

Всичко във Великобритания си е както беше преди гласуването. Хората от Лондон идват на плаж в Саутенд. Никакви брожения няма. Повечето от хората, които отдавна са на острова, не се притесняват. Брекзитът ги подтиква само да поискат английско поданство. Някои англичани са разочаровани, защото са гласували за оставане в Евросъюза, а други се ядосват, че референдумът бе в четвъртък и много от работещите млади хора не са гласували, защото са били на работа. Така се случи, че пенсионерите определиха бъдещето на страната си. Много от тези, които са гласували за излизане от ЕС пък, са учудени от резултата. А на тях им е обидно Германия да доминира в ЕС и Меркел да им налага собствените си виждания. Англичаните имат самочувствие като представители на голяма, силна и богата държава. Едва ли Великобритания обаче ще излезе от ЕС, защото Шотландия желае да остане в общността и може да се стигне до отделянето й от Обединеното кралство. Двете държави имат огромни съвместни проекти особено в нефтодобивната промишленост. Може да се стигне до сериозен конфликт. Северна Ирландия също не е за излизане от ЕС. Възможни са катаклизми на острова и Англия да си остане само с Уелс. Брекзитът ще влезе в сила, едва когато парламентът приеме това решение и го ратифицира. По-голямата част от депутатите са за оставане в ЕС. Чувам смешни призиви и България да излезела от ЕС. Народът ни обаче никой не го пита за нищо.

В категории: Животът


5
Коментара по темата
5.
Истината е забавна
06.07.2016 13:03:36
1
3
Забавни са коментарите, но май първите три са писани от един и същ анонимник. Интересно как е разбрал, че писателят няма магистърска степен и какво би променило това, ако човекът е колекционер на дипломи? Къде в интервюто се споменава, че писателят е психолог? Срамувате се да го слушате, но как го слушате, като има само текст и една снимка? Да чуваш гласове, когато никой не ти говори, сигурно е ужасно :)
Откога да говориш достъпно, а не със завързани реплики, които никой да не разбере, е недостатък?
4.
Гошо от България
06.07.2016 11:50:20
0
4
до 3-гейпарадчиците да мълчат!!
3.
стоян от Чикаго
06.07.2016 09:28:29
4
1
Моля ви,
Не миксирайте религия със психология и наука ---- нямат нищо общо. Само във изпадналите ex-USSR републики това може още да се чуе. Науката и религията нямат нищо общо.
Явно редакцията не е запозната със западната цивилизация въобще. Все едни ви липсват последните 75 години.
2.
уууууу!!!
06.07.2016 09:25:47
5
3
Това момче не е никакъв психолог.
Говори някакви общи понятия, срам ме е да го слушам.
Много ниско ниво, той няма речник, няма разбиране, не е чел, говори някакви лични истории като че ли във махалата се намира. Моля ви внимавайте!
Много ниско качество, пълна Сирия.
1.
Истината
06.07.2016 08:55:58
5
2
Това интервю е не-реално зле.
Тоя шантав тъпак няма никакво образование и говори пълни глупости и истории. Ако този напише книга вярвам много хора ще се изсерат във нея.
Много сте зле.
Човека е много зле.
Вижда се изпростяване във Флагман и във Бургас.
Моля ви НИКОГА повече не взимайте интервю от някой който няма дори магистърска степен по нещо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори