

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място
Според учителя Петър Дънов, с появата на житото, е започнала и еволюцията на човека
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата
Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла
Вижте тайните му съставки
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
В тази статия ще ви запознаем със стъпките за създаване на най-вкусния пълнен шаран
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"