

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Трябва ви извара и около час време
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Баницата води на пържолата с 5 лева
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Ето какви са традициите и обичаите
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
Хрупкавата им коричка е умопомрачително вкусна, а отвътре остават сочни и мекички