

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Парчето пица върви най-много с чаша вкусна напитка, хубав филм и гушкане на дивана
Вижте и начините на приготвяне
Продуктите, използвани в кухнята са с най-високо качество
В началото на юни ще се наблюдават противоречия не само в икономиката, политиката и социума, а и в междуличностните отношения
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Много полезна храна
Нещо по-екзотично за трапезата
Нещо по-екзотично за трапезата
Създаването на бадемово брашно е доста лесен процес, така че всъщност може да се направи и у дома
По рецепта на Мерил Стрийп