


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отнема буквално 30 минути, за да се приготвят меки, въздушни кифлички с крем
Дебора знае как да комбинира съставките по най-креативния начин и да получи фантастичен резултат
Рецептата е много проста
Вместо конкретни ястия и напитки в сметката фигурират само "храна" и "алкохол"
Върви чудесно със сутрешното или следобедното кафенце
Имаме за вас чудесна рецепта, която много прилича на родопските вкусотии, но добавихме към нея едно две-неща (като сирене), с които я „подобрихме
Приготвя се лесно и е много вкусна
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Тестото трябва да се омеси бързо, това е основното и единствено правило за успех, пържат се много бързо и набъбват като еклери
На бас, че ще пробвате лесната рецепта още днес, щом прочетете колко е лесна