

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата
Въпреки че може да изглежда като малък акт на милост, тази традиция е дълбоко символична
Вижте рецептата
Вкусно и засищащо ястие
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Сочен и апетитен овчарски пай - любимата комбинация от кайма и картофено пюре, обвита в дебел пласт кашкавал
Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо
Вижте как да го приготвите
Интересен и вкусен вариант за вечеря