


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Необичайната комбинация гали приятно небцето и ви приканва да хапвате още и още
Ще се превърне в една от любимите ви рецепти за бърза и засищаща вечеря
Кирил Петков пък обвърза задържания шеф на митниците в Пловдив с ГЕРБ
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Ето как да го направите и как да го използвате
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост