

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще направим всичко по силите си с адвокатите ми, за да има справедливост, закани се Владимир Радев
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Подготовката е доста проста и всеки може да се справи с процедурата, а и не се пече
Изяжде с още докато е топъл
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Оказва се, че тя може да бъде полезна в домакинството на всяка добра домакиня