

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вече изглежда като след луксозна процедура
Шеф Ангелов нарече сините мухльовци, защото се скриха зад единствената дама в отбора си и й намазаха кънките, а на златните обеща 100 бона, ако размажат червените пак
Драма и в синия отбор - Нико Грозев обяви, че иска да си ходи, а после напрежението взе връх и едва не се стигна до бой с Мартин
Заради провал на вечерните резервации Тоника номинираха и бургазлийката Тоби, но шеф Ангелов не се върза и нарече козлодуйката лисица със заешко сърце
Тя веднага се лепна за мъжете и на тях очите им изтекоха, коментира Марина, а Надя от Карнобат добави, че била прекалено надута
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Тази смес перфектно ще се справи с мръсотията
„Хелс Китчън“ се превърна в „Биг Брадър“ с манджи, каза фолк звездата Мария
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете