

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Българинът се е замогнал и носи хубави дрехи, смята експерт
Стоката била декларирана като указателни табели и дюшеци
Вижте рецептата
В дома му са открити килограм марихуана и амфетамини
Освен по саксиите с растения отпечатъци на 47-годишния криминоген имало и по намерените от ченгетата банкноти
Панагюрското е преживяло и чудовищното земетресение в Кобе
Маслото, например, е по-скъпо на родна почва
Според експертите, основната причина за по-високите цени на българското свинско са по-високите разходи за производство
Най-добрата част е, че ще ви трябват само няколко общи, евтини и лесно достъпни съставки
Началниците на районни ще получават между 4000 и 4500 лева след ръста, прогнозира той