

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
64 кланици в цялата страна ще предлагат на място прясно месо, а полицията ще разполага със списъци за улеснение на клиентите
"Предложените промени биха довели до изключително вредни последици за всички участници на пазара на хранителни стоки – българските потребители, търговците на дребно и самите български производители“, смятат от Сдружението за модерна търговия
В търговската мрежа на Сливен няма продукция от оранжерията, която е само на 5 километра от града, каза Десислава Танева
Ситуацията е така от години, особено зимата
В Благоевград няма и помен от вица: „Днес банички със сирене няма, защото свърши изварата”
Единствен коректив и опора на президентшата е нейната майка
Интересно и полезно кулинарно пътешествие назад в историята предлага Шеф Петров
Чушки, зеле, ябълки, череши от Гърция все по-често на родната трапеза
Продукти на месокомбинат “Родопа” – Бургас рядко присъстваха на масата
Къмпинг "Градина" преживя промените, запазвайки своя чар