

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Веднага отидете до магазина за продукти и я направете още днес
Аромат, който те привлича към фурната още преди да е готова
Ще сътворите чудеса в кухнята си и ще изненадате гостите и семейството си с тази практична рецепта за тава
С уникална и много вкусна плънка