

- След бутилка водка можеш ли да работиш?
- Да.
- А след две бутилки?
- Мога!
- А след тях?
- След тях не мога да работя, но мога да ръководя.

- Не!
- А свещи?
- Също не!
- А кандила?
- Господине, тук е прокуратура! Тук няма нищо свято!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Веднага отидете до магазина за продукти и я направете още днес
Аромат, който те привлича към фурната още преди да е готова
Ще сътворите чудеса в кухнята си и ще изненадате гостите и семейството си с тази практична рецепта за тава
С уникална и много вкусна плънка