

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази рецепта е изпитан метод, който превръща обикновените продукти в истинско кулинарно изкушение
С хрупкава текстура и мек вкус, баничката става перфектната почерпка за всеки повод
Изключително бърза и лесна за приготвяне рецепта
Винаги, когато я сервирам на гостите, те ме засипват с комплименти и си мислят, че съм я правила с домашни кори
Баницата на Тодор Живков – така бай Данчо е кръстил творението си, в което бившият държавник бил влюбен
Предстои празник на тракийската баница
Винаги, когато я сервирам на гостите, те ме засипват с комплименти и си мислят, че съм я правила с домашни кори
Просто не редите корите
Заливката е фантастична и всъщност прави цялата магия
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава