×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Бойчев, ГЕРБ: Отиваме на изборите с гордо вдигната глава, при нас парашутисти няма


Димитър Бойчев, ГЕРБ: Отиваме на изборите с гордо вдигната глава, при нас парашутисти няма
Областният лидер на ГЕРБ и кандидат-депутат Димитър Бойчев (вдясно) заяви, че ГЕРБ влиза в кампанията като първа политическа сила, той очаква партията да има минимум 7 места от Бургас в следващото НС
04 Април 2013, Четвъртък, 12:51 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Ще водим кампания, полезна за хората, с конкретни ангажименти, които ще изпълним, каза областният лидер на партията

ГЕРБ започва кампанията за парламентарните избори със самочувствието на първа политическа сила, която е доказала, че може да върши работа в региона в полза на хората. Това каза областният лидер на партията Димитър Бойчев, който внесе днес листата с кандидатите за депутати за предстоящия на 12 май вот за 42 Народно събрание. „Нашата кампания не започва сега, ние сме били в такава през тези 4 години, когато беше нашия мандат. Сега знаем, че по време на същинската кампания всеки ще е най-велик и ще обещава да направи най-много неща за избирателния си район. Ние вече сме доказали, че работим и с гордо вдигната глава можем да започнем кампанията. Сега поемаме нови ангажименти, които ще изпълним”, добави Бойчев.

Той заяви, че очаква минимум 7 мандата от Бургас и че ГЕРБ ще води градивна кампания.

„За мен е много важно, че показахме нов модел на работа и че местните хора може да са много успешни и да работят за региона си. В нашата листа парашутисти няма. Критериите, по които Изпълнителната комисия нареди листата, са изключително съобразени с областната структура и с общинските събрания, които бяха проведени. Взе се тежестта на всяка една община, имаме 50:50 представителство между мъже и жени”, каза областният лидер, който е и на второ място в листата с кандидат-депутати.

Той заяви, че очаква от политическите опоненти да водят позитивно пердизборно състезание. „Това обаче, което виждам до този момент, е компроматна кампания от страна на БСП, които малко преиграват.”, добави той.




Флагман.БГ Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска 10/06/2024, Понеделник 17:40 2
40
Коментара по темата
40.
Чичо ти
05.04.2013 13:28:42
1
5
Странно за мен е как партия свалена от власт с национални протести продължава да води в созиологическите проучвания. Предполагам че има доста хора, освен тези пряко облагодетелствани от управлението на ГЕРБ, които ще гласуват за тязи партия под натиск и от страх да загубят работното си място.
39.
neli
05.04.2013 13:07:26
5
1
Листата на ГЕРБ не ме изненадва. Очаквах новите имена в нея-все хора, доказали своето можене, а и далновидно и справедливо Гюзелев е поставен към дъното на списъка. Колкото до арабина-Първо той е половин българин, при това бургазлия, второ-доказа, че с каквото се захване-а то е все в областта на неговите компетентности плюс солидна подкрепа от суперспециалисти-го довежда до успешен край. Трето- до сега не съм чула или видяла да се е изложил или да е поискал да направи зло на някого... И не на последно място-екипен играч, на който може да се разчита, с особено развито чувство на справедливост. Мога още да изброявам. Достоен човек, който ще защитава интересите на хората най-вече в сферата на здравеопазването,защото там най-добре се е доказал. Пожелавам му успех, кураж и търпение, за да се справи с обидите и пошлостта, подобни на тези, които са изписани тук.
38.
Чичо ти
05.04.2013 12:47:37
1
5
Ами явно защото има достатъчно шизофреници които да гласуват пак за тях.
37.
Пиргос
05.04.2013 12:36:51
1
4
И със какво самочувствие излизат на избори.Хората пометоха жълтите павета с тея парцали от Герб,а онези мутри комунистически пак се натискат да лапат от баницата.Не им стига,че фалираха държавата,увеличиха външния дълг,изядоха резерва,направиха ни най-мизерните и бедни европейци и ограбиха де що можаха и пак се натискат да крадат.
36.
Пиргос
05.04.2013 12:34:36
1
5
Не 2/3 ,а всички в Герб са комунисти и мутри.Минималното условие да станеш член на Герб е да си имал партийна книжка на БКП,а бонус ти носи ако имаш и фалшива диплома.
35.
Пиргос
05.04.2013 12:34:27
0
5
Не 2/3 ,а всички в Герб са комунисти и мутри.Минималното условие да станеш член на Герб е да си имал партийна книжка на БКП,а бонус ти носи ако имаш и фалшива диплома.
34.
До №32 и №33
05.04.2013 11:55:39
0
7
Ами то в ГЕРБ 2/3 са бивши комунисти и ченгета!
33.
az
05.04.2013 11:27:50
5
2
абеее комунистчета, гледайте си софийските лайна дето ви ги спуснаха от софия и не се занимавайте с хората от ГЕРБ, които наистина направиха града ни хубав
32.
BATE
05.04.2013 11:26:03
4
1
Айде, скатаджии и комунисти пак почнаха да леят гадната си помия във форума. С това ще си останете и помнете ми думата - пак Герб ще ви наврат в миша дупка на тези избори
31.
!!!
05.04.2013 11:13:45
1
7
Чета листата на ГЕРБ и не вярвам на очите си, ами то все честни и морални хора вътре. Гордост е за Бургас и района такива хора да ни представляват.
Единия социално слаб сервитьор, на другия брат му се опита да се облажи от поста си в правосъдната ни система с изобретателността си . Следващата в списъка по простащина и некомпетентност не им отстъпва и т. н и т. н. Със свещ да търси човек няма да намери такива твари като тези в списъка на ГЕРБ.
30.
дядо
05.04.2013 09:58:56
1
8
Странна работа са това геберастите,хората ги плюха и изритаха от властта,те били с високо вдигнати глави,нямат срам тея убитаци е тцтцтц
29.
нептун
05.04.2013 09:40:59
1
7
Как си Бойчев?Съветвам те да се погледнеш в огледалото и се разкараш от сцената
28.
Чичо ти
05.04.2013 09:18:54
1
9
ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Бандитизма
27.
браво на ГЕРБ
05.04.2013 09:08:31
4
1
Браво на ГЕРБ само дето Румен Желев трябва да е по напред във вашата листа! Цялата горска м _ _ _ _ е с него това са много много гласове!!!!
26.
Ukazaniya na drugar
05.04.2013 08:11:09
5
0
Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП
…….
Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чието основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.
Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.
Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.
Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.
Довиждане засега и успех.
25.
ТОВА Е
05.04.2013 06:40:46
3
0
Партиите да се обединят около икономическа национална доктрина в 42 НС. Това ще предложат в следващото Народно събрание партиите ЛИДЕР, „Национален идеал за единство“ (НИЕ) и „Българска нова демокрация“ (БНД). След изборите България има нужда от стабилно управление, заяви Кънчо Филипов. Приоритет трябва да бъде развитието на икономиката. С национално съгласие и консенсус трябва да се подготви 10-годишен план за развитието на икономиката. Този план трябва да се изготви от водещи икономисти,от научните среди, браншови и граждански организации, от политическите сили, независимо от техните партийни пристрастия.
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПП " ЛИДЕР "
ПОМИСЛЕТЕ И ВИЕ!!!!!!!
24.
бургазлийка
04.04.2013 22:52:40
3
8
Осъзнайте се-не гласувайте за тези простаци,измамници и калинки от ГЕРБ!Даже иконата заплака,или и това забравихте?А защо толкова хора се самозапалиха?От хубавото никой не бяга!
23.
бургазлийка
04.04.2013 22:52:40
3
8
Осъзнайте се-не гласувайте за тези простаци,измамници и калинки от ГЕРБ!Даже иконата заплака,или и това забравихте?А защо толкова хора се самозапалиха?От хубавото никой не бяга!
22.
Аз
04.04.2013 21:28:08
2
6
Бойчев и за парашутист не става, не се усеща как ще падне по гръб
21.
Никлола
04.04.2013 21:23:15
9
3
Всички които си спомнят как изгледаше града при Йоан Костадинов ще признаят , че Бургас е много променен в положителна посока. Това се случи при мандата на ГЕРБ и е нормално те отново да бъдат подкрепени. А всичко останало са глупости на хора които не са обективни
20.
бургазлия
04.04.2013 20:37:34
7
5
трябва човек да е много сбъркан да не види как Бургас разцъфтя, а да вземе да се обърне към старото и овехтяло. В листата обаче не виждам никакви изненади, може би трябаше да привлекат и човек извън техните среди, а не да се затварят тясно. Все пак успех
19.
биби
04.04.2013 20:34:47
8
2
евала на герб, дано спечелят аз ще гласувам за тях, защото виждам специалисти и доказали се хора в тази листа, а не някакви подставени човечета от софия и ......не ми се коментира евала герб за добрия изор поздравления, че не се поддаване и на компромати :)
18.
hoho
04.04.2013 19:31:49
2
9
Социално слабия БОЙЧЕВ пак излъга малоумните и бедни герберчета.ЖАЛКО.
17.
Антон
04.04.2013 19:21:41
1
4
Бравооооо та в Карабунар всички са парашутисти !
16.
Бръмбарче
04.04.2013 18:23:05
2
10
Не бъркайте понятията. В ГЕРБ няма парашутисти. Там има само крадци.
15.
Приятелка
04.04.2013 17:19:07
7
3
Давайте момчета! С вас сме и този път! Не им обръщайте внимание на комунягите и ония фашисти от СКАТ - както обикновено ще ги пометете. Успех!
14.
гербер-гмо на ален мак
04.04.2013 16:46:00
0
9
тръгнаха като аслани,върнаха се като насрани ,тъй ще е
13.
Личи си ...личииии
04.04.2013 16:28:23
2
9
КАТО ЧЕТА , ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА НАПИСАНИ ОТ ПЛАТЕНИ ГЕРБ- ери.А ДА СЕ БЪРКАТ РАБОТАТА НА КМЕТА С РАБОТАТА НА БОЙЧЕВ Е ДА СЕ СРАВНЯВАТ НЕСЪИЗМЕРИМИ ВЕЛИЧИНИ
12.
избирателят
04.04.2013 15:08:18
8
5
На всеки от нас му е приятно да се вози в новите автобуси, да върви по улиците Александровска, Богориди , Цар Симеон и в морската градина. Основната заслуга за това е на кмета , но какво той никога нямаше да се справи без подкрепата на Бойчев, Вълков и другите депутати. Всеки трезвомислещ бургазлия знае това.
11.
Седесар
04.04.2013 14:58:27
10
4
Винаги до сега съм гласувал за сините, но този път за съжаление няма да успеем да влезем в парламента. Сега не ми остава друг избор освен да подкрепя ГЕРБ, не мога да оставя Станишев и Доган отново да ни се подиграват!
10.
Вальо
04.04.2013 14:54:17
13
4
Бойчев е прав за компроматната кампания водена от БСП. Станишев даде тон с анонимни папки и сигнали и твърдения, но за съжаление когато нямаш аргументи не ти остава друго освен да фабрикуваш компромати.
9.
Няма спор
04.04.2013 14:47:48
6
3
Няма спор винаги ще има недоволни, особено от симпатизантите на червените , но истината е , че колкото и избори да минат на тях винаги им се подиграват от София. Докато централата на ГЕРБ е оставила местните в листата и как с право все пак Бургас е най-добрия град за живеене.
8.
Zlati
04.04.2013 14:43:52
8
1
Бойчев Вълков и останалите имат пълното право да получат гласовете на бургазии. Те заедно с кмета Николов бяха основните виновници за развитието на Бургас
7.
КРИСКО
04.04.2013 14:20:38
0
5
Ами така е ,парашутисти няма всички са свободни скачачи-без парашути.За челото-наведиго малко ,да не те наака някой гларус
6.
бургазлия
04.04.2013 14:18:25
6
7
колкото до листата на ГЕРБ в Бургас ... ми , понякога е по-добре кандидатите да са парашутисти, защото не ги познаваш. аз лично гласувам за ГЕРБ, заради Бойко Борисов, а не заради тези кандидати. единия се пише беден и е получил имот за без пари, другата е някаква селянка, дето даже и не може да говори правилно. третата ... като гледам как се увеличава броя на астматиците в Бургас, смятай колко е еколожка. така че нека не си вирят носовете, а да целуват краката на вожда си, че ако не е той, ще видят парламент само в деня на отворените врати.
5.
бургазлия
04.04.2013 14:11:25
9
2
до N 11: този арабин, както го наричаш е много повече българин от теб, бе шушляк. направил е толкова много за Бургас, че ти и 300 години да живееш, няма да можеш да го стигнеш.
4.
BATE
04.04.2013 13:26:19
5
6
Първите двама на БСП - софиянци, първите двама на Кунева - софиянци... И какво ще направят за Бургас освен, че ще си тръгнат за София и повече няма да им видим очите?
Евала ГЕРБ!
3.
11
04.04.2013 13:21:44
2
7
по-добре парашутисти, ама българи.А при вас арабин има.Какви ли закони ще гласува
2.
Стамен Иванов
04.04.2013 13:08:42
9
5
Едно не може да бъде отречено парашутисти наистина няма. Много има още да учат Станишев и компания.
1.
Бургас
04.04.2013 13:06:43
3
19
Вярно е. Няма парашутисти, но е пълно с боклуци.Подарихте пристанището и съсипахте морския бизнес селяндури.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор За това са нужни три трансферни прозореца, обявиха "червените" Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Комлука заприлича на Венеция Нужна е постоянна изборна администрация и ценз в Секционните комисии Нужна е постоянна изборна администрация и ценз в Секционните комисии - Г-жо Семерджиева, дълго броене беше. Минаха повече от 24 часа от началото на изборния ден. Как се чувствате? - Наистина беше дълго. Отчитането на резултатите стартира в 23 ч. вчера, тъй като секционните комисии доста се позабавиха с пристигането им до РИК. Това е разбираемо, обемът на работа, който трябваше да свършат изобщо не беше малък - брояха се хартиени и машинни бюлетини за Европарламент и за Народно събрание, в същото време и преференции за двата избора. Правили сме двоен избор, но при последните, които организирахме - за НС и за президент, единият преференциален вот липсваше. Трудно беше за хората. Някои от секциите, които участваха в обученията, бяха насочени да си проверят протоколите в създадената система от ЦИК и тези, които го направиха, бяха без нито една грешка. Надявам се да си получат и бонуса от 25 лв., въпреки че до момента не е ясно каква ще е системата за отчитане на безгрешните протоколи. - Но имаше доста, сякаш нехайно попълнени протоколи, заради което имаше известно забавяне. - Това се дължи основно на два фактора. Членовете на комисиите се сменят често и в последния момент. От години се настоява да има постоянна изборна администрация, да има някакъв ценз за хората в Секционните комисии. Сега единстввеното изискване е да владеят български език, но все пак се работи с числа и са нужни елементарни познания за това коя политическа сила каква е. Идваха протоколи, които бяха изписани добре на чернова, но когато се стигна до белова, бяха записани резултатите на съвсем други партии. ЦИК много настоява да няма грешки и зачерквания в протоколите, но когато е очевидно, че резултатът от черновата е преписан грешно, няма как да не се направи корекция. Слаба е и заинтересоваността на хората в комисиите. Голяма част от тях отиват, само за да получат възнаграждение, а не да участват активно в работата. Комисиите в областта са 7 и 9-членни, но на практика капацитетът е не повече от 4 човека. Това създава тези неразбории в отчитането на резултатите. - Имаше ли изнервени хора, както в предходни години? - Не. Смея да твърдя, че приключихме сравнително бързо, предвид факта, че бяхме двойни избори, с двоен протокол, с преференции и машинно плюс хартиено гласуване. На местните избори също приключихме по същото време - около 22 ч. Обработката в РИК-Бургас не е бавна, организацията е много добра. Всички бяха настанени в зала „Арена Бургас” без да чакат в автобуси, без да мъкнат тежки чували. На 340 секции - горе-долу половината от общия брой, Община Бургас беше организирала да се взимат чувалите и да се предават резултатите. Хората бяха доволни, ръкопляскаха, когато се освободеше трибуна. Беше осигурена и приятна музика. При нас всичко се случи много добре. Областна управа също съдействаха за осигуряването на залата. Но това, което се случва на места по секциите е притеснително. - Какво всъщност се случи в тези по-малки секции, където имаше забавяния? Преминалите през обучението членове на СИК бяха перфектни в предаването на протоколите, каза председателят на РИК-Бургас Фани Семерджиева - Имахме секции, които се наложи да заплашваме с полиция, за да дойдат да предадат резултатите. Тръгват си и отказват да дойдат при нас. Имахме такива ситуации в Руен, Несебър, Созопол. Разбираемо е ако например на председател му стене лошо, да бъде заменен с друг член. Но да откажеш категорично да се появиш? Да настояваш, че даже един член може да предаде резултати? Това е несериозно. Много нерви изпотрошихме, за да ги накараме да бъдат в състава, в който трябваше да предадат. - Как беше организиран транспортът от по-отдалечените от областния център общини? Имаше ли проблеми там? -Транспортът беше осъществен добре за разстоянията, на които се намираха. Но идвайки тук, те се бавеха при нас, в ЦИК, защото протоколите им не са коректно изработени. Почти нямаше интерес към обученията в Руен, Сунгурларе, Айтос, въпреки финансовия стимул за тях. Затова е сложно. А сментие, които партиите правят в последния момент, водят до това, че няма как хората да се подготвят за това, което ги очаква в днешния ден. - Санкционирани ли бяха тези членове на СИК, които не си вършеха правилно работата? - Санкцията се касае в това, че те бяха отстранени от комисията и няма да могат да си получат възнагражденията. Имаме и други механизми за налагане на наказания, защото те са длъжностни лица, но процедурата отнема време. Затова решихме да се самосезираме, да ги санкционираме по този начин и да знаят занапред, че това несериозно поведение няма да се толерира. Не може един да работи, а друг да се заяви, че е дошъл на място и да си тръгне. - Какво бихте казали на всички хора в РИК-Бургас, които успяха за толкова кратко време да свършат толкова голям обем работа? - Първо искам да благодаря на всички. Областният управител проф. Мария Нейкова положи наистина неимоверни усилия от първия ден, в който застъпи като областен управител, да осигури тази зала. Община Бургас оказа изключителна подкрепа към нас - каквото сме поискали, това сме получили. Министерството на вътрешните работи си свърши задачата чудесно - охрана, съдействие. Най-вече благодарности на членовете на Районната избирателна комисия и нашите сътрудници, които бяха железни. Не на последно място Информационно обслужване, от които в най-скоро време очакваме да видим обработени на 100% резултати. И отново да се похвалим, че като една от най-големите Районни избирателни комисии, ние приключихме първи.   Повдигнаха обвинение на мъж, прострелял полицай с пушка Повдигнаха обвинение на мъж, прострелял полицай с пушка Униформените са се отзовали на сигнал за междусъседски скандал Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска Близки до Ивайла Бакалова разкриват, че делата срещу мъжа й Веселин Денков се отразяват зле на психиката й и тя почти не се храни Над 200 тела на загинали има на Еверест Над 200 тела на загинали има на Еверест Разчистват и 11 тона отпадъци от най-високия връх Община Царево събира всички спортисти за плувен маратон В дните между 12.07.2024 г. и 14.07.2024 г. в морския град ще се проведат редица спортни събития След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел Адмирал на марина Диневи Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Странната находка е открита в ардинското село Гърбище Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) 35-годишният мъж пътувал до Варна и Стара Загора със семейството си, докато колата му била пълна с дрога
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори