

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Днес имаме за вас чудесен съвет как да се отървете от този бръмбар, без да използвате вредни химикали
Вкусът е пристрастяващ, става за минути, а издържа в хладилник 10 дни
Има ги във всяка кухня
Ето как да ги съхраним правилно
Следвайте тази изпитана рецепта и се насладете на съвършенството на вкусовете
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
За да бъде одобрен, сладкишът е трябвало да следва традиционната рецепта
Ето как да го приготвите
Ягодов „облак“ вместо торта
Пекарната на ритейлъра отново впечатлява с изобилие от козунаци