

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Разкрива ни тънкостите на любимото ястие
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вкусно и ароматно ястие
Консумирайте, ако възрастта ви позволява, но и отговорно
Как да ги приготвите