


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Петър Йонов от КВТ Черноморец унижен пред целия басейн, скандалът потресе зрители и състезатели, но все още няма реакция от федерацията
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Вратарят няма право да задържа в ръцете си топката повече от 8 секунди
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар