

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Следвайте тази изпитана рецепта и се насладете на съвършенството на вкусовете
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Можете да го направите с или без плодове
Имам рецептата от изселничка
С тази диета отслабнах с 10 кг за един месец, споделя тя
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Ето я рецептата
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация