

– Тате, като стана голям като теб, ще мога ли вече да правя каквото си поискам?
– Не, момчето ми. Тогава вече ще си женен.

– Обичате ли Шекспир?
Тя, смутено:
– Не. По-скоро сме приятели…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя много лесна за приготвяне
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
От 1 кг 500 г сметана се получават около 1 кг 100 г сирене