

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази рецепта е изпитан метод, който превръща обикновените продукти в истинско кулинарно изкушение
Не всяко зеле е подходящо за туршия
Впечатлява с богатия си вкус и различните текстури
По идея на Мери Бери
Лесен десерт с ефирен пандишпан, пресен крем и ароматно сладко – перфектният кекс за всеки чай
Кефирът запазва тестото невероятно меко дори на следващия ден, ако случайно не се изяде цялата веднага
Вижте рецептата
Вместо концентрирани препарати използвайте домашни средства
Във всеки дом има необходимите продукти
Българинът ще старира от първата редица в основното състезание на пистата „Каталуния“ в неделя