

- Ти и сега си много младолик

-Сине, така е във всички държави.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Съставките почти винаги са ви под ръка в кухнята
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Много ще изпуснете, ако не опитате
Едно парче никога не стига
И всеки ден да ядете, няма да ви омръзне
Вижте разказа на една клиетнка от София
Опитайте го още днес
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Подготовката е доста проста и всеки може да се справи с процедурата, а и не се пече