

- Тихо, тихо, не викайте. Аз сега ще го хвана, а вие го хапете.

- Запой в гараж, върху щайги.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Толкова е просто
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Червеното месо е обвинявано за всичко - от сърдечни заболявания до рак, но също така се нарича ценен източник на протеини
МЗ предвижда нови правила
Спрете да броите калориите!
Някои експерти по почистването изтъкват особено „лимоновото масло“ като най-добрия естествен обезмаслител
Освен ечемик и хмел, бирата съдържа и естествени киселини, които имат свойството да разтворят всякакви примеси