

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се приготвя с мая, не е трудно да се омеси, само трябва да престои в хладилник за 1 час
Летният плод може да бъде освежаващ старт на деня, но крие и рискове
Тези меки, ефирни хлебчета, които се надуват като малки мехурчета, докато се пекат, са идеалното допълнение към всяко ястие
Лесен метод за консервиране на летния зеленчук, който ще имате подръка през студените месеци
Лесна и бърза рецепта без печене, която ще ви накара да се влюбите в домашния десерт от първата хапка
Най-апетитните рецепти, които ще направят зимата ви по-вкусна и ще ви накарат да си оближете пръстите
Днес този плод се цени не само като компонент на вкусна и здравословна храна, но и се използват активно в козметологията
Ето я рецептата
Рецепта от старите тефтери
Така приготвените патладжани в буркан могат да се сервират както като предястие, така и като добавка към месни ястия