

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Непременно опитайте тортата
Няколко интересни идеи
Става страхотен
Ето я рецептата
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Вижте тънкостите
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"