

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След престой в хладилника тортата става сочна и топяща се в устата, а наситеният орехов вкус ще я направи ваш фаворит
За да се избегне драстично поскъпване, вторият вариант би бил да се използва имитативен шоколад с минимални количества какао
Двама са основните партньори, които създават най-голямата и най-сладката локация в града - шеф Гогов от сладкарски бутик "Долче" и "Торти Нико"
От Пловдив до Бургас – тортите на шеф Гогов вече са тук
Какаото за шоколадите идва само от определени плантации
Във всеки дом има необходимите продукти
Перфектният пролетен десерт без печене, става буквално за минути
10 любопитни факта за Николета Лозанова, които може би не знаeте
За да бъде одобрен, сладкишът е трябвало да следва традиционната рецепта
Жители на Русенско