×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Можем да охраняваме морските ни граници без помощта на НАТО! (СНИМКИ)


Бойко Борисов: Можем да охраняваме морските ни граници без помощта на НАТО! (СНИМКИ)
Премиерът впечатлен от учението на ВМС в Бургаския залив
10 Април 2016, Неделя, 10:06 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Емел МАХМУД

Два кораба за 800 млн. лв. ще бъдат построени в български корабостроителници


Давам изключително висока оценка на Военноморските сили. България показва, че сама може да охранява морските си граници, без помощта на НАТО. Това каза министър-председателят след проведеното учение на ВМС за действия при засилен миграционен натиск по море, което се проведе в Бургаския залив.




„Това не означава, че давам лоша оценка на НАТО, напротив, но нашата армия може да се справи чудесно“, допълни премиерът, като уточни, че държавата ще отпусне 800 млн. лв. за построяването на два кораба. На въпрос на журналисти дали това може да се случи в български корабостроителници, Борисов категорично даде положителен отговор, без да обаче да пояснява подробности за състоянието на заводите.



Заедно с вицепремиера Томислав Дончев, министрите на отбраната и на вътрешните работи Николай Ненчев и Румяна Бъчварова и кмета на Бургас Димитър Николов наблюдаваха съвместните действия, в които участие взеха съставите на фрегата „Дръзки“, гранично-полицейски кораб на РД „Гранична полиция“ – Бургас, вертолет „Panther“ и два моторни катера на Военноморските сили. По време на учението бяха демонстрирани огневата и тактическата подготовка, проведена бе тренировка по сценарий за нов мигрантски маршрут през Черно море.



Министър-председателят коментира и гражданските арести в Странджа, при които членове на Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) заловиха бежанци, преминали границата ни с Турция нелегално (ВИЖ ТУК). Според Борисов в това няма нищо лошо, стига обаче да не се превишават правата и правомощията. 

Очаквайте подробности!



В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
by the way
12.04.2016 10:28:55
0
0
Този идиот и от кораби ли започна да разбира?Защо не помолиха руски кораби да дойдат за учението за да разбере,че нищо не може да опази!Руснаците и парад щяха да направят на морска гара!
14.
Даниел Желев
11.04.2016 06:15:23
0
2
Да от чайките да я пазим можем !
13.
Фют
10.04.2016 17:58:02
0
8
Оле ле РЕКЛАМА МА МА Т...! Това учение можеше да се проведе без тази помпозност! Колко служебни джипове с лишпери, автобуси от Варна и много други излишни харчове. Оле ле РЕКЛАМА МА МА Т...! А блокираха парите за майчинство, за пенсии и много други. Стига вече излишни харчове!
12.
oven
10.04.2016 17:42:57
3
4
Само не разбрях армията какво общо има с охраната на морската граница!? Гранична полиция-да,но армията...
11.
Бай Хуй
10.04.2016 17:36:56
3
8
Сега като вземем и двата изтребителя на старо, направо сме готови за война с Турция!
Опа, те според Чехльо са ни приятели, обявяваме война на Русия исках да кажа! Хъ -хъ
10.
Военен експерт
10.04.2016 17:30:13
2
9
Щом видяха Буда, бежанците обърнаха лодката и се върнаха обратно. Да го поставим на фара и не е необходимо да харчим пари за кораби. А можем да го изпратим в Гърция и Турция и за два дни бежанските лагери ще се обезлюдат.
9.
kmeta
10.04.2016 16:34:24
0
2
УЧИЛИЩЕТО СЕ КАЗВА БРАТЯ МИЛАДИНОВИ А ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК СЕ КАЗВА БОЧКОВ КОЙТО Е СЪБРАЛ УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА ОБЩИНА ,ДАВА ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ ПОД НАЕМ БЕЗ ДА Е УСИГУРИЛ ПАРКИНГИ НИТО ЗА ПЕРСОНА НИТО ЗА НАЕМАТЕЛИТЕ И ДИРИБЕЙСТВА И ПОСТАВЯ ЗНАЦИ В ЦЕЛИЯ РАЙОН ОСВЕН ДА ИМ РЕЖЕМ ГУМИТЕ ДРУГ ИЗХОД НЯМА ПРИБИРАТ СЕ ХОРАТА ОТ РАБОТА И НЕСТИГА ЧЕ СА УМОРЕНИ И НАПРЕГНАТИ АМИ И НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАТ ЗАЩОТО ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ СА ПЪЛНИ ДО 22 ЧАСА БОЧКОВ ОПЪВА НАЕМ И СИ ПЪЛНИ ДЖОБА КОГА ЩЕ МУ ПРАТИТЕ ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ -НИКОГА ЗАЩОТО Е ОБЩ.СЪВЕТНИК И ВЪПРЕКИ НАЕМИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ СЕ РЕКЕТИРАТ РОДИТЕЛИ ЗА ПАРИ ПОД РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ
ДРУГИЯ: П.ЧУБАНОВ ШЕФ НА БСУ КОГА ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ПАРКИНГА НА БСУ ЗА СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ОТ СТУДЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ И ТОЙ КАТО БОЧКОВ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА ОТ ТАКСИ ЗА СМЕТКА НА ЖИВУЩИТЕ В РАЙОНА
СЛЕДВАЩИЯ: ЗДРАВКО КОЙТО СТРОЙ КООПЕРАЦИЯТА ПАРКОМЕСТА В ПОДЗЕМИЕТО ЩЕ ИМА ЗА ТЕЗИ КОЙТО СИ ГО КУПЯТ 12 ХИЛ.ЕВРО Е ЦЕНАТА С ДВЕ ДУМИ КОЛИТЕ НА ЖИВУЩИТЕ ПАК ЩЕ СА НА УЛИЦАТА
КМЕТЕ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЖИВУЩИТЕ В БР.МИЛАДИНОВИ НЕДЕЙ ДА ОБИКАЛЯШ ПО ЖП ГАРИ И МОРСКИ ГАРИ И ДА ОБЯСНЯВАШ НА ХОРАТА КЪВ РЕМОНТ СИ НАПРАВИЛ ЩОТ КАТО ЦЯЛО БУРГАЗЛИЙ ГИ БОЛИ КУР@ ЗА ТВОЙТЕ КРАЖБИ ОТ ТЕЗИ НЕНУЖНИ РЕМОНТИ ПРЕВЪРНАЛ СИ ГРАДА В ГЕТО ВЪЗПОЛЗВАШ СЕ ОТ СИТУАЦИЯТА И ТОРМОЗИШ ХОРАТА С "ПАЯКА"
ФЛАГМАН МОЛЯ ВИ ПОДДЪРЖАЙТЕ ТЕМАТА
8.
тъп
10.04.2016 15:49:32
1
7
като гледам тия демонстрации на огнева мощ не разбрах тия мигранти ще ги спираме ли или ще ги потопяваме ?????
7.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
10.04.2016 15:32:58
0
1
И аз бях там.
6.
Бс
10.04.2016 15:25:31
5
7
Абе какви за тези 800 млн за 2 корабчета кораби щял да прави първо да оправи с тези 800 млн пътищата тез кораби за какво са ни ?то казарма няма...
5.
Б. Б.
10.04.2016 15:25:03
2
10
Морската ни граница със сигурност може да я защитим от бежанци на надуваеми лодки. Вервайте ми!
4.
Афанасий
10.04.2016 15:07:12
1
9
Страхотно въоражение. Предлагам да въведем на въоражение стенобойни тарани от времето на Иван Асен,гръцкият огън от император Ираклий и куманската конница на цар Калоян.
3.
ios
10.04.2016 14:56:32
2
27
банкянския простак ръси глупост след глупост ежечасово!
2.
Кой
10.04.2016 14:38:39
3
11
Всички вече ще сме с твърдо дъно.
1.
КУРТИ
10.04.2016 14:27:19
1
31
НЕ ЗНАМ БОЙКО БОРИСОВ ВПЕЧАТЛЕН ЛИ Е ОТ ТОВА ЧЕ ДОКАТО ТОЙ СТРЕЛЯШЕ С ТОРПЕДА И КРИЛАТИ РАКЕТИ , В БУРГАС, ПОД НОСА МУ ЕРДУГАН И ХЪФЪЗА ОСНОВАХА ТУРСКА ПАРТИЯ В СОФИЯ......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори