×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Най-полезната членциклопедия - твърд, мек, ох, много мек!


Само за жени: Най-полезната членциклопедия - твърд, мек, ох, много мек!
Ако не ви задоволява, отдайте се на фантазии, или търсене на друг
01 Април 2016, Петък, 23:19 ч.
Източник: жените.бг

Малете се да не попаднете и на моли или Гъливер!
Колкото и да се преструвате, че не държите на тези неща, работата рано или късно опира до секс. Скромният ни опит сочи едно - човек никога не може да бъде подготвен психически за онова, което го очаква, след като бельото падне на земята. Или следва вълнуващо преживяване, или провалът е пълен.

Прикритата изненада, с която една жена установява какво се крие в слиповете на нейния възлюбен, граничи с чиста проба лицемерие. Всяка добре възпитана дама знае, че би накарала партньора си да се чувства много, ама много зле, ако по някаква причина, щом той свали гащите си, тя му се изсмее в лицето. Или в… сещате се.

За да се опитаме да ви подготвим за едно от нещата, които биха могли да ви подействат доста шокиращо, щом правите секс с някого за първи път, днес ще си поговорим за различните видове пениси. Без повече да увъртаме, ще нагазим смело в пикантните подробности, свързани с мъжкия полов орган и събрани в нашата членциклопедия.

Твърд, мек, твърде мек!

Първата ви среща с него вероятно ще предизвика смесени емоции във вашето съзнание. Щом се разгорещите дотолкова,камък. В мига, в който си отдъхнете и се осмелите да си помислите как няма да претърпите сексуален провал, мигновено ще промени "визията ” си и ще стане доста по-малък. И меко казано, мек. През цялото време ще го усещате по различен начин, но пък има и добра новина - всеки път елементът на изненадата ще съпровожда вашите креватни приключения…

Крив

Тази дума звучи малко грубо, но всъщност има за цел да илюстрира формата на пенис, чиято главичка "сочи ” наляво или надясно. Другият вариант е просто да е завит нагоре или надолу, напомняйки формата на кука или банан. Наличието на подобен атрибут първоначално ще събуди по-скоро любопитството, отколкото либидото ви. И все пак, ако му дадете шанс, няма да останете разочаровани. Нито Полезно е да знаете обаче, че в определени пози ще ви носи осезаемо по-голямо удоволствие, отколкото в други. Експериментирайте, докато разберете какво ви доставя взаимна наслада.

Нищо особено

Какво да ви кажем за този пенис… Дори да се срещнете с него "очи в очи ” (хм…), въобще няма и да си спомняте за тази изключително НЕвълнуваща случка. Която, впрочем, едва ли ще се повтори.

Гъливер, който ще ви разплаче

Колкото и да не ви се вярва, наистина съществуват пениси с огромен размер, които причиняват изключително и само болка. И редица други неприятни усещания. Ужасът, който ще изпитате по време на първия си (вероятно и последен) опит за секс с неговия притежател, не може да бъде сравнен с нищо. А и всички мъжки полови органи, които сте срещали по своя сексуален път, ще ви се струват като лилипути... Ако все пак сте сред малкото късметлийки, способни да опитомят това чудовище, има шанс да изпитате сексуална възбуда, която ще промени представите ви за "здрав секс ” .

Св. Член

На всяка дама пожелаваме да го срещне и да прекара възможно най-много време с него. Той се описва с една-единствена, но красноречива, дума - ПЕРФЕКТЕН. Веднъж усетите ли магията на секса с него, ще се пристрастите. Може дори да се превърнете в плашеща маниачка, но за съжаление историята мълчи какъв процент от жените, докоснали се до сексуално очарование от такава висота, са запазили разсъдъка си. Едно е сигурно: всяка фибра на тялото ви ще го желае. С негова помощ ще преоткриете красотата на физическото привличане между двама души.

Молете се да не е като молив!

"Твърде е тънък, за да е истински… ” - сигурно това ще си помислите в момента, в който го докоснете за първи път. Именно миг след това ще трябва да скриете силния прилив на разочарование и да проявите висша форма на лицемерие. Именно тънкият пенис носи най-най- най-малка наслада (клоняща към нула!) - това го знае всяка жена. Собственикът на вълшебната пръчица е наясно с това и компенсира с любовна игра и огромно старание, така че все пак има шанс да се чувствате добре в едно легло с него. Може и да изтеглите "късата клечка ” Както при великана, споменат преди малко, и в този случай ще ви се доплаче, но не от болка. Ако сте уцелили къс пенис, има голяма вероятност сексът да не е нищо особено. Поне ще се убедите по трудния начин, че размерът би могъл да бъде от значение в определени ситуации.

Свръхчувствителен

Тъкмо сте започнали, а някои от вас вече са и свършили. Този вид пенис не подлежи на контролиране, затова и сексът с него е трудоемко начинание. Има шанс с времето да научите някои трикове, с които да удължите половия акт и той да продължи…

5 минути.

Ако не изпитвате платонична любов към притежателя на члена, който буквално се превъзбужда от вашите ласки, връзката ви вероятно е обречена на провал.

В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
6
Коментара по темата
6.
ларито
02.04.2016 08:43:41
0
0
Аз съм със свинска пишка а сифтето е свинска путка
5.
Али Чауш
02.04.2016 08:18:15
1
4
Ок, за мъжете е ясно, все е изненада кво ще изскочи от гащите... А за жените защо не пишете как ни лъжат?
1. Подплънки на сутиените, сваляш и... 5 ст под мушама! Греда!
2. По-широка, дълга пола, висок ток, тясно кръстче, хубави цици... Събличаш и... Пак греда!
Виснал, голям гъз, къси, дебели крака, цицките ги няма пак...
Ае повече примери няма да давам, как няма да ми падне при тези гледки?!
4.
Мечо Кух
02.04.2016 00:35:27
2
0
Уот ъбаут Буг Блак Монстър Дик ?
3.
Жужи
01.04.2016 22:39:52
2
5
Този пък веднага си призна, че е тънкопишковец от типа две минути. Големи сте комплексари ве
2.
sadasa
01.04.2016 22:01:05
2
8
ОлллЛ
вий с тези трътлести газове с тез миризливи минджи , и с тез малки цици противна работа ppfff почва да ми се сере като се сетя.
1.
Жена
01.04.2016 21:11:47
1
6
Ох, това с бързото свършване е много противно :(, а пък с малкия мук още по-противно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори
Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори