×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново нападение срещу СКАТ! Освирепял гард връхлетя върху телевизионен екип в Бургас


Ново нападение срещу СКАТ! Освирепял гард връхлетя върху телевизионен екип в Бургас
Светослав Стойнов(вдясно) и Филип Филипов се радват, че охранителят не е имал пистолет в себе си. Бил видимо неадекватен и не се знае какво щял да направи
27 Март 2016, Неделя, 19:22 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: СКАТ ТВ

Самозабравилият се мъж скочи на екипа на телевизията, заснел циганските кражби в бившия завод „Георги Димитров“
Агресивен охранител нападна екип на телевизия СКАТ край останките на бившия завод „Георги Димитров“ в Бургас.

Това се случи този следобед, когато едно от знаковите лица на телевизията Филип Филипов, придружаван от оператора Светослав Стойнов, правеха материал за социалистическата гордост. Заради близостта си до Комлука заводът е разкостен от цигани и днес там са останали само купчина строителни отпадъци.

Това е охранителят, нападнал екипа на СКАТ ТВ
Започнахме да си вършим работата, не сме влизали в конфликт с никого. В този момент срещу нас връхлетя мъж, облечен с черни дрехи и качулка. Криеше лицето си със слънчеви очила. Скочи срещу нас с виковете:

„Аз съм католик, махайте се! Разваляте ми празника!“

След това започна да блъска камерата, счупи я, хвана едно паве и заплашваше, че ще го хвърли по нас
“, разказа пред Флагман.бг. Филип Филипов.

Екипът на СКАТ сигнализира на телефон 112, а само след няколко минути на място пристига патрул от Първо РУП Бургас.

Така изглежда бившият завод "Георги Димитров" в Бургас


Оказва се, че охранителят е служител на фирма „Лев секюрити груп“ ООД. Той е задържан и отведен за разпит. Пострадалите настояват да му бъде повдигнато обвинение по чл.216 от Наказателния кодекс – унищожаване и повреждане на чужда собственост. СКАТ ТВ ще заведе и граждански иск срещу гарда.

„Слава на Бога, че нямаше пистолет в себе си, защото сигурно щеше да ни застреля. Не мога да разбера дали фирмата прави психотестове на служителите ни, но беше страшно. За девет години не съм виждал подобно агресивно поведение“, допълни Филипов.

Това е поредно нападение срещу екип на телевизията. Преди седмица мощна група цигани също атакуваха репортерите край Северната промишлена зона в Бургас. (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ)

В категории: Бургас


15
Коментара
Мъж почина при пожар в Трявна
Мъж почина при пожар в Трявна 21/05/2024, Вторник 13:20 0
15
Коментара по темата
15.
До13
28.03.2016 09:35:16
0
3
Бързо на даскало!
14.
Несебър
28.03.2016 09:30:56
1
8
Чакайте сега, значи СКАТ показват, каква циганска престъпност има в България, как има незаконни ромски гета. Оплакват се от положението в страната, а в София, шефът на СКАТ-Влаери Симеонов усърдно подкрепя сегашната власт в лицето на Бойко Борисов. Задайте си въпроса "Защо" . Година и половина минаха от какво ГЕРБ се върна на власт, нито турските новини махнаха, нито зам,минитъра на отбраната - Орхан Исмаилов махнаха, нито Вежди рашидов махнаха. Циганската престъпност стои, гетата и те. Защо Валери Симеонов подкрепя Бойко? Или по-точно за колко месечно го подкрепя?
13.
Таня
28.03.2016 08:51:34
0
2
Egati tashaka-paz4a ostawq mangalqta da kradat i bez4instwat i jurnalistite sa tran 4e otiwat da snimat??Shto za diwotiq??
12.
Касабова
28.03.2016 08:46:25
2
6
Скат да ми ядат мензиса!
Долна, гнусна телевизия, конкурираща се особено добре с алфа Батака!
11.
Аз
28.03.2016 07:00:45
0
3
До 8
Като те гледам как пишеш наистина си малък.
10.
вуте
28.03.2016 06:53:10
0
5
НЕСЪМ ЧУЛ ОСВЕН ТЪПИ ЖУРНАЛИСТИ ДА СТЕ СТАНАЛИ СЪИЙ,ПРОКУРОРИ ИЛИ ПОЛИЦИЯ ЧЕ ДА ВЛИЗАТЕ В ЧУЖДИ ИМОТИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА СОБСТВЕНИКА ХОРАТА СА СИ НАЗНАЧИЛИ ОХРАНА ЗА ДА НЕВЛИЗАТ ЧУЖДИ ХОРА ЧЕ ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА АЗ ЩЕ ВЗЕМА ДА ВЛЯЗА С КВО СЪМ ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ВАС ШМАТКИ ДОЛНИ Я СИ СЕДНЕТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ И СИ ДАЙТЕ СМЕТКА КОЙ СТЕ ЧЕ НЕЩО СТЕ СЕ ВЗЕЛИ НА СЕРИОЗНО
9.
Izgrev
27.03.2016 23:30:36
3
8
Скат Омрели кучета...
8.
АЗ съм млад
27.03.2016 22:42:37
7
13
Проблем е че СКАТ е телавизия на Държавна сигорност на комунистическият режим!
7.
27.03.2016 22:27:44
5
7
А на теб какъв ти е проблема, че собственика е оставил цигани да му събират от строителните отпадъци?
Циганските погроми изглеждат по съвсем друг начин. Tова на снимката ясно се вижда, че е съборено и подравнено от строителна техника.
Скотовците се чудят как да се наврат между шамарите за да споменат за тях и в чуждите медии тъй като тяхната вече никой не я гледа.
6.
xaxo
27.03.2016 21:45:27
7
11
Като е там точно за това що пуска циганите да берат жилязо и тухли а?
5.
27.03.2016 21:42:45
8
16
Влезли в частен имот и "започнали да си вършат работата". Вие за институция ли се приемате вече?
Пазача не го знам колко е бил адекватен но със сигурност е направил опити да ви изгони преди това a вие сте реагирали по типичния нагъл скатовски начин, с което 100% сте си заслужили агресията.
4.
императора
27.03.2016 20:32:54
8
20
Ква работа имат вътре човека е там точно затова,някой да ги е канил
3.
Годжоман
27.03.2016 20:18:40
13
28
МАЛКО СА ВИ БИЛИ,ПРОДАЖНИ ДРАСКАЧИ.
НЯМА НИЩО ПО-ГНУСНО ОТ АЛЧЕН ЖУРНАЛИСТ
2.
..
27.03.2016 20:13:14
12
31
Нааай-смешната телевизия вовеки! Вие нямате проблем да ходите по частни имоти и да снимате без разрешение ама като ви кажат не веднага жертви,нападнати.. Мама ви фашистка , смешна.. Като ви цъкна на канала и ме хваща срам от вас селтаци !!!!!
1.
хаха
27.03.2016 19:48:56
9
27
На тази измислена чичка охрана ли му викате това е нощен пазач той оператора е доста по млад и едър да го бяха набили
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец  Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори