×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският окръжен съд освободи предсрочно дилър и трафикант на дрога


Бургаският окръжен съд освободи предсрочно дилър и трафикант на дрога
Добромир Танев(в овала) и Радостин Георгиев(вдясно) ще излязат на свобода до дни. Танев твърди че ще работи като баничар, а Радостин ще става ВиК майстор
10 Март 2016, Четвъртък, 12:51 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Ревнивецът Венелин Хардалов, който преди осем години уби жена си, също се връща у дома
Наркодилър, трафикант на хероин, крадец-рецидивист и мъж, убил жена си, ще се приберат до дни в домовете си, след като Бургаският окръжен съд днес ги освободи предсрочно.

Тази сутрин в Съдебната палата се проведоха поредните изслушвания на пандизчии поискали да излязат на свобода преди да изтекат присъдите им.

Венелин Хардалов(с гръб) крие лицето си. Срам го е да погледне обществеността заради постъпката си от преди осем години


Сред тях бе Венелин Хардалов от Сливен, който през 2008 година в пристъп на ревност удуши жена си Росица. Тогава той е на 32 години, извършва престъплението от болезнена ревност. Бил убеден, че съпругата му кръшка и след поредния скандал си изпуснал нервите. Венелин сам се предал в полицията и съдействал на досъдебното производство, което му осигури под минималната присъда за убийство – 14 години и 9 месеца.

Законът позволява, след като е излежал половината от наказанието си, ако е показал примерно поведение да излезе на свобода. А Венелин, както го представи директорът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров, бил изряден. Работил почти всеки ден, което значително стопило наказанието му, награждаван е многократно, не е преустановявал и връзката с децата си.

„Съжалявам, че постъпих така. Най-пострадали са децата ми, които живеят без баща. Докато работих в затвора им пращах всичките пари. Искам да изляза и да им помагам“, заяви Венелин пред Бургаския окръжен съд.

Друг от освободените бе Добромир Танев. 30-годишният сливналия е арестуван за разпространение на наркотици. Има наложена присъда от 3 години, остава му да „излежи“ 4 месеца. „Бях се забъркал с неприятни типове. Повлияха ми зле. Скъсах всякакви отношения с тях“, призна Добромир и поиска да излезе на свобода. Той твърди, че докато изтече периодът му на задължителна пробация – 6 месеца ще работи като баничар във фирмата на братовчед си. След това щял да замине за чужбина, за да започне на чисто.

Радостин Георгиев зарязва тъмното си минало. Ще става съвестен гражданин


Бургазлията Радостин Георгиев също ще се прибере до дни у дома. Той бе арестуван преди три години за трафик на хероин в Сърбия. От присъдата му, която излежава в Бургас, остават още 6 месеца, но Радостин бе освободен да се прибере при семейство си. 31-годишният мъж има богато криминално досие. Съден е за грабеж и наркотици, но впоследствие е реабилитиран. Сега обещава, че ще се поправи и това ще е последната му среща с Темида. От утре ставал примерен гражданин, ще работи като ВиК майстор.

Георги Николов(вляво) също излезе на свобода

От затвора ще излезе и Георги Николов, който е осъден за грабеж на 3 години и 8 месеца. Остават му едва 3 месеца. Това е четвъртата му присъда за последните 6-7 години. Георги твърди, че повече нямал да нарушава закона.

На свобода излезе и млад мъж от Поморие, осъден във Франция преди години.



7
Коментара
Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
7
Коментара по темата
7.
Браво
10.03.2016 19:30:21
0
1
сега първо на децата на съда да продаде по някоя доза
6.
отвратен
10.03.2016 18:25:03
0
3
абе педал наври си това видео в ебания гъз. отдавна никой не ти се вързва.
5.
eto gooooO
10.03.2016 17:56:34
3
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOO..!!!
4.
АСПАРУХ
10.03.2016 16:26:00
2
10
бивш наркоман и бивш затворник няма днес излизат и утре продължават по старому тези отрепки на 1000 - 1се реабелитира ре-се ли е белене
3.
гаспачо
10.03.2016 15:31:08
6
11
Радостин ЖАБАТА , трябва още 2-3 години да полежи тоз отпадък.Щял да се занимава с ВиК ,лллееелее пази боже
2.
..
10.03.2016 15:27:01
2
19
После защо младите хора напускали България... Чалгари и мутри на пиедестал , свестните хорица на дъното !!! Това ни е държавата , сърдете се на себе си и никой друг
1.
Гуру
10.03.2016 15:17:54
1
10
съд означава купа, тенджера,чиния или много др. подобни но не правосъдие.съдия е капака на някой съд. Адмирации за бългаския съд особено за "гювеча".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им
С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори