×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидати на енергийната и мафия и петролните картели влизат в КЗК


Кандидати на енергийната и мафия и петролните картели влизат в КЗК
Емил Василев прие номинацията за член на антимонополния орган, но съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов не го хареса
06 Март 2016, Неделя, 05:28 ч.
Автор: Емил ВАСИЛЕВ, ексдепутат

Патриотичният фронт не издигна кандидатурата ми заради Красимир Каракачанов

Валери Симеонов и Красимир Каракачанов не се разбраха за кандидатурата на ексдепутата Емил Василев като член на Комисията за защита на конкуренцията(КЗК).

Василев, който е адвокат с богат опит, бе предложен за член на КЗК от НФСБ. Поканата е дошла лично от лидера Валери Симеонов.

Коалиционният партньор ВМРО обаче твърдо се е възпротивил на идеята, настоявайки двете партии да застанат зад зам.-министъра на отбраната Димитър Кюмюрджиев. В крайна сметка Симеонов е отстъпил и е оттеглил номинацията на Емил Василев.


ВИЖТЕ КАК ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ПРИЕ ТОЗИ ХОД!


Скъпи приятели, тъй като името ми е спрягано като номинация на Патриотичния фронт за член на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/, бих искал да споделя с вас истината по този въпрос, за да няма спекулации. А тя е следната: получих предложение за тази позиция от г-н Валери Симеонов, с когото се познавам още от времето, когато защитавах като адвокат култовия водещ на ТВ "Скат" Ник Щайн. Аз и в момента съм адвокат на Патриотичния фронт по изборните дела за кмет на Пловдив. Г-н Симеонов ми заяви, цитирам: "НФСБ иска в КЗК да влезе поне един некорумпиран човек". По принцип приех предложението, тъй като малцина знаят, че съм дългогодишен университетски преподавател по антимонополно право и защита на конкурентни отношения /8 години в НБУ/ и автор на десетки експертни статии и монографии в тази област още от 1996 г.

Освен това съм автор на повечето антикорупционни разследвания по високите етажи на властта през последните 15-16 години и не съм известен само със заливането с вода на един мръсник в парламента. Г-н Симеонов ме увери, че зам. председателският ми пост в партия РЗС няма да е пречка пред номинацията и дори напротив - ще бъде пример за непартийна кандидатура, тъй като за пръв път една партия предлага за висок пост в държавната администрация ръководител на друга партия.

Освен това съм и доказан експерт в тази област и никой няма да ме обвини в "парашутизъм". В последния ден преди изтичане на срока за номинациите обаче разбрах, че коалиционният партньор в лицето на г-н Красимир Каракачанов категорично се е възпротивил и дори се е стигнало до скандал.

Г-н Симеонов е предпочел да изтегли номинацията ми и аз го разбирам. За мен реакцията на г-н Каракачанов е озадачаваща. Познавам го бегло от времето, когато се натискаше да бъде част от листите на РЗС на парламентарните избори през 2009 година и нямам какво да деля с него.

В заключение искам да заявя, че се радвам за провалената ми номинация, по две пирчини. Първо, от две десетилетия не съм бил на работно време и обичам свободата на адвокатската професия и най-вече възможността сам да избирам клиентите си. И второ, част от другите номинации за членове на КЗК дълбоко ме отвращават.

Акцентирам вниманието на българските медии, че сред номинираните има и кандидати на ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ и на ПЕТРОЛНИТЕ КАРТЕЛИ. Ако с хора на картелите ще борим монополите и нелоялната конкуренция - тежко ни горко. Дано българските журналисти повдигнат тези въпроси по време на изслушването на номинираните кандидати.
Емил Василев

В категории: Политика


4
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
4
Коментара по темата
4.
ба си майката лельо
06.03.2016 18:13:55
4
3
говорят си крадец на винкели и малоумник . И ПО ПРИНЦИП БИЛИ СЪГЛАСНИ КЛЕФУЦИТЕ
3.
roro
06.03.2016 12:54:35
2
2
ДО 1.
Истината...и 2.
Юрий.....много Ви са къси гащите да давате акъл.....и "работните имигранти които бяхме прокудени от комунистите и руската окупация навън? ".......ами върнете се тук да работите,аз как се оправям......една позната ми каза навремето - Който има акъл и в България може да прави пари......много е права!А пък Вие все се цупите и лаете от чужбина....хайде нали сте по-кадърни от нас....вече,заповядайте при нас на работа....майка България цяла вази гледа.....
2.
Юрий
06.03.2016 10:53:46
6
3
Гей, виж каква брада имаш, като невменяем си. Убитак.
1.
Истината
06.03.2016 10:48:11
8
12
Скъпа редакция
Пиша ви от Атланта, Щатите.

Каракачанов е говедо, съжалявам за Българите че си дават заплатите за такъв предател и мафиот.

А на тоя пич горе ще му кажа нещо интимно: пич, ти какъв си? Ти за какво ни имаш над работните хора на България? Пич ти за какви ни взимаш нас работните имигранти които бяхме прокудени от комунистите и руската окупация навън?

Пич, най малкото от уважение към себе си, остави нас, обръсни се!

Не може да ходиш като Талибан.
Показваш лоша хигиена.
Тук не е циганска Италия.
Не си модел. Ти представяш народа на България.
Обръсни се и дръж външен вид като най изрядния представител на нашата нация.

Ако не знаеш как, погледни Американските или западните списания.

Няма време за Талибани и италианци.

Трябва да ги надскочим!!!!
Света не вярва на нехигиенични и мърляви бради!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори