×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски командоси: Трябва ни ред и дисциплина, върнете казармата!


Бургаски командоси: Трябва ни ред и дисциплина, върнете казармата!
Командосите са местен аналог на американските бойскаути, но ни трябва терен, казва Йорданка Симеонова
05 Март 2016, Събота, 02:50 ч.
Източник: topnovini.bg

Да насочим проблемните деца към спорта, а не към алкохола, наркотиците и училищната агресия, зоват от Съюза на българските командоси

Сядам „на оперативно кафе” с командира на бургаската група „Буря 2” към Съюза на българските командоси (СБК) – Йорданка Симеонова, и зам.-командира Петър Янгьозов. Те идват от турнир по приложна стрелба на комплекс „Аполо”, видимо доволни от постиженията си. Освен командир, бъдещ пилот, водач на кораб до 40 тона, тя е съпруга и майка на две деца. Петър се занимава с животновъдство и строителен бизнес, семеен с дете. Хобито му са българските народени песни. Общото за двамата е, че „се борят за един по-добър свят за децата ни”.

- Какво представлява СБК и защо е създаден?

- Йорданка Симеонова: Съюз на българските командоси – СБК, е сдружение на работили и работещи в МВР и специалните служби, които имат желанието и експертните възможности да бъдат полезни на България. Създадена от генерал-полковник Юлий Абаджиев преди почти 20 години, това е автономна неправителствена организация, чиято цел е укрепване на демократичните институции, отбранителните способности на България, нейния суверенитет и териториална цялост. Имаме мобилни групи в цялата страна. Със специализираните си умения и знания ние бихме били полезни както във военно, така и в мирно време – при катастрофи и природни бедствия. Друга тема е дали държавата ни ползва достатъчно и по предназначение.

- Как се влиза при вас и колко души сте към момента?

- Йорданка Симеонова:
Групата се състои от 50 отлично подготвени млади хора, някои от тях дори са участвали в мисии в Ирак и Афганистан. Разбира се, не приемаме всеки, само сериозни хора. Сред нас има бивши и настоящи служители на МВР и МО, общински съветници. В групата се влиза само с поръчител.

- Какви са вашите цели?

- Йорданка Симеонова: Целта ни е да има ред на границата, по улиците, в училищата, защото в момента никъде го няма. Затова ние сме готови доброволно да съдействаме на МВР за опазване сигурността на гражданите, при разкриване и предотвратяване на терористични заплахи. Също и за спасяване, евакуиране и оказване на първа помощ при бедствия, тъй като сме обучени да действаме при всякакви критични ситуации. Като пример мога да посоча акцията ни за кръводаряване по време на наводненията в Приморско, където участваха 25 кандидати за СБК. За извършване на тези дейности ние имаме сключени договори за съвместна работа с МВР и МО и други институции. Дори сме оправомощени да извършваме граждански арести. Имаше такива случаи. Наше момче – командос, който наскоро се бе завърнал от мисия, помогна на жена, на която се опитаха да откраднат чантата посред бял ден на оживена улица. Никой друг не е посмял да се намеси.

- Петър Янгьозов: Като по-далечна цел в перспектива за нас е създаването на „Национална гвардия “Командос”, която може да достигне 50 000 души. В редиците на гвардията, разбира се, ще може да се постъпва само след преминаване на школа – „Академия Командос” към СБК в София и покриване на определени нормативи.

- Какво бихте променили в Бургас, ако ви се дадат по-големи възможности?

- Йорданка Симеонова: Много неща искаме да направим в Бургас. На терен в Малко Търново, собственост на Тракийското дружество, искаме да направим база, един лагер като зелено училище. Нещо като местен аналог на американските бойскаути. Да видят децата как се пали огън, как се лови риба, да им създадем чувство за ориентация, за оцеляване. Идеята е завършилите академия “Командос” да могат да поддържат спортната си и бойна форма тук – даваме им полигон и база да надграждат уменията си. Така ще се борим с детската престъпност и агресия. Хубаво е децата ефективно да си изразходват енергията, вместо родителите да им хвърлят по един таблет, за да не ги занимават, понеже така е най-лесно, пък после да си гледат масата на спокойствие.

Ще помагаме на домовете за стари хора с каквото можем и от каквото имат нужда. И домовете за сираци. Там има много нередности. Хората, като чуят командос, си представят само силовата страна. А ние искаме да сме широкоспектърни и да работим активно във всички направления, където можем да бъдем полезни. Въпросът е доколко държавата и институции имат воля да ползват нашите възможности, които съм убеден, че – нека не звучи гръмко – са на експертно ниво.

- За или против връщането на казармата сте?

- Петър Янгьозов: Сега в нашето общество липсват дисциплината и редът, настройката да се спазват правилата. Затова, ако върнат казармата, ще е добре. Децата явно приемат оръжието на шега. Затова и напоследък зачестиха доста неприятните инциденти. Съвсем пресен пример – опита за грабеж в Средец, който завърши трагично за единия от нападателите. Ако тези момчета бяха ходили в казармата, за да се научат на уважение и респект към по-възрастния и по-опитния, това нямаше да се случи.

Днес у нас никой не вярва в нищо. Като цяло хората загубиха доверие в институциите. Системата превърна учителите в чиновници. А родителите после търсят сметка от тях. Пълна липса на ред и морал. Повечето родители, съзнателно или не, не полагат усилия да възпитават децата си съобразно принципите на общоприетите ценности, а ги оставят насаме с телевизора или компютъра, за да си гледат собственото удоволствие или пък гостите. И това става от най-ранна детска възраст. Нашата идея е да насочим проблемните деца към спорта вместо да попадат в плен на алкохола, наркотиците и да се поддават на училищната агресия.

- Кой и какво спъва работата ви?

- Петър Янгьозов: Срещаме проблем да помагаме за спиране на бежанския поток. Не се разрешава нашите патрули да действат там. А влизат пакистанци, алжирци, мароканци и се държат изключително нагло, като например държат сметка с какво ги хранят – не искали какво да е месо. Защо назначават в гранична полиция хора от Стара Загора, Габрово, Русе, ами те редовно се губят в планината! Дават им командировъчни по 25 лв. на ден, а те не познават региона и стоят на асфалта, защото ги е страх да влезнат в гората. Не е ли по-логично да се назначават местни хора, които са израснали по тези места и ги познават отлично?

Освен това се оказва, че така наречените „бежанци” имат повече права от граничния полицай, който ги задържа, защото, като „писнат”, че им е взел телефона, например, идва комисия от София и почват да го дърпат служителя, да го тормозят и го разследват за това, че си е свършил работата. Дори и нищо да не се докаже срещу него, достатъчни са му стресът и губенето на време, вместо да си върши работата.

- Имате ли офис в Бургас и получавате ли финансова помощ отнякъде?

- Йорданка Симеонова: Ние не сме политическа партия и не получаваме държавни субсидии. На пълна самоиздръжка сме. Всеки отговаря за областта, в която е специалист, и помага с каквото може. Засега офис нямаме, надяваме се скоро да намерим нещо подходящо.

В категории: Бургас


41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
С.Т.
12.03.2016 13:29:03
0
5
И сега батко ви Раян като се махна ко ши прайти "командуси"?
40.
Емил
07.03.2016 23:30:38
0
4
Хартиените командоси....За кво ни е казарма бе хахаха виж кви кумандуси имаме ")
39.
Петър
07.03.2016 19:55:22
0
4
Ей наркоман,торба с лайна,политеческа подлого.Вземи си възпитай твоите деца алкохолик жалък,селска мастийо,свинска тиква.
38.
Редник
07.03.2016 11:54:56
0
1
абе ква казарма , кви пет лева , вие казарма помирисали ли сте????? Не сте у ред.. казармата си е жива каторга - ама тежка - гърч - две години и повече. Не знаеш в един момент кой си...Взеха ни здравето, сега - това ме боли , онова - все от "дисциплиниращата" казарма. какви гадове офицери и старшини имаше - до един за разстрел...Само като си помисля - настръхвам...Пълни боклуци бяха - пияндурници, курвари, пропаднали типове , които си го изкарваха на войниците
37.
Стоянов
06.03.2016 10:33:26
0
9
Тръгнал за казарми да ми пише. Забрави как преди десетина година, майка му направи всичко възможно брат му да не влезе в казармата. Занимавал се с животновъдство и строителство - пълни глупости!
36.
Иванова
06.03.2016 10:30:37
0
7
Интервю, пълно с лъжи! Петър е от години е разведен, пълен несретник и мързеливец, който е на издръжката на майка си!
35.
ШОК
06.03.2016 08:51:20
0
9
КАКВИ КОМАНДОСИ СА ТЕЯ ТАПИЦЕРИ ХАХАХА ! СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБЕЛИЯ БЕРДАНКОВ ДЕТО СЕ СНИМА ПО ЗАЛИТЕ - УНИКАЛНО СМЕШНА ЛИЧНОСТ !!!
ЦЕЛИЯ ГРАД ВИ СЕ СМЕЕ ! НИЕ АРМИЯ НЯМАМЕ ОБАЧЕ КОМАНДОСИ ИМАМЕ ЗАЩО НЕ СТЕ НА ГРАНИЦАТА ? СТРАНДЖАТА Е ПЪЛНА С БОКЛУЦИ НАЛИ СТЕ КОМАНДОСИ ХАХААХХА ЗА ТЕНЕВ И БЕРДАНКОВ СЪМ БЕЗ КОМЕНТАР НАЙ-МАЗНИТЕ СМЕШНИЦИ !!!
34.
MVr
05.03.2016 22:18:40
0
2
Tozi IE TRAFIKANT
33.
master
05.03.2016 21:04:15
0
0
Стефан Георгиев Стефчо научи се да пишеш правилно на български и тогава лей мозък 111иначе си прав
32.
Янгьозоглу
05.03.2016 20:46:43
0
3
Янгьоз ли е не ми го хвали. Странджански хрантутници.
31.
Рамбо е батка
05.03.2016 19:56:43
1
3
Колко скока над 4000 метра с парашут имат уцелват ли муха от 1000 м със снайпер владеят ли най ефикасното средство за замозащита крав мага-изрелска бойна техника .Колко километра пробягват със 20кг раница и колко километра могат да преплуват умеят ли да боравят с експлозиви и направа на бомби тренирани ли са отвоени психолози за разпит с мъчения могатли да карат камион или тир знаят ли чужди езици владеят ли нлп-техники могат ли да изкарат с нож и1запалка 1седмица на полеви условия
30.
ИВан
05.03.2016 19:42:47
0
11
Какви командоси??? Абе бягайте се скрийте. Тази обърната кофа ли е добре подготвен. Как не ви е срам да се наричате командоси. Ами ония измисления Станислав Тенев, дето излъга цялата полиция, че е спасил жена хахаха и той е при вас. Каква комедия!!!
29.
Стефан Георгиев
05.03.2016 18:15:41
9
4
Всичко много хубаво! Унигални,, мега " коментари извиращи от безмозачието на геймари чикиджий.За вас не казарми а концлагери трябвати газови камери. Дишате и живейте живот който не ви се полага. Защо поне не си напишите истинските имена? Защото и те са фалшиви като ташаците ви! Мажество липсва на България не улигофрени зад компютри пишещи коментари и чоплещи побертетски пъпки. Амин!
28.
Руско гето
05.03.2016 17:26:12
0
1
Не звучи добре.
Трябва да са Бурги, не Бургаски командоси,
27.
Daniel
05.03.2016 16:56:11
0
4
https://www.facebook.com/TenevOOD?fref=ts ako tos mi go narichate komandos toi tos e mega smeshniq da e slujil nqkude toi dori v kazarrmata ne e hodil
26.
Tos stanislav li kuv e
05.03.2016 16:50:04
0
7
KUv komandos e tos e tos e bahti i smeshniq sopol kuv komandos
25.
Брат Раян
05.03.2016 16:24:50
4
11
Айде бе флагман!!!!Обществена тайна е това момче.Пишете една статия там интервю нещо.Той поне ще каже интересни неща и виждания.Темата е интересна а и е напозната материя.
24.
запознат
05.03.2016 16:23:40
1
10
ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ,ПОЗНАВАМ ГО АБАДЖИЕВ ОТ ПРЕДИ 32 ГОДИНИ АБСОЛЮТЕН ТАРИКАТ С ЛУЛА В УСТА ПОЗЬОР ПРЕД НЯКОЛКО СНИМКИ С ДОБРИ ДЖУРОВ,ШМЕКЕР ОТ КЛАСА,МИНАЛ ПОКРАЙ САМБОТО ЗАВЪРШИЛ ВИФ,УЖ И КАСКАДЬОР ДРЪН...ДРЪН
23.
baihui
05.03.2016 16:17:02
1
6
Тези двамата на снимката да кажат каква протестантска религия изповядват и на кой господар слугуват ! Малоумници !
22.
До Бранко
05.03.2016 15:53:50
0
9
За брат Раян ли говориш?
21.
Бранко
05.03.2016 15:29:15
0
16
Маняка и щрека......Чуйте сега добре:Имате само едно момче което е наистина натренирано и подготвено да реагира във всякаква ситуация.Това момче не се бие в гърдите като вашите "командоси"и аз искам отправя една критика към него:Дияне използват те от тоя съюз да си вдигат рейтинга,бягай към София момче хора като теб не остават гладни и не си слагай името,медалите и мисиите редом с тия общински съветници и рапъри.....Остани истински БРО!!!!
20.
Даниел Желев
05.03.2016 15:22:07
0
2
Темата за казармата е като магистралата от Бургас до Варна ....всички гом искаме ама ще стане най-рано за 100 години . То с искане и пискане поделения не се строят нито магистрали трябват пари !
19.
Смръдлю
05.03.2016 14:50:16
1
2
И сега има казарма. Който иска може да се запише за професионален войник. Имало доста свободни места.
18.
един
05.03.2016 13:06:22
1
14
България няма техника и територия за водене на съвременна война.
Но е идеална за партизанска.
Затова "казармата":
- 1 месец, като за това време държавата дава платен отпуск;
- без набиване на крак и прочие строеви простотии, от времето на наполеоновите войни;
- стрелба, тактика и подривно дело;
- разузнаване, контраразузнаване;
- неутрализиране и деморализиране на жива сила и техника;
Във връзка с това, всеки изкарал подготовка по този модел, да се прибере вкъщи със запечатана карабина и боеприпаси, по швейцарски модел.
Същия модел е доказал, че никой не напада планинска държава със няколко милиона снайперисти.
17.
todor
05.03.2016 12:57:49
1
12
Toi carvul petar kav li ne e bil obshtinski na malko tarnovo.shte vi kaja edno toi e nai golemia carvul v malko tarnovo
16.
М,да
05.03.2016 12:57:21
5
6
Чета коментарите и се чудя-какъв е този безумен страх от казармата?

Имам усещането,че във този сайт и за някой светец да се пише веднага ще бъде оплют от силно интелектуалните читатели.....
15.
kukurjaka
05.03.2016 12:54:55
0
9
Още имам някой спестен лев от дето ми даваше петърчо да не го бия в даскалото. Сега кат си кумандос що не додеш да си ги земиш а
14.
не на насилието над деца
05.03.2016 12:35:00
2
3
Вече сме модерна държава трябва да има платена армия.Който иска да учи за военен сега поне има избор.
13.
Някой си
05.03.2016 12:33:58
2
15
Този дебел очилат бръмбър освен на ядене пиене и тапотии незнам на какво друго е способен . Да си ходи в Малко търново и да си гледа прасетата . Тои за друго нестава наш Петърчо
12.
Чичо Милен
05.03.2016 12:32:15
8
6
Хейтърите не сте прави!
Хората ви казват, че искат да занимават децата с различни умения за оцеляване. Това дали ще им потрябват или не вече е отделен въпрос, но по-добре да ги знаят и да не им потрябват отколкото да не знаят! Казаха ви също, че не са само силова структура, а участват и в други акций като кръводаряване примерно. Всеки от вас колко пъти е отишъл ей тъй без нищо просто да даде кръв!?!? Аз съм давал над 30 пъти имаме в компютъра на кръвния център. Пък и щом ги кефи да си правят разни неща след като не пречат на никой нека си ги правят! А що се отнася до кросфитърите- да те имат отлична основа!
11.
BOBO
05.03.2016 12:10:27
0
3
Aбе журналята си ги нагаждат нещата,какво са виновни хората.
10.
Ч.Н.Г.
05.03.2016 12:01:21
4
4
Ветераните от Ирак и Афганистан избиват комплекси от това, че са ги дялкали талибаните!
9.
СТАНИСЛАВ ТЕНЕВ
05.03.2016 11:26:16
3
7
С ГОШЕТО АТАНАСОВ СИ БЛИЖЕМ ХАЛКИТЕ РЕДОВНО. СКОРО ПОЧВАМ И НА АНДРЕЙЧО И ДЕБЕЛИЧКИЯ МУ БРАТ ДА ЛАПАМ
8.
асд
05.03.2016 11:14:39
0
20
Кви командоси сте вие бе шматки убити
7.
Что за хрень ?
05.03.2016 10:54:18
0
14
Тоя пък където спаси жената от циганите (евала за което) от каква мисия се е завърнал, че ми е много интересно. Въобще на какви мисии ходите ?!
6.
Цирк къде е
05.03.2016 10:30:14
0
20
Смешници на колко мисии са ходили ,че се наричат командоси . По тяхната логика всеки във крос фит залата може да се нарече командос.
5.
XAXAXAXA
05.03.2016 10:21:38
2
32
КАКВИ КОМАНДОСИ СТЕ ВИЕ БЕ ОБРАТНИ КОФИ ?!?!? НАКИЧИ ЛИ СИ ДЪРТИТЕ ТРОЙКИ СЪС СТИКЕРИ (ЧАК И НА БАГАЖНИКА ЗАЛЕПИЛИ КОМАНДОСИ) И СИ МОСЛИТЕ , ЧЕ СТЕ ТАКИВА ЛИ ?!? ШРЕКА И ОНИЯ СУХАР СЪС СРЕБЪРНИЯ ЛАНЕЦ СА НАЙ-ПОДГОТВЕНИТЕ КОМАНДОСИ В РЕГИОНА ХАХАХХАХА БАШ КОМАНДОСИ ХАХАХАХ
4.
lisan lisan
05.03.2016 10:07:39
0
19
Пешо изтърва се за 25лева( КОЙ КАКВОТО СА ВИ ГОВОРИ И ОМАЙВА В ИНТЕРВЮТО !!!!!!ЗА ПАРИ СТАВА ВЪПРОС) ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ ОТ ТЪПАТА ВИ ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ(ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИ ОСЪДИ ЗА ТОВА)
3.
Оня
05.03.2016 09:59:02
0
30
Баси филмарите.Путьовци като се чудите как да си начешете трътките с военна служба говорете от собствено име.Да не казвам,че никой не ви е спрял да се запишете във Френския легион,Ал Гайда,ИДИЛ и всякакви други военни и паравоенни формирования.Това психични отклонения и достатъчно свободно време не означава,че трябва да ангажирате всички с тези си свои проблеми.Защо някой нормален,който иска да се развива образовайки се трябва да си губи времето с вашите дебилни глупости и да си спъва развитието и кариерата?
2.
Моето име
05.03.2016 09:47:29
1
41
"Членуват 50 отлично подготвени..." В такива моменти ставам набожен и започвам да се кръстя! Срам. Резил. Безочливост. Членуват онзи неравноделния Шрек, дето си прави селфита в залата и поства мотивационни цитати от Хорхе Букай - Антон Берданков ( д-р Флекс) и другия цайс със синджира от тоалетно казанче, фен на Корлеоне и набеден масон - Тошката Йосифов - бум мада факата (Маниака). Срам сте за учредителите на Съюза, за последователите му, за членовете с опит и за идеалите, които уж прокламирате, но уви.

Останете със здраве
1.
Канецугу
05.03.2016 09:33:25
9
20
С тази разлика, че всичките биячи от последните дни бяха минали през какви ли не школи...
Спортът не е решение, а първоизточник на агресия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори