×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Покъртително писмо до Флагман.бг от католическите свещеници на Бургас


Покъртително писмо до Флагман.бг от католическите свещеници на Бургас
Прочетете хронологията от „молитви” на Горан Горанов в Католическата църква на Бургас
Тема в развитие
Виждате ли това уродливо лице - емблемата на българското "право"съдие Прокурор Христо Колев e категоричен, че „властелинът“ на кръстовете Горан Горанов не е луд Психолог: Горан е чувал гласове, те го съветвали да поставя кръстовете. Прокурор: Напълно вменяем е! Дежавю! 24 часа след ареста и освобождаването на Горан, пак го закопчаха, този път прошка няма (ОБНОВЕНА) Пасторите затвориха Католическата църква, страхуват се да проповядват след побоя (ОБНОВЕНА) Извънредно! Рецидивистът с кръстовете Горан Горанов преби свещениците в Католическата църква Първо във Флагман.бг! Арестуваха Горан Горанов за черната прокоба с кръстовете, крал цветята от Католическата църква Преглед на регионалния печат: Модерно изкуство, религиозен ритуал или действия на един луд са поставянето на кръстовете във "Възраждане"? Първо във Флагман.бг! Прибират до дни опасния рецидивист Горан Горанов в затвора. Ще спре ли мистерията с кръстовете? Прокобата с кръстовете застигна и най-оживената част на „Възраждане” (СНИМКИ) Мистерията с кръстовете продължава! Ж. к. "Възраждане" пак осъмна с магия за смърт Астролог: Бургазлията, който реди кръстове по улиците, е психичноболен. Влияе му пълнолунието Ясновидка алармира: Сектанти всяват психоза с кръстовете на смъртта, за да ги последвате Проклятието продължава! И ж.к. „Бр. Миладинови” осъмна с магия за смърт Психоза тресе „Възраждане“: Къде ще са утре кръстовете? Зловещо! Бургаска улица осъмна с магия за смърт
виж още
скрий
03 Март 2016, Четвъртък, 19:49 ч.
Автор: Флагман.бг

Задържаният Горан удрял с голям камък по църковните порти на 1 март, чудо е, че няма жертви
Свещеници от Католическата църква „Дева Мария Богородица” в Бургас разпространиха следната информация, за да разкрият издевателствата на задържания Горан Горанов, за които Флагман.бг писа през последните три дни.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Ето действията му от началото на февруари до 1 март.

ОБРЪЩЕНИЕТО НА СВЕЩЕНИЦИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА:


Информираме ви, че нашата църква вече е отворена всекидневно от 10.00 до 19.00 часа. Така всеки, който желае да я посещава, да се моли, да говори със свещениците и да участва в литургиите, както и другите набожности, е добре дошъл.

От началото на февруари в католическата църква в Бургас идва господин Горан Горанов. В началото се държеше мирно и спокойно, но това бе твърде кратко...

На 27-ми февруари му беше направена забележка заради неговите действия, свързани с унищожаването на декорацията в църквата. В този момент, той поиска да удари един от свещениците, но не успя.

На следващия ден, неделя, 28-ми февруари, в 17.45 ч. отново дойде в църквата, с цел да нанесе побой над свещенослужителите. Започна да ги бие веднага, щом ги забеляза да влизат в църквата. Поради тази причина вечерната литургия не беше отслужена, бяха повикани в църквата лекар и полиция.

В понеделник 29-ти февруари, пуснахме молба  да бъде осигурено полицейско присъствие в църквата, по време на вечерната литургия, понеже беше сигурно, че Горан отново ще ще дойде в църквата и точно така се случи.

Полицията веднага го задържа, но за съжаление след 20 минути го пусна и той в края на литургията се върна отново, за да нанесе сериозен побой над двамата отци. Пак повикахме полицаи и медицинска помощ. Свещениците бяха откарани в болницата и освидетелствани.

Католическата църква в Бургас се посещава не само от българи, но и от чужденци, особено тези от западните държави, живеещи в България за постоянно, временно, или гости на бургазлии - затова е много важна безопастността като визитна картичка на града.

Заради случилите се инциденти и опасността г-н Горанов за пореден път да дойде да нанесе побой над свещенослужителите или други лица, посещаващи църквата и службите, църквата ни във вторник, 1-ви март, през целият ден остана затворена, не се отслужи и литургия.

Разбрахме, че Горанов е обявен за издирване и заради други негови престъпления, които е извършил и е бил осъден. Той отново дойде на този ден - 1-ви март, в 18.00 часа. Сградата на църквата беше заключена. Той видя, че са затворени металните врати и с голям камък започна да ударя по тях. Няколко пъти се опитвал да счупи църковните порти, за да влезе вътре. Сигурни сме, че ако църквата беше отворена, свещениците или другите хора, които са вътре, можеха да пострадат сериозно.

Информираме Ви, че за съжаление не се чувстваме защитени. Дали църквата ни трябва да бъде затворена заради тези инциденти и така да избегнем случването им? Дали трябва да лишаваме от молитва желаещите да влязат в храма? 

Всички тези инциденти от 27,28, 29 февруари и на 1 март , за нас са много тежки и сериозни. Не искаме да осъждаме никого. Искаме да приемем всички с отворени сърца, и да продължаваме да помагаме на хората да намерят своя път към Бога. Вярвайки в доброто, имаме надежда за съдействието на хората, особено на държавните служители в град Бургас преди всичко на полицията.
Като християни сме свидетели на Божията Любов. Мир и добро!

Свещените от Католическа църква „Дева Мария Богородица” в Бургас

В категории: Бургас


35
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
35
Коментара по темата
35.
evstat
04.03.2016 16:45:24
0
3
Flegman vsi4ki razbrahme 4e Goran e bil adyrjan i posle sled 20 min pusnat i prebil horata nali taka policiqta li prokuraturate li syda li ili pak nqkoj nekompetenten . razberete za6to, koj kyde i kak go e pusnal i napravete edna podrobna statiq 4e ina4e 6te pokriqt slu4aq ili maj nqkoj se krie zad nqkoj i neiska da si poeme otgovornosta
34.
Betina Stoyanova
04.03.2016 15:16:14
1
3
Goran e mnogo lud bqhme se nadrusali 1 pat s nego eba me i mi blaska glavata v stenata napravih i dupka
33.
баба Гуци
04.03.2016 13:09:09
0
3
трябва да сте по ниски от тревата деца мои, а не да се карате с прокурори и съдии. като ви удрям аз, сте кротки....
32.
sssss
04.03.2016 12:41:55
3
2
kvi sve6tenici ste be mi6oci. nali kato vi ydarqt ednata byza trqbva da davate i drygata. samo pari sa vi v glavata !!! idete se opla4ete na armenskia pop, 6tot sega kato izleze Gorankata i ne znam v koi manastir 6te se kriete
31.
Иларион Спиртомиров
04.03.2016 12:34:37
0
6
Идиоти, всеки пищи де е полицията, а никой не се запитва (то овчи мозък не мисли де) ЗАЩО прокуратура и съд, го пазят от затвора? Полицията само констатира нарушението, а ПРОКУРАТУРАТА ОБВИНЯВА, след това СЪДА, отсъжда какво да е наказанието. Е Горан е арестуван много пъти от полицията, от там обаче приуратурата и съда не си вършат работата. Кой е ВИНОВЕН според вас? Между другото от данъците се плащат заплатите не само на полицията ами и на прокурорите и съдиите, и ако не знаете те никак не са малки (полицейските са до 1000 лв ако имаш поне 15 години стаж като ченге)
30.
Минцифайка
04.03.2016 12:34:36
0
4
Трябва да ни вдигнат още заплатите и да ни дават по 50 такива при напускане,иначе се оправяйте сами......
29.
Възмездие
04.03.2016 12:21:47
2
2
полицай Николай Николов си получи възмездието за лъжите си ,време е макар и късно и Горан да си получи заслуженото.
28.
не добре
04.03.2016 10:57:10
5
4
човека не е добре бъдете добри и му простете
27.
Даа
04.03.2016 10:18:19
2
6
Можеха преди да го пуснат от районното да изпратят до църквата 2-3 от ония ченгета с мускулите (цивилни) и готово.... Тогава нямаше да има бити свещеници .....а бит Горан ! Проста работа
26.
бяса
04.03.2016 10:14:32
0
6
Единия циркаджия Рижата утрепка е в затвора и проблемите спряха.Сега пък се появи този олигофрен с влязла в сила присъда,но прави безброй поразии в града и на хората.Абе хора най-накрая или го вкарайте там където му е мястото за по-дълго време или го утрепете този нещастник бе.
25.
Полиция ли ???
04.03.2016 10:05:29
0
8
Част от задълженията на полицията /на която ние плащаме/ са да предотвратява престъпленията, а не само да тича след извършените такива! Не знам кой началник точно е виновен, но в случая определено има виновни и трябва да бъдат наказани! Случая е елементарен и ако някой от полицията поне малко се интересуваше и си вършеше работата можеше да бъде предотвратен! Само че им е по лесно да си седят в районното и само да регистрират жалбите, които са по малко от реалните защото хората нямат вяра в полицията!!!
24.
Запознат
04.03.2016 09:28:46
1
9
До коментар 4!
В никакъв случай не е виновен единствено ръководителя на 01 РУ Б-с ! Тъй като Калоянов е уведомен за инцидента в самото начало е не е предприел никакви действия за предотвратяване на побоя, а и той е длъжностното лице, което контролира пряко дейността на началниците на районни управления!Но да него надценяваме, той също не е от можещите полицай има желание, но само с мерак не става трябва професионализъм!
23.
Запознат
04.03.2016 09:28:46
3
6
До коментар 4!
В никакъв случай не е виновен единствено ръководителя на 01 РУ Б-с ! Тъй като Калоянов е уведомен за инцидента в самото начало е не е предприел никакви действия за предотвратяване на побоя, а и той е длъжностното лице, което контролира пряко дейността на началниците на районни управления!Но да него надценяваме, той също не е от можещите полицай има желание, но само с мерак не става трябва професионализъм!
22.
ALT
04.03.2016 09:07:45
0
11
Затова пък общинска полиция цял ден дебне как да глобява неправилно пресичащи в близост до гарата. Други няколко пазят общината. Пред гранична полиция цял взвод пушат и чакат нещо си....
21.
pastor
04.03.2016 08:47:31
3
2
zli sili se opitvahme da gonim, ama se yseti mom4eto navreme i ni za4yka zdravata :((((
20.
аре бе
04.03.2016 08:44:53
10
2
Свщениците цял месец му промивали мозъка и кой знае още какви работи са правили с момчето в таз църква и накрая е изпушил
19.
b2
04.03.2016 08:25:14
7
0
Този на снимката не е ли Октай Енимехмедов, смелчакът, извадил оръжие срещу Доган?
18.
vutreshen
04.03.2016 07:57:55
7
3
Sveshtenicite davaha pari na Goran da pravi krustovete iz grada za da plashat horata. Vijte, che zapochnaha tochno predi mesec, otkogato hodi tam. Nakraq toi im poiska poveche pari i te se nasraha. Otmetnaha se ot ygovorkata.....
17.
паляк
04.03.2016 07:50:25
0
11
Горанката само на свещеници и деца по компютърните клубове налита,а като беше "гард" охранителя в интригата изфитка шефа му ,че и него за малко.... бяхти занищонеставащият наркоман мутра-гей
16.
BG varvarin,pirvobiten individ
04.03.2016 07:32:07
1
2
Zaklücenie: Varvarska, bezzakonova, pirvobitna Bilgariya..., Tova ne bi se slucilo i v Tanganayka, prestipnika da bide oblagodenstvuvan ot vlastite. Dano vlastite ne obvinyat pastorite, ce ne sa predprieli merki srestu posagatelstva, , ce ne sa se samozaklücili ili se ukrili, kakvato e praktikata za opravdavane na BG gamenite-sivremenni haydutci.
15.
racho
04.03.2016 02:31:51
1
6
Bullet in the head.dva metra polovina pod zemqta za tova kopele.
14.
BSS
04.03.2016 01:33:16
2
7
Аве Веселине , колко екипа ви трябват да справите с тоя, ако трябва и някакви доброволчески или нещо такова ...?!?! #whatdafuq
13.
tarankata
04.03.2016 01:18:29
9
2
goranka slagai si gi na huq brat ! ! !
12.
веселин
03.03.2016 23:51:21
4
10
1 РПУ-4 екипа; 2РПУ-2 екипа; 4РПУ-2 екипа; 5 РПУ-2 екипа; като ударим чертата 10 екипа на полицията за целия град плюс поне 30 на разни измислени СОТ-аджии некадърници дето вършат още по-малко работа - това е най-добрия град за живеене
11.
Станчо
03.03.2016 23:47:29
1
24
А помните ли Динко Сменовски които при самоотбрана рани този тъпак и големия строителен предприемач Танев,който пукна след това....а къде са сега съдиите пуснали Горанката.Трябваше на тяхната врата да чука да ва еба и ....
10.
!!!
03.03.2016 23:40:04
0
12
Ако полицията си вършеше работата, в конкретния случай след като са го пуснали можеше да изпрати хора в църквата и да предотврати повторния побой !!! Това се нарича превенция и това е част от задълженията и! Да охранява обществения ред
9.
Как беше
03.03.2016 23:16:21
2
9
Ъъъъ най - добрия град за живеене, anyone?
8.
_\_
03.03.2016 22:40:05
0
26
бесене в центъра на Бургас на всичките боклуци съдии и прокурори, които докара града до това положение
7.
_\_
03.03.2016 22:38:18
0
34
горановци, рижи, празноглави олигорени с BMW-та, анаболни комплексирани кашмирени добичета и цялата гейска и курвенска бургаска помия- СМЪРТ ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-МЪЧИТЕЛНИЯ НАЧИН! такива хора не заслужават да живеят и са вредни за малкото останали нормални в тоя шибан град
6.
Бургас Р.Христова
03.03.2016 22:17:27
1
14
Ако това се случи не в Бг, а в Германия, този изрод щеше да бъде съден по най- строгите закони.Хората плащат доброволни вноски за църквата и за тях църквата е нещо свещенно.В България може би църквата не се зачита толкова и случаят се приема като един пореден инцидент. Може би законът в България не дава право на прокурори и съдии да предприемат по- драстични мерки срещу това изчадие? Трябва да има закони и те да се изпълняват- само тогава ще има държава. Сега какво е, няма синхрон между полиция и прокоратура- едните полагат усилия и ги хващат, от другата страна след 2 часа ги пускат и така престъпниците още с висок адреналин дори на часа продължават своите подвизи. Нечувано, но факт.
5.
Бургас Р.Христова
03.03.2016 22:12:05
2
17
Ако това се случи не в Бг, а в Германия, този изрод щеше да бъде съден по най- строгите закони.Хората плащат доброволни вноски за църквата и за тях църквата е нещо свещенно.В България може би не се зачита толкова и случаят се приема като един пореден инцидент. Може би законът в България не дава право на прокурори и съдии да предприеме по- драстични от мерки срещу това изчадие? Трябва да има закони и те да се изпълняват- само тогава ще има държава. Сега какво е, няма синхрон между полиция и прокоратура- едните полагат усилия и ги хващат, от другата страна след 2 часа ги пускат и така престъпниците още с висок адреналин още на часа продължават своите подвизи. Нечувано..
4.
Българската Полиция ни пази!
03.03.2016 22:04:58
4
33
Началника на първо районно да си поеме отговорността и веднага да бъде махнат! Няма такова безхаберие! Как ще го пуснат без да осигурят охрана на църквата и да предотвратят инцидента!
3.
Не знам но
03.03.2016 21:59:18
9
8
Чефоо машината е той при приятеля си машина, жена такава ... свещениците Обама и... баце ще ги оправи ... аидии
2.
коментатор
03.03.2016 21:54:58
2
25
този най-добре да го смачка валяк-за да свърши веднъж завинаги мизерното му съществуване.трябвало е акушерката вместо пъпната връв да му скъса врата.
1.
Анна
03.03.2016 21:34:19
6
37
Къде са МВР тъпаците дето искаха 30 заплати?
Къде са прокурорите?
Убийто го това лудо момче.
Писна ни да четем за него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори