×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокурор Христо Колев e категоричен, че „властелинът“ на кръстовете Горан Горанов не е луд


Прокурор Христо Колев e категоричен, че „властелинът“ на кръстовете Горан Горанов не е луд
След шест месеца Горан Горанов ще бъде освободен, ако няма друга влязла в сила присъда, каза говорителят на Районна прокуратура – Бургас Христо Колев
Тема в развитие
Виждате ли това уродливо лице - емблемата на българското "право"съдие Прокурор Христо Колев e категоричен, че „властелинът“ на кръстовете Горан Горанов не е луд Психолог: Горан е чувал гласове, те го съветвали да поставя кръстовете. Прокурор: Напълно вменяем е! Дежавю! 24 часа след ареста и освобождаването на Горан, пак го закопчаха, този път прошка няма (ОБНОВЕНА) Пасторите затвориха Католическата църква, страхуват се да проповядват след побоя (ОБНОВЕНА) Извънредно! Рецидивистът с кръстовете Горан Горанов преби свещениците в Католическата църква Първо във Флагман.бг! Арестуваха Горан Горанов за черната прокоба с кръстовете, крал цветята от Католическата църква Преглед на регионалния печат: Модерно изкуство, религиозен ритуал или действия на един луд са поставянето на кръстовете във "Възраждане"? Първо във Флагман.бг! Прибират до дни опасния рецидивист Горан Горанов в затвора. Ще спре ли мистерията с кръстовете? Прокобата с кръстовете застигна и най-оживената част на „Възраждане” (СНИМКИ) Мистерията с кръстовете продължава! Ж. к. "Възраждане" пак осъмна с магия за смърт Астролог: Бургазлията, който реди кръстове по улиците, е психичноболен. Влияе му пълнолунието Ясновидка алармира: Сектанти всяват психоза с кръстовете на смъртта, за да ги последвате Проклятието продължава! И ж.к. „Бр. Миладинови” осъмна с магия за смърт Психоза тресе „Възраждане“: Къде ще са утре кръстовете? Зловещо! Бургаска улица осъмна с магия за смърт
виж още
скрий
02 Март 2016, Сряда, 13:21 ч.

Има назначени две психиатрични експертизи, които доказват, че мъжът, който подлуди бургазлии с наредените по улиците кръстове, е вменяем, съобщиха от Районната прокуратура

„Властелинът“ на кръстовете Горан Горанов, който преби двама католически свещеници в Бургас и подлуди бургазлии със сатанинските ритуали по улиците, е вменяем. Има назначени две психиатрични експертизи, които доказват това, поясни говорителят на Районна прокуратура – Бургас Христо Колев. Той съобщи, че страшилището за католиците вече е в бургаския затвор.

„Присъдата, която влезе в изпълнение, е за друго деяние. Вчера е получена в Районна прокуратура Бургас и веднага е приведена в изпълнение. Няколко часа след това Горанов е задържан и вече е в затвора. След шест месеца ще бъде освободен, ако няма друга влязла в сила присъда“, каза Колев пред камерата на бТВ.

Към настоящия момент Горан има присъда от три години и четири месеца, но не е влязла в сила. Тя е за грабеж и за притежаване на незаконно оръжие, уточни говорителят на Районната прокуратура.

„Постановена е на 27 януари тази година от Районен съд Бургас. Обжалвана е обаче от защитата на Горанов и се очаква произнасяне на Окръжния съд. За случая с побоя на двамата католически свещеници, в рамките на 24 часа Горанов е задържан. Повдигнати са му обвинения за причиняване на лека телесна повреда на две лица по хулигански подбуди“, каза още Христо Колев.

Журналистът Елена Димитрова пък заяви, че Горан Горанов не е познат на католическата общност. В началото на февруари обаче започнал да посещава църквата.

„Всеки има право да потърси Господ. Агресията избива, когато му е направена забележка след неколкократните опити да къса от цветята, с които се украсява олтарът на църквата и да прибира свещите. Свещениците се страхуват. Вчера той отново се е опитал да посети църквата. Била е заключена. Удрял е с камъни по металната врата“, каза още Димитрова.

Сигналите, подадени в Общината и на тел. 112 за поставените кръстове, са десетки.

„Сигнализирахме полицията за кръстовете. Това, което видяхме, не ни обезпокои. Не смятам, че има опасност за хората. Затова извикахме фирмата за почистване“, обясни заместник -директорът на УКОРС към Община Бургас Мариян Ангелов.

Според духовниците от православната църква, поставените кръстове по улиците са дело на болен човек.

„Той си има една своя вяра, но не влиза в рамките на православната или на евангелската, или на която и да е друга религия. Има си един Бог, който се опитва да следва. Твърде вероятно е гласът, който чува вследствие на болестта си, да му подсказва, че е на верния път и затова да си е позволил да направи такова нещо“, каза пред камерата на бТВ отец Веселин.

31-годишният Горан Горанов е криминално проявен. Работил е като охрана на строителен предприемач, който бе убит преди пет години в нощен бар в Бургас.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
6
Коментара по темата
6.
xaxo
02.03.2016 18:03:44
0
1
Стига с тоя Горан бе.Не разбрахте ли че, нарочно се прави на луд за да не влезе в затвора.И си има много сериозна причина за това.Преди години беше се заял с едни хора и им правеше мръсно.Тия същите сега са в затвора и с нетърпение го чакат.Даже са го кръстили Гергана и са му приготвили новото затворническо облекло - руса перука, прашки и сутиен.
5.
Аз
02.03.2016 13:39:13
0
2
Не знам, но за пореден път се убеждавам, че нашия беден и нещастен народ никога, ама абсолютно никога няма да се оправи и да поумнее. Това с тези кръстове и други подобни ритуали го правят в африканските държави и разбира се там хората се връзват и вярват в тези неща като черни магии и други поради простата причина че там има страшна бедност и хората там не могат да си платят образованието(не че е кой знае на колко добро ниво тяхното образование) и поради тази причина ги манипулират с такива несъществуващи ритуали. Тук в България нивото на образованието не е като на запад, но е доста по добро от това в някои африкански страни. Но явно не е достатъчно щом има още тъпунгери да вярват на такива глупости, да вярват на всякакви псевдо-врачки че ще им направят амулети за вечен живот, вечно щастие, вечна любов или вечен късмет, че ще им развалят несъществуващи черни, сини, кафяви и всякакъв вид цвят магии срещу суми от 5000, 10 000 или 20 000. Убеждавам се напълно че българина с всяка изминала година става все по прост и по прост. Тоя Горан ако беше започнал да изнудва простите бургазлий за пари за да премахне кръстовете, щеше да си докарва доста стабилни доходи. Но така е. Не случайно ни управляват само боклуци от 89-та до сега, а черешката на тортата е Бойко Борисов-хем боклук, хем и прост. Жалко.
4.
gorankata
02.03.2016 11:28:09
0
4
kudeto ima krustove ima i diluri na piko i az im pravq magii i im redq krustove 6toto ne mi davat bez pari
3.
Веизар
02.03.2016 11:13:16
1
7
Горанка, айде спри да се правиш на палячо, че стана за посмешиште на децата...
2.
АСПАРУХ
02.03.2016 10:47:45
0
7
не е луд но се прави за да не го закачат ченгетата
1.
аз
02.03.2016 10:29:04
1
13
Отнесете му главата на този ПАРАЗИТЕН УРОД и пръснете малкото му останал мозък по асфалта и всичко ще приключи благополучно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори