×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков: A aко с г-н Миков пием по една ракия на плажа и след това придремем на шезлонга…


Костадин Марков: A aко с г-н Миков пием по една ракия на плажа и след това придремем на шезлонга…
Бургаският депутат убеди колегите си да гласуват срещу забраната за пренощуване на бреговата ивица
01 Март 2016, Вторник, 20:27 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: ClubZ

Бургаският народен представител разказа хипотетична случка заради промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие


Бургаският депутат Костадин Марков днес се превърна в герой, след като предложи да отпадне забраната за пренощуване на плажовете от законопроекта за устройството на Черноморското крайбрежие.

За да се аргументира, Марков разказа в пленарната зала хипотетична случка, която той би имал на плажа с лидера на БСП Михаил Миков, с което предизвика смях в залата.
Марков обясни защо трябва да отпадне „пренощуването” така: „Ще ви кажа защо. Няма как да се дефинира точно „пренощуването” и мога да го илюстрирам с един пример – да речем, че с г-н Миков пием по една ракия на плажа. След това придремем на шезлонга. Идва обаче един човек с мустаци и казва: Аз съм от Министерството на икономиката – за Вас, г-н Марков, глоба една депутатска заплата, а за вас, г-н Миков, глобата е две депутатски заплати. В този момент аз се зарадвам – защото г-н Миков е по-зле от мен, но той вади следния аргумент: Аз наистина бях със затворени очи, но аз мисля със затворени очи. И неговата глоба отпада, а моята остава в сила.”

След шегата Костадин Марков обясни каква е идеята на вносителите на поправката: „Затова, колеги, считам, че думичката не е прецизирана и ви предлагам да отпадне, като основната идея на вносителите е да се забрани безразборното къмпингуване по плажовете – разставянето на палатки, нерегламентираното нощуване и нерегламентираното използване на публична държавна собственост, каквато е плажът. Затова ви моля да подкрепите тази редакционна поправка.”

Бургазлията успя да убеди мнозинството в Народното събрание, което гласува за отпадане на думичката „пренощуване” с 85 гласа „за”, 9 - „против”, и 18 – „въздържал се”.

В категории: Бургас , Политика


Автор
16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
ЦИГАНИН
03.03.2016 13:28:06
0
1
ТОЗИ СЛИВЕНСКИ ТОЛУП ЛИ ЩЕ ДАВА АКЪЛ ДАЛИ ЩЕ СЕ СПИ НА ПЛАЖА
15.
а така
02.03.2016 15:47:41
2
1
браво на коцето марков
14.
IMPORTANT
02.03.2016 09:21:55
3
10
Коце кажи от трибуната как купуваше гласове за по 50лв.Кажи какво добро си направил за Бургас и бургазлии като започнеш с плочките по главната.дано да свършиш като Мистър 10%.
13.
Муньо
02.03.2016 07:42:28
5
12
И двамата ставате само за ракийка да шльокате. Гледах изказването, пълна боза, депутат не знаещ граматиката в българския език - срам.
12.
jorko
02.03.2016 07:34:44
0
3
Ami vzemete parvo saborete vsi4ki hoteli koito sa po plajnite ivici i togava govorete za palatkite na horata
11.
Бургас
01.03.2016 23:09:34
2
3
Към 5. Не зная Вашата истина каква е, но в тази Истината не става дума за България и Русия, а за кой ще вземе надмощие от двете държави Америка и Русия- останалите само са манипулирани.
10.
друга тема
01.03.2016 22:12:46
3
9
Една нация която иска да се изхранва от туризъм, или седенето на стол, без много да мисли, да стимулира производство и технология е обречена. Не само на 3 месеца евтин труд, и 9 месеца беднота. но и на самотата и изплацията която този туризъм носи.
Трябва производство!
Само слаби държави разчитат на туризъм.
9.
ARTstroi
01.03.2016 22:00:03
2
22
КоцетоМарковеЛИЧНОзаинтеросованотттоя закон. Фирмата му АРТСТРОЙе построила десетки Затворени Комплекси апарт хотели в САРАФОВО около Сарафово и Лозенец .Стотици апартаменти в к-с Атлантис Виктория Хилс Мажестик стоят НЕпродадени .А едни къмпингари с палатки каравани ЛЕЖЕРНО и БЕЗПЛАТНО си почиват на палатки в Лозенеци Каваци вместо да отидат на хотел в к-с Атлантис или в някой х-л на ДПС строен с фалшив турски цимент внос на любимия на Доган САМОРА Холдинг в който участие има и МАРКОВ .Ми те къмпингарите знаят ли какви усилия кви нерви кво крадене е падало да са ПОСТРОАЯТ тези Морски Комплекси кмета Слънце 9ГОДИНИсаблъска зада застрои Сарафово Бургас-около Морската х-л в Приморско-Белица сега някой трябва да СПИ в тях даим възвърне инвестицията
8.
ебал съм ти руснаците кухи
01.03.2016 21:48:08
6
2
България трябва да де освободи от такива убитаци защото Китайците ще ни спрат тока.
Работят. Искат. Произвеждат!
7.
ъъъъъъъъъ
01.03.2016 21:38:46
2
15
Две маймуни които не са произвели нищо през живота си за България.
6.
8
01.03.2016 21:32:00
3
25
абе коцето марков не играеше ли с кмета слънце и прибираше милиони от комисионни като зам кмет на бургас спомнете си що за стока е марков той и миков не е китка за мирисане обаче коцето много му се облажиха обществените поръчки
5.
Истината
01.03.2016 21:27:23
11
9
Във последните 600 години България беше свободна само 90 години. Във последните 50 години, само 25. Искам да се поучите.
България от вътре не страда. Тя е била атакувана от варварски империи като Отоманците и Мусковците (Монголия). Те които завиждаха за нашето богатсво.
Трябва да бдиме пак. Руснаците се опитват да ни разделят от славянските народи за да ни манипулират и грабят. Така те ни държат слаби.

Но няма да стане тяхното.
Информирайте се.
България и Тракия ще си възвърнат всичките земи!!
Икономиката ни и бизнеса трябва да станат приоритет!
Произвеждате!
Това е единствения начин да забогатее народа.

Един златен народ като нашия щеше да си отиде. Навремето тракийските и българските райони бяха най големите във света със най напредналаъа цивилизация.
4.
K
01.03.2016 21:23:46
4
14
Ти нощувал ли си на плажа , Коце?Ако знаеш Мишо с колко обиколки е пред теб ще се засрамиш , че изпусна времето когато ти ставаше ПИШКАТА!
3.
до 1 наи големия глупак
01.03.2016 21:20:30
4
6
ти до психото ходил ли си скоро защото ако отидеш ще те приберат до гроп такъв урод като теб трябва са чакаш нато да те спаси палячо
2.
История
01.03.2016 21:20:26
13
5
Във името на народа Миков трябва да се застреля. Той един домат не е посял през живота си.
Мръсна свиня комунистическа.
Само суче от труда на предпреимачите. Посредствени боклуци!!!!

Викнете Европа да види какви убитаци сте!!!!!
1.
Истината
01.03.2016 21:12:26
13
10
Глупаци, губете времето на народа. Само сте се качили със тези комунисти които стъпкаха народа. Във последните 600 години България беше смачкана от отоманци, руснаци и комунисти.
Как не ви е срам! Какви Европейци сте? Бяхте затрили най великата цивилизация на Европа. Най голямата стигаше чак до Москва и три морета. Добре че бяха НАТО и Европа да ни подадат ръка!!!!

Събуждайте се траки и Българи!!!!! Не търпете некадърници и комунисто! Никога!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори