×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиец на дете осъди държавата, иска вода и телевизор в килията


Убиец на дете осъди държавата, иска вода и телевизор в килията
Убиецът на 7-годишно дете Димитър Георгиев осъдил държавата, защото му казали, че няма пари за ремонт на телевизора.
25 Февруари 2016, Четвъртък, 13:40 ч.

Убих доведената си дъщеря, но не съм я удрял силно, а сега като куче ли да умра, пита Димитър Георгиев

Затворникът от пандиза в Пазарджик Димитър Георгиев осъди държавата, защото условията зад решетките били мизерни и получава 2000 лева обезщетение. На 18 май 1998 г.  той убил по особено жесток начин 7-годишната си доведена дъщеря Иванка и затова получава затвор до живот - без право на замяна. След като съм го направил аз това нещо, те са длъжни да ми осигурят течаща вода и 4 кв.м., каза пред камерата на бТВ убиецът. Направил съм това, ами като куче ли да умирам и аз, пита той.
Прокурорът по делото е сегашният вицепрезидент Маргарита Попова. Тя убеждава съда Георгиев да остане завинаги зад решетките. Сега той събира нейни снимки и се надява да го помилва. А на въпроса дали ние данъкоплатците сме длъжни да издържаме един убиец на дете, той отговаря с „така излиза“.
Преди да убие доведената си дъщеря, Димитър е лежал в затвора в Казичене за убийство на възрастна жена. След като излиза от затвора, се запознава и заживява с майката на момиченцето, на което отнема живота.
Малката Иванка го издавала на майка си, когато работел в домовете на съседки и на полицията, когато крадял. Убил я в гората, в ден, в който пил много. Обидила го. Твърди обаче, че не й е нанесъл жестокия побой от обвинителния акт. Никога няма да си го простя. Никога, никога, повтаря като развалена плоча убиецът.
„Телевизорът се развали, а началникът каза, че няма пари и аз се принудих да съдя държавата, за да си купя телевизор. В килията няма нито течаща вода, нито тоалетна. Ние сме на кофи и шишета от 2-3 литра. Сутрин излизаш, взимаш закуската и се прибираш. Като ти се ходи до тоалетна, си ходиш в кофата. Животните са по-добре от нас“, оплаква се престъпникът. Той разбира, че не заслужава съчувствие, но държи да му бъде осигурена течаща вода и килията да е с площ не по-малка от 4 кв.м.
Другите затворници го избягват, защото е детеубиец, а от години никой от външния свят не му идва на свиждане.
„Предал съм се вече, но ми се иска да изляза поне два дни и да си умра навън. Тук затворниците ги погребват под един орех, като няма кой да ги вземе“, добавя убиецът. Той се е примирил, че ще умре зад решетките и ще бъде погребан под затворническия орех.

В категории: Животът


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
3
Коментара по темата
3.
Данаил Лазаров
24.04.2016 22:37:17
0
1
Здравейте казвам се Данаил Лазаров от град Варна на 30 години и при мен в момента се получава това, че аз бях несправедливо обвинен от варненската полиция в лицето на второ РПУ на МВР-Варна чрез подправени показания на свидетели като полицията умишлено и съзнателно е накарала единия свидетел да лъжесвидетелства срещу мен и също да даде показания от името на баба си, която изобщо не е била разпитвана, както и да я разпише от нейно име в протоколите за показанията и по този начин е сформирано обвинението срещу мен и моя съпроцесник и ние бяхме признати за виновни от съда за нещо в което аз нямам никаква вина. Свидетелите също им казват това на съда, но никой не се интересува вече от истината! Който иска може подробно да се запознае с моя случай от форума на сайта lex.bg от този линк: http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=61557
2.
666
25.02.2016 12:34:45
0
10
убиец ! нямаш право на живот камо ли на телевизор и кенеф !
1.
пандизчия
25.02.2016 12:01:59
0
11
Той може и проститутки да си поиска.Трябва ли да им се угажда? За такива като него,а и за други,трябва да се въведе отново смъртната присъда. До кога ще ги хрантутим тия ТЪРТЕИ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори